• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Çubuk kızaran hassas ciltler için öneriler ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Çubuk kızaran hassas cilt sahipleri , cilt bakımı için neler kullanıyorsunuz :12:

Tabikide kil,ayrıca biraz garip gelebilir ama; bildiğimiz türk kahvesi varya onu pişirip buz kalıpına döküyorum ve yüzüme sürüyorum ve süt özlü nemlendirici EL kremini suratıma sürüyorum herkes senin yüzünde bir değişiklik var diyor nemlenmiş falan yenilenmiş gibi tavsiyem bunlar ben bunları kullanıyorum :) ayrıca vazelin de sür canım sonuç ;''harika,kızarmayan nemmli bir yüz:)

la roche possay ürünlerini deneyebilirsiniz.
eczanelerde tester larını veriyorlar.
Ben akneli ciltler için olanı kullanıyorum çok memnunum.
Hassas ciltler için olan serisi de iyidir heralde:)

Tabikide kil,ayrıca biraz garip gelebilir ama; bildiğimiz türk kahvesi varya onu pişirip buz kalıpına döküyorum ve yüzüme sürüyorum ve süt özlü nemlendirici EL kremini suratıma sürüyorum herkes senin yüzünde bir değişiklik var diyor nemlenmiş falan yenilenmiş gibi tavsiyem bunlar ben bunları kullanıyorum :) ayrıca vazelin de sür canım sonuç ;''harika,kızarmayan nemmli bir yüz:)
Canım hangi nemlendirici bı süt özlü dediğin?

la roche possay ürünlerinden birini kullandım yüzüm daha da kızardı.

Doktorumun verdiği krem eczanede satılıyormuş. Nocicept sensitive skin aldım, kullanmaya başladım. Şimdilik kaşıntım ve deri kuruluğum azaldı.:46:

Back
X