‘Cübbeli’ nefret: Nişantaşı kaşarları, Beyoğlu bilmem şeyleri vatandaşlıktan çıkarılsın

benım ifademıde kesip yayınlamışsın,dön yukarı bak ölemi yazıyor

valla hiç duymadım, demekki sen duymuşsun, bu arada cübbeli hangi partiyi destekliyor biliyor musun merak ettim valla, sorum daha önce ama cevap gelmedi

kürtçülük yapan diyor bi de onunla da ne kast ettiğini anlamadım

bilmıyorum,sandığa onunla gitmıyorum,biliyorsun sandığa tek başına giriliyor

evet biliyorum tespitin için teşekkürler, savunduğuna göre takip ediyorsun, belki bir konuşmasında beyan etmiştir diye düşünmüştüm, sadece merak ettim çıkışmanı gerektircek bişey yok

Akpyi desteklemiyor şu sıralar da kimi destekliyor ben de anlamadım. En son jet fadılın reklamını yapıyordu. Caprice gold bayrampaşa da devremülk sattılar sattılar tüm cemaate. Daha inşaat bitmeden insanlara kira ödedi jetim benim. Yine tüydü. :) :) :)

He bu da şeymiş işte akpye karşı gelmiş cübbeli. Yanlış yapıyosun demiş. Sonra da devlet bunlara tezgah kurmuş. İnşaatı bozmuş. Kaçmak zorunda kalmş. :)

bana da akp li gibi gelmedi

doğru söylemişsin hocam bu devleti istemiyolarsa çıksinlar vatandaşlıktan.

Hocam yine tüm gerçekleri net ve dobra bir şekilde anlatmış. Bilhassa seks kasedi olan zanileri de vatandaşlıktan çıkararak ülkeyi hocamın beyaz entarisi kadar tertemiz yapmak gerek.
Kesinlikle katılıyorum sevgili cognitive, ahiretteki hayatını düşünmeyenlerin bugün kendini nasıl yaktığını işte böyle görüyoruz maatteessüf. Oy hakkı kul hakkıdır benim nazarımda.

Allah herkese hidayet versin.

Oh ohhh ironi yaparım, makaraya alırım, öyle olmuyorsa böyle cevap veririm, tarzım değişti Şekerim, nabza göre Şerbet veririm kıvamındayız

Tam gaz devam, bakalım duvar ne zaman görünecek.

Oh ohhh ironi yaparım, makaraya alırım, öyle olmuyorsa böyle cevap veririm, tarzım değişti Şekerim, nabza göre Şerbet veririm kıvamındayız

Duvardan kastınız nedir Mune hanım?
Site kurallarında "ironi yapılamaz" gibi bir madde var mıdır bilmiyorum ya da yasalar gereği suç mu teşkil ediyor ?(hakaret olmadan)
Ayrıca ironi kıstası tam olarak nasıl belirleniyor, ben de bazen bazı yorumları okuyunca "yok artık bu kadarı da olmaz kesin ironi" diyorum ama aslında gerçek düşüncesi filan oluyor.
Bir de "şekerim" kelimesini kullanan kişiler genelde gözümde brunch yapmak için iki üç saatliğine özel uçağıyla yurt dışında lüks bir mekana giden zengin kadınlar olarak canlanıyor. Burada ironi yapıp şekerim diyen ultra zengin kadınlarımız varsa benimle iletişime geçebilir mi? Hazır Öyp de kalkmışken evlenmeye karar verdim, bana da vesile olmalarını isterim.
Sevgiler.

Sevgili Mune,
Bir de bunu deneyeyim dedim, banlanma sebebim malumunuzdur. Fazla ses çıkarınca banlanma ihtimali doğuyor :)
Eh madem başlık açınca banlanıyorum, bari konulara yorum yapabileyim, o yüzden de banlanmam herhalde değil mi :)

Sevgili cognitive,
"İroni yapılamaz" kuralını görmemekle birlikte, kuralların duruma göre esnetilebildiğini ilk elden müşahade etme imkanım oldu banlı geçirdiğim 9 günde.

