Cuma günü doğum yapıcam !!!!

incielam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
101
1
46
İçel Mersin
Kızlar bugün doktora gittim.. doktor kordondan kan akışının yavaşladığını kızımın artık kilo almadını söledi.. 10 günde 50 gr almış :s yrn tekrar gidip nts ye giricem cuma günü de sezeryana giricem sabah.. kilosu daha 2 kilo 350 gr nabıcamı bilmiyorum :43:

o doğduğunda senin sütünle hemen kendini toplar annesi merak etme sen sağsalim al kucağına bebişini ona iyi bakarsın tombik tombik yaparsın :) umarım kolay bi doğum olur :26:

Kızlar bugün doktora gittim.. doktor kordondan kan akışının yavaşladığını kızımın artık kilo almadını söledi.. 10 günde 50 gr almış :s yrn tekrar gidip nts ye giricem cuma günü de sezeryana giricem sabah.. kilosu daha 2 kilo 350 gr nabıcamı bilmiyorum :43:

allah yardımcın olsun canım bebeğin kilosuna takılma sağlıkla inşalah alıcaksın kucağına yavrnunu o sadce anneye kavuşmakiçin acele etmiş şimdiden dualarım seninle :emir_bebek:

Hiç endişe etme canım. Mis gibi kokusuyla, sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına minik bebişini inşallah. Rabbim ömrünü size bağışlasın. Kiloyu hiç dert etme canım. Ben doğduğumda minnacıkmışım ve nefes almıyormuşum, mosmor... Ölür bu bebek demişler:1:babamda nüfus cüzdanımı 10 gün çıkaramamış. Bakmış gitmeye niyetim yok hemen işlemleri gerçekleştirmiş :62: Okula giderken de en minik bendim. Sonraaaa:21: ergenlikle de beraber hem boyum hem de kilom normale döndü. Hatta boyum yaşıtlarımdan ve benden 1 yaş büyüklerden daha fazla uzadı :62: Sen hiçç korkma bebişinin anneciği. O sana nasıl bağlı bak karnında. Beraber büyürsünüz olmaz mı. Eminim mükemmel bir annecik olacaksın canım. Sevgiyle kal:80:

Hiç endişe etme canım. Mis gibi kokusuyla, sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına minik bebişini inşallah. Rabbim ömrünü size bağışlasın. Kiloyu hiç dert etme canım. Ben doğduğumda minnacıkmışım ve nefes almıyormuşum, mosmor... Ölür bu bebek demişler:1:babamda nüfus cüzdanımı 10 gün çıkaramamış. Bakmış gitmeye niyetim yok hemen işlemleri gerçekleştirmiş :62: Okula giderken de en minik bendim. Sonraaaa:21: ergenlikle de beraber hem boyum hem de kilom normale döndü. Hatta boyum yaşıtlarımdan ve benden 1 yaş büyüklerden daha fazla uzadı :62: Sen hiçç korkma bebişinin anneciği. O sana nasıl bağlı bak karnında. Beraber büyürsünüz olmaz mı. Eminim mükemmel bir annecik olacaksın canım. Sevgiyle kal:80:

çok saol cnm bnm ya inş. herkes bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alır:59:

:nazar: kolay gelsın canım

saol cnm..

üzülme canım kilosu belkide usg cihazına göre yanlışta çıkıyor olabilir.sağlığı yerinde olsunda kilo önemli değil.sen emzirir büyütürsün annesi hele bi doğsun.
canım benimde bebeğim haftasına göre düşük kilolu çıkıyor bugün kontrol var bakalım kilo almışmı.
hayırlı doğumlar canım.

RAbbim hayırlısıyla kavustursun yavruna üzülme annesi hemencecik toparlar kuzun RAbbimin izniyle

canım kilosunu takma hiç bence kilosu yerinde olupta küveze girebilen bebekler var onun için sağlığı yerinