Cryptic'in mutfağı..

eşim Sütaş tereyağı almış 250 gr.fark etmez de mi? Oda sıcakĺıgına gelmesi lazım de mi?

eşim Sütaş tereyağı almış 250 gr.fark etmez de mi? Oda sıcakĺıgına gelmesi lazım de mi?
canım ben erititorum ılıyınca kullanıyorum..oda sıcaklığındada olsa olur tabi eritmeden,ve yumurtalarında oda sıcaklığında olsun..3 bardak un ilavesi yaptıktan sonra yavaş yavaş ekle gerekirse,çok yumuşak olmayacak kulak memesi kıvamı..

Çıkardım.bekleyemedim.bakalım yükleyebilecek miyim buraya.yok yapamadım.

yapamadım dün yemeğe gitmiştik eşimle iki gün üst üste et olmasın dedim patates yemeği yaptım
iyi yapmışsı canım..bende bir gü et bir gün sebze öyle yaparım..patates yemeyie çabuk olur.. pratik..haşlanmış tavuk var bizde pilav yapmadım şehriye orbası var..bir tane yufka vardı ondan tavada börek yapıcam..birde salata

bi kuş sütü eksik maşallah bende çok vakit geçirirdim mutfakta şimdi elasu kucağımda bi makarnayı zor haşlıyorum.biraz daha büyüse ben de yapıcam güzel yemekler özledim mutfakta vakit geçirmeyi

eşin beğendimi?​
Beğendi beğendi.yalnız yumuşak oldu.daha mı çok pişirmeliydim veya unu daha mı arttırmalıydim?

eşin beğendimi?
Beğendi beğendi.yalnız yumuşak oldu.daha mı çok pişirmeliydim veya unu daha mı arttırmalıydim?
kurabiyen 250 gr margarin lullandıysan daha fazla olmalıydı..sanki az çıkmış unu eksik gelmiş sanırım..

eşin beğendimi?
bende kurabiyeyi dün yaptım..tam buğday unundan bekledikçe daha iyi olmuş tadı..hazır şeyler yemekten iyi bence..250 gr margarine en az 3 buçuk su bardağı un ilavesi gider..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…