Zira isteyen üyenin istediği kaynaktan, istediği kadar, istediği sıklıkta haber başlığı açmasının kurallar dahilinde olduğunun açıkça ve birkaç defa belirtilmesinin akabinde, Posta, BBCTürkçe gibi haber kaynaklarında yer alan haberler için başlık açmamdan ötürü, ilk kez banlanan bir üye olarak 17 gün banlandım.

Banlanmama dair bir sebep belirtilmedi. Bu nedenle naçizane banlanma sebebimin "fazla başlık açma" olduğuna kanaat getirdim. Ancak dediğim gibi herhangi bir sebep gösterilmediği için bu tamamen benim yorumum, eğer bunun aksi bir açıklama getirilirse özür dilemeye de hazırım. Şayet yanlış düşünüyorsam elbette sevgili Mune hatamı düzeltir, ben de yanlış düşünmüş bir üye olarak özür dilerim.

Bu mesajın üzerine de kasıma kadar banlanacağımı tahmin ederek hepinize iyi forumlar dilerim.

Konuya dönersem içeriğinden bağımsız olarak kullandığı kelimelerin haddini aştığını düşünüyorum; bir düşünceyi ifade etmenin pek çok yolu vardır, karşı tarafa hakaret etmek bunun doğru yolu değildir.

S shot ,
konu açmaktan banlandığınızı hiç sanmıyorum ama banlayan ben olmadığım içinde cevap veremem.

Açtığınız konulara gelince elbette konu açmak, konuda kendi belirlediğiniz kaynak linki kullanma hakkınız var, siz şimdi bana açık şekilde dile getirebilir misiniz? O Konuları neden açtınız?
Ve neden fikri aslında aşikar olan kişiler bir anda farklı yorumlar yapmaya, ironi yapmaya başladı?

Ayrıca bu konuya yorum yapmak yerine yazılan uyarı üzerinden neden aslında kendinizinde bilmediği, bence Hatalı bir tahminle konuyu farklı bir boyuta getiriyorsunuz?

Sebep Kazen'e kızgınlık mı? Onun açtığı bir sitedesiniz.

Ah peki, banlayanın kim olduğunu bilmediğim için bilginiz olabileceğini düşündüm, kusura bakmayın lütfen.

Tabii ki niye açtığımı söyleyebilirim, neyden çekineyim ki sevgili Mune? Forum kurallarına göre serbest olduğu belirtilen bir konu üzerine, forumdaki her üyenin eşit olduğu düşüncesinden hareketle, "madem öyle ben de istediğim konuyu açabilirim" diye açtım. Açtığım her konu kurallara uygun değil miydi?

Ayrıca ironi yapmakta da kötü bir şey yok sanıyorum, sonuçta bir fikri belirtmenin birden fazla yolu var; ironi yapan da olur, üstü kapalı ima eden de, açık açık yazan da.

Tahminim sizce hatalı olabilir, dediğim gibi hatalıysam özür dilemeyi de bilirim. Benim açımdan sıkıntı yok.

Konuya yorum yapmıştım bir önceki sayfada, lakin sizin bariz şekilde benim mesajım üstüne yazdığınız ironili, makaralı, şekerimli mesaja yine sizin yazdığınız başlıkta cevap vermek istedim sadece. Herhalde benim mesajım üzerine yazmadığınızı söylemeyeceksiniz şimdi, değil mi? :)
Hatta o nedenle mesajın sonunda yine konuya dönerek kullanılan kelimelerin talihsiz olduğu yönünde, başlığa dair bir yorum yaptım görebileceğiniz üzere.

Her neyse, ikimiz arasında uzayacak bir diyalogun ne benim banıma, ne de bu konuya bir faydası olacağını düşünüyorum. Belirttiğiniz gibi banlanma sebebime dair bir yorumunuz olamayacak, ben de ifade etmek istediğimi ettim; bir de polemikten ban yemeyeyim :)

Sevgiler.

Ağzına sağlık hocam...anlayana tabiki...

Cübeliyi bana verseler bir kaşık suda boğarım bağnaz yobaz adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…