mutfakla yeni tanışanlar için koydum tarifi:)Noye ki? Sıradan köfte işte..
Ellerine sağlık canım,benim de annem hep süt katar aşûreye tadı daha güzel oluyor sütlü.Eki Görüntüle 1304977 aşure tarifini yakında ekliycem:)bunda süt ialvesi yapıyorum kıvamını açmak için..
Yap yap.afiyetle yiyin canım.ben bu gazla yarın yaparım bu köfteyi
canım ben erititorum ılıyınca kullanıyorum..oda sıcaklığındada olsa olur tabi eritmeden,ve yumurtalarında oda sıcaklığında olsun..3 bardak un ilavesi yaptıktan sonra yavaş yavaş ekle gerekirse,çok yumuşak olmayacak kulak memesi kıvamı..eşim Sütaş tereyağı almış 250 gr.fark etmez de mi? Oda sıcakĺıgına gelmesi lazım de mi?
bende sütlü seviyorum canım..Ellerine sağlık canım,benim de annem hep süt katar aşûreye tadı daha güzel oluyor sütlü.
cevapla bıtonunun yanında dosya yükle butonu var oradan ekleyebilirsin..Çıkardım.bekleyemedim.bakalım yükleyebilecek miyim buraya.yok yapamadım.
canım yaptınmı köfteyi?izmir köftesi aşeriyorum uzun zamandır fırsat bulup yapamadım
yapamadım dün yemeğe gitmiştik eşimle iki gün üst üste et olmasın dedim patates yemeği yaptımcanım yaptınmı köfteyi?
eşin beğendimi?
iyi yapmışsı canım..bende bir gü et bir gün sebze öyle yaparım..patates yemeyie çabuk olur.. pratik..haşlanmış tavuk var bizde pilav yapmadım şehriye orbası var..bir tane yufka vardı ondan tavada börek yapıcam..birde salatayapamadım dün yemeğe gitmiştik eşimle iki gün üst üste et olmasın dedim patates yemeği yaptım
kurabiyen 250 gr margarin lullandıysan daha fazla olmalıydı..sanki az çıkmış unu eksik gelmiş sanırım..eşin beğendimi?
Beğendi beğendi.yalnız yumuşak oldu.daha mı çok pişirmeliydim veya unu daha mı arttırmalıydim?
bende kurabiyeyi dün yaptım..tam buğday unundan bekledikçe daha iyi olmuş tadı..hazır şeyler yemekten iyi bence..250 gr margarine en az 3 buçuk su bardağı un ilavesi gider..eşin beğendimi?
Beğendi beğendi.yalnız yumuşak oldu.daha mı çok pişirmeliydim veya unu daha mı arttırmalıydim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?