Merhaba aşılamadan 7 gün sonra bthcg 1.20 idi 8. Gün takip etmek amaçlı tekrar yaptım 0.800 yani düşmüş biliyorum erkendi ama gene de artmasını bekliyordum. Bugün 11. Gün sizce tekrar kan değeri baktırmama gerek var mı yoksa kabullenmeli miyim deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok iyi olur çok bilgisizim bu konularda
Alıntı

Alıntı

Ben de kimyasal gebelik geçiriyorum şuan doktorum önerdi ama kullanıcı yorumları bulamadım hiç eşime de kendime de aldım inşallah faydalıdır ya tek umudum bu kaldı artık kimyasal gebelikten sonra umudum baya kırıldı
 Ben de kimyasal gebelik geçiriyorum şuan doktorum önerdi ama kullanıcı yorumları bulamadım hiç eşime de kendime de aldım inşallah faydalıdır ya tek umudum bu kaldı artık kimyasal gebelikten sonra umudum baya kırıldı 

❤ geçmiş olsun kuzum, ama bu gebelik bile değil, hiç üzülme, yüksek moralle önüne bak kuzum
❤ geçmiş olsun kuzum, ama bu gebelik bile değil, hiç üzülme, yüksek moralle önüne bak kuzum  bir kaç aya güzel haberini alacağız bence
 bir kaç aya güzel haberini alacağız bence 

soğan kürünü çok uzun süre kullanmadım adetin 2. 3. 4. Günü kullandım söktürsün iyice diye sonrasında yumurtlama görene kadar her gün incir havuç kürü yaptım günde 1 kez bunlara ek olarak koenzim q10 ve d vitamini takviyesi de yumurta kalitesini arttırıyor bide hayıt tohumu kullandım
 soğan kürünü çok uzun süre kullanmadım adetin 2. 3. 4. Günü kullandım söktürsün iyice diye sonrasında yumurtlama görene kadar her gün incir havuç kürü yaptım günde 1 kez bunlara ek olarak koenzim q10 ve d vitamini takviyesi de yumurta kalitesini arttırıyor bide hayıt tohumu kullandım  

sağlıkla kucağına al inşallah. Bu yazdıklarından Daha çok kişinin okuyup faydalanması gerektiğini düşünüyorum.
 sağlıkla kucağına al inşallah. Bu yazdıklarından Daha çok kişinin okuyup faydalanması gerektiğini düşünüyorum.