• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Cukurlarimdan ve kirmizi sivilce lekelerimden nasil kurtulabilirim?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ece_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
12
0
86
34
A.B.D.
24 yasindayim, ergenligimde cikmayan sivilceler bu yasimda cikmaya basladi. Kirmiziliklar gecmiyor ve gecmedigi gibi selulit gibi duran cukurlar olustu. Lutfen bir blginiz varsa yardim edin bana.Cok kotu durumdayim. [/ATTACH] $acne.webp$acne 2.webp

24 yasindayim, ergenligimde cikmayan sivilceler bu yasimda cikmaya basladi. Kirmiziliklar gecmiyor ve gecmedigi gibi selulit gibi duran cukurlar olustu. Lutfen bir blginiz varsa yardim edin bana.Cok kotu durumdayim. [/ATTACH]Eki Görüntüle 1040048 Eki Görüntüle 1040047

Sivilceler değilde çukurlar çok daha önemli. Önemini hemen almanız gerekiyor. Çünkü onun geri dönüşümü yok. Benimde şakak kısımlarımda var çok az. Dr. a göründüm. Bunun geri dönüşümü yok yeni başladığı için biraz ufaltabiliriz sadece dedi. Sizde hemen görünün bence. Geçmiş olsun.

Back