VAlla acikca soylemek gerekirse AKP hukumeti basa gelene kadar muslumandim. Bunlar din, din diye tutturup bir de katakulli isler cevirmeye baslayinca merak edip arastirmaya basladim, aslinda ben neye inaiyorum diye.. Bulduklarim hic kafama uymadi, demek ki dedim oyle kafa kagidinda yazdi diye kalbine de inanc gelmiyormus... Ozellikle de kadinlar hakkinda Kuranda yazan hukumleri begenmemis veinanmamistim. Zaten okudugum kjadari ile kadina da hitap etmiyordu, erkege hitaben yazilmisti ve benden "onlara deyiniz ki" diye bahsediyordu. Feminist bir kadin olarak asla bana uygun degil. 1500 2000 sene once gelmis veya gelmeyip ondan bundan duyduklari ile birileri tarafindan kaleme alinmis hic bir dine inanmiyorum. Inancim Allaha, o kadar... Daha once de yazdim zaten, buradaki insanlarla tek ortak yanim Allaha olan inancimdir diye.. Haa... Ille de bir dine inanmam gerekse idi Hristiyanligi secerdim, Hz. Isanin mucizelerle gelen ve mucizevi bir sekilde giden peygamberler soyundan gelmis gercek bir peygamber olduguna, gercek bir din adami gibi omrunu sadece Allah'in emirlerini halkina iletmekle ugrastigina, dunya lezzetleri ile, kadinlarla hic bir ilgisi olmadigina inandigim icin... Ama o dinde de aklima yatmayan seyler oldugu icin yok, ben boyle iyiyim...