arkadaşlar merhaba 2010 un umutlu savaşçılarından biriyim.biri açık biri laparaskopi 2 operasyon geçirdim.klomenle 2 negatif aşılama oldu..bir de negatif 1 tüp bebek denemesi.raporum çıktı ve mayısta aşılama olacağım ama umudum yok.. opresyondan sonra yumurta rezervim az ve çıkan yumurtalar kalitesiz..bitkisel kürler deniyorum ..bu şekilde operasyon geçirip aşılama ile hamile kalan var mı acaba? bana umut olacaksınız..ne gelirse allahımdan gelecek ama yine de merak ediyorum..
ayrıca mayısta aşılama olacak arkadaşlarla da liste yapabiliriz..:lepi:
merhaba canım.bende ıkı sene once laparoskopı oldum.nısan sonu gıbı ıgnelerıme baslıyorum allahın ıznıyle.ılk once asılama denıcem sonra tup bebek.ama ınsa allah senınde benımde tupe gecmemıze gerek kalmadan asılamayla hamıle kalırız..rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın..
ben de laparoskopi var ve 1 başarısız tüp bebek geçmişim var umarım sen başarırsın bana da umut olursun. 2ay soğan kürü yaptım çok faydasını gördüm şimdi incir kürü yapıyorum umarım tekrar tedaviye gerek kalmadan normal yollarla hamile kalabilirim. allah hepimizin yardımcısı olsun..
amin..
hepimiz başaralım inşallah
bende o kadar çok istiyorum ki umut olmak
çaresizlik ve umutsuzluk ne demek çok iyi bilirim..
inşallah seninde doğal yoldan gelir bebeğin..