Bu kadar yazismadan bunu mu cikarttin yani Reputable... Sana soyleyeyim o zaman.. Beni hic anlamamissin. Ben size inanmayin demedim ki... Tam tersine dinler insanlari birbirine yakinlastiran ogelerdir, ayni duygulari paylasmak guzeldir dedim. Benim itirazim asiriya kacmada.. Dini fazlaca da kurcalamayin tabii, altindan capanoglu cikiyor. Merak etmeyin, tarih boyunca bunu da bildikleri icin de tartismak tabu olmustur zaten muslumanlikta.. Dinden cikma sebebi olmustur. Neye inanirsaniz inanin, asirilik dert getirir, fayda getirmez. Duzen bozar, cag atlatir, ama geriye dogru. Sizler kadin olarak haklarinizi bir bir kaybedersiniz, birileri hayatiniza hukmetmeye baslar, bunu mu istiyorsunuz? Butun diger musluman ulkelerde oldugu gibi, ama dogru, ama yanlis, zaten dogrusunu uygulayan da yokmus madem, Turkiye'de asirilik neye sebep olur gorun istiyorum. BAsortusu sizin okula girmenize, ise girmenize sebep olacak diye butun diger haklarinizi birer birer erkek sultasina kaybetmeyin diye basortusu serbestisine karsiyim. Cunki pesinden geleni goruyorum, Allah askina sizler goremiyor musunuz? Bu hukumetin bunca soylemi, ev basmalari ortadayken bunu nasil gormezden gelebilirsiniz? Deger mi? Su ulkede ozgur ozgur yasarken erkek egemenligi altina girmeye deger mi? GErekirse basortusu de takmayiverin, yeter ki bu kapkaccilara alet olmayin diyorum. BAk sizin basortunuz uzerinden catir catir oy topluyorlar bunlar..Sizin dini duygularinizi kendileri menfaatine catir catir kullaniyorlar.. Merak etmeyin, takmadiniz diye dinden cikmazsiniz, herkes ne kadar cennet cehennemlikse o kadar cennet cehennemlik olma tehlikeniz veya hakkiniz var. ne eksik, ne fazla.. Ne zaman ki bu yiyiciler gider, gercek bir adalet insa olunur, gercekten ortalikta irtica tehlikesi kalmaz, o zaman ben de sizinle beraberim, ortu de takariz, turban da... Ama simdi kendimizden once memleketi dusunme zamani. Onceligimiz bu olmali. Savasa cekiliyoruz ya, savasa.. Ulke bolunuyor ote yandan.. Basortusu diye saplanilip kalip bunlari bu ulkeye yapanlara oy verecek, destekleyecek zaman midir simdi? Atin diyorum olu topragini ustunuzden. Silkelenin, dusunun. Bu ulkenin tam da bugun sizin gibi genclere ihtiyaci var, yarin cok gec olabilir...