CSI:Las Vegas

Tiramisu35

♥♥♥Yavrularım♥♥♥
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
5.603
4.211
773
Selam diziseverler Ben her gece 1-2 bölüm izlemeden uyumam.Csi serisinin en güzeli bence.Diğer elemanlar bana biraz itici geliyor nedense.Adamın Brass ve Nick Sizler ne düşünüyorsunuz,kaçıncı sezondasınız , maketli seri katil hakkında ne düşünüyorsunuz?

bu kadar olur, bu dizinin başlığı yokmu acaba diye bakınırken gördüm

ben 3-4 gündür yeni izlemeye başladım ve çok beğendim, şuan 1. sezon 16 bölümdeyim

bende ny den çok güzel, ny çok zorlamaydı, bu dizi daha olabilir şekilde çözümlüyor vakaları, bi de ny çok karamsardı içini bayıyodu insanın

Diğerlerindeki elemanları pek beğenmediğim için açıkcası onları izlemiyorum,ben de 7. Sezonu bitirmek üzereyim geçen gece ard arda 3 bölüm izledim ee chess senin adamın kim yazmamışsın?

evet brass çok iyi özellikle sorgu odalarında

Catherine i de beğeniyorum

greg de pek sevimli

Warrick de olabilirdi ama o klasmanda criminal minds den Derek Morgan ın yerine kimse geçemiyor, ister istemez kıyaslıyor insan

bu arada izlemediysen criminal minds in üstüne kriminal dizi tanımıyorum, tavsiye ederim

Chess uzun zamandır giremedim diğer konudaki görüşlerini bilemem ama dizi bazında benim ruh ikizim gibisin diyebilirim criminal mindsı izlemeye başlamıştım güzel de gidiyordu azıcık biriksin dedim sonra, sonra da araya başka diziler girdi o kaldı.bir de eşimin beğenmediği diziyi yalnız izlemek zorundayım o da gündüz izlemek zorundayım demek oluyor onu da çocuklardan vakit bulabilirsem izleyebiliyorum ancak biz öyle bi dizisever/sinemasever çiftiz ki odamızda projeksiyon var o şekilde izliyoruz :)

Ben 9. Sezona geldim spoiler vermiyim şimdi ama bayağı değişik şeyler oluyor tabi, çocuklar sıcak nedeniyle sanırım çok uyumaya başladılar günde 4-5 bölüm deviriyorum bazen bu gidişle csiyı da bitiricem gibi görünüyor yakında işte o zaman ne izlicem diye kara kara düşünüyorum.olmazsa fringeı bitireyim dedim ama onda da bazen çok iğrenç görüntüler oluyor izleyemiyorum olmazsa criminal mindsa devam ediyim başka bi önerin var mı peki

bende 9 sezona geldim canım, kaçıncı bölümdesin. bence criminal minds a kesin devam et, çok güzel bence kurgusu falan, tek kötü tarafı çok gerçekçi olması, o yüzden insanın sinirini bozuyor bazen özellikle çocuk istismarı ile ilgili bölümler açıkcası o dizinin bu diziden daha iyi olduğunu düşünüyorum ben
tabii fringe i de bitirmelisin efsane olacak çünkü, her dizide mantık hataları oluyor, onları görmezden gelicez artık

seri katilleri seviyorsan the following de olabilir diziye başladım ben ama bitirmedim sezon sonuna doğru yok artık deyip bıraktım
elementary e ilk bölüm gıcık olsamda sonradan sevdim takip ettiklerimden, sherlock olabilir zaten mini sezon dizi izlemişsindir belki, ve mentalist kadar iyi olmasa da lie to me olabilir

Çok da kötü bir huyum var , mesajım beğenilmedikçe cevap yazıldığını anlamıyorum Şaka bir tarafı , fringede dediğim gibi bazı iğrenç sahneler oluyor bakamıyorum yaa , x filesı da izliyordum bir ara izlerken korkuyorum diye bıraktım düşün arık nasıl biriyim lie to me fanatiklerindenim canım bende ama maalesef pat diye bitirdiler.En azından benim için öyle oldu diyim.

Sherlock başlamak istedim ama server mı yavaş gidiyordu , ne bbiliyim bi engel vardı başlayamamıştım.Aslında ben psych izlemek istiyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum nolcak bu arada cside yanlış hatırlamıyorsam 16. bölümdeyim , +-2 yanılma payı bırakıyorum kendime yine de sen kaçıncı bölümdesin?

normal canım, sonuçta beğeni olunca bildirim gidiyo, facebook alışkanlığı

valla bu dizide de bazı bölümlerde çayımı içerken yutamadığım oldu, özellikle çorba olmuş ceset sahneleri ve bazı otopsi sahnelerinde

bende 16. bölümdeyim ve gidenler kendilerini aratmaya devam ediyor, nickte gitmese bari, o kıza neden bu kadar üzüldüğünü anlamadım çünkü

Son düzenleme:
ıyk o sahneyi hatırlatma bana , bir de sabunlaşmış bi ceset vardı öteki sezonlarda , şimdi ne zaman salatalık sabunlaşsa acayip tiksiniyorum.Amaaann bu konuları geçelim en iyisi

Valla Nickle kızın arasında duygusal yakınlaşma var sandım önce aşk anlamında , ama sonra kızın yaşı küçük çıktı.Ben de anlamadım valla ne olduğunu.2 gündür csi izleyemiyorum burnumda tütüyor valla kızım uyanmasa atardım iki bölüm hemen ya neyse

justin bieber oynadığından beri diziden soğudum, yetişkin dizisi oğlum bu, git teen wolf ta falan oyna

csi las vegasi hic izlemedim ama csi miami cok guzel csi new york en iyisi bence tavsiye ederim

csi las vegasi hic izlemedim ama csi miami cok guzel csi new york en iyisi bence tavsiye ederim

csi ny yi izliyordum ve las vegas kesinlikle açık ara daha güzel, zaten bu imdb puanlarınada yansımış, miami hiç izlemedim o konuda fikrim yok

11. sezon 1. ve 15. bölümlerde ve berbat rol yapmış, hiç bi şekilde oynadığı karaktere uygun değildi, para mı verdi oynamak için nedir

Hımm 10. sezonu bitiremedim daha ben ,bi de netten izlediğim için bazı bölümlerde senkron problemi vardı o yüzden izleyemedim , acaba o bölümlerde mi kaçırdım diye düşündüm bi an Mythbustersdaki adamlar da vardı gecen bölümde , mentalistteki red johnun adamı vsrdı kıvırcık saçlı bi kadın o da csıdaydı , bakalım daha kimleri göreceğiz

Son düzenleme:
şuan 13. sezondayım ama 12 ve 13. sezonda çok sıkıldım açıkcası, eski tadını vermiyor

13. sezon da bitti, bayağı sık izleyip bitirdiğimden, başım sıkışınca "call Brass" diyecek kafadayım şuan

Ben daha bitiremedim ama geçenlerde dayanamayız 13. Sezon finalini izledim tabi.brassin kızına ne olacak merak ediyorum.onun haricinde her gece 2 bölüm izlemeye devam :) 12.sezonun bitmesine az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…