benım ifademıde kesip yayınlamışsın,dön yukarı bak ölemi yazıyorKesinlikle haklısınız kendi sitesinde bakmak lazım, utanmadan bir de şu videoda 1:46 itibariyle "nişantaşı kaşarları" diye cümleyi montajlamışlar. Halbuki kesinlikle öyle bir şey dememiş. =(
Bence Nişantaşı kaş modasının kalın kaşa yöneldiği üzerine bir retro eleştirisi yapmış, ki haklı.
valla hiç duymadım, demekki sen duymuşsun, bu arada cübbeli hangi partiyi destekliyor biliyor musun merak ettim valla, sorum daha önce ama cevap gelmediyanılıyorsun,erkek içinde kullanan var,argoya çeken var,ama ben hiç argoya çekmedım,hele kadınlar içi demiş diye aklımdan geçmedi,hollanda peynırıde çok severım,ilk işim oraya gidince oeynır almak olmuştu,sanırsam cuppelide sevıyor
bilmıyorum,sandığa onunla gitmıyorum,biliyorsun sandığa tek başına giriliyorvalla hiç duymadım, demekki sen duymuşsun, bu arada cübbeli hangi partiyi destekliyor biliyor musun merak ettim valla, sorum daha önce ama cevap gelmedi
bilmıyorum,sandığa onunla gitmıyorum,biliyorsun sandığa tek başına giriliyor
benım ifademıde kesip yayınlamışsın,dön yukarı bak ölemi yazıyor
Akpyi desteklemiyor şu sıralar da kimi destekliyor ben de anlamadım. En son jet fadılın reklamını yapıyordu. Caprice gold bayrampaşa da devremülk sattılar sattılar tüm cemaate. Daha inşaat bitmeden insanlara kira ödedi jetim benim. Yine tüydü. :) :) :)
He bu da şeymiş işte akpye karşı gelmiş cübbeli. Yanlış yapıyosun demiş. Sonra da devlet bunlara tezgah kurmuş. İnşaatı bozmuş. Kaçmak zorunda kalmş. :)
Kesinlikle katılıyorum sevgili cognitive, ahiretteki hayatını düşünmeyenlerin bugün kendini nasıl yaktığını işte böyle görüyoruz maatteessüf. Oy hakkı kul hakkıdır benim nazarımda.Hocam yine tüm gerçekleri net ve dobra bir şekilde anlatmış. Bilhassa seks kasedi olan zanileri de vatandaşlıktan çıkararak ülkeyi hocamın beyaz entarisi kadar tertemiz yapmak gerek.
Oh ohhh ironi yaparım, makaraya alırım, öyle olmuyorsa böyle cevap veririm, tarzım değişti Şekerim, nabza göre Şerbet veririm kıvamındayız
Tam gaz devam, bakalım duvar ne zaman görünecek.
Sevgili Mune,Oh ohhh ironi yaparım, makaraya alırım, öyle olmuyorsa böyle cevap veririm, tarzım değişti Şekerim, nabza göre Şerbet veririm kıvamındayız
Tam gaz devam, bakalım duvar ne zaman görünecek.
Sevgili cognitive,Duvardan kastınız nedir Mune hanım?
Site kurallarında "ironi yapılamaz" gibi bir madde var mıdır bilmiyorum ya da yasalar gereği suç mu teşkil ediyor ?(hakaret olmadan)
Ayrıca ironi kıstası tam olarak nasıl belirleniyor, ben de bazen bazı yorumları okuyunca "yok artık bu kadarı da olmaz kesin ironi" diyorum ama aslında gerçek düşüncesi filan oluyor.
Bir de "şekerim" kelimesini kullanan kişiler genelde gözümde brunch yapmak için iki üç saatliğine özel uçağıyla yurt dışında lüks bir mekana giden zengin kadınlar olarak canlanıyor. Burada ironi yapıp şekerim diyen ultra zengin kadınlarımız varsa benimle iletişime geçebilir mi? Hazır Öyp de kalkmışken evlenmeye karar verdim, bana da vesile olmalarını isterim.
Sevgiler.
Ah peki, banlayanın kim olduğunu bilmediğim için bilginiz olabileceğini düşündüm, kusura bakmayın lütfen.S shot ,
konu açmaktan banlandığınızı hiç sanmıyorum ama banlayan ben olmadığım içinde cevap veremem.
Açtığınız konulara gelince elbette konu açmak, konuda kendi belirlediğiniz kaynak linki kullanma hakkınız var, siz şimdi bana açık şekilde dile getirebilir misiniz? O Konuları neden açtınız?
Ve neden fikri aslında aşikar olan kişiler bir anda farklı yorumlar yapmaya, ironi yapmaya başladı?
Ayrıca bu konuya yorum yapmak yerine yazılan uyarı üzerinden neden aslında kendinizinde bilmediği, bence Hatalı bir tahminle konuyu farklı bir boyuta getiriyorsunuz?
Sebep Kazen'e kızgınlık mı? Onun açtığı bir sitedesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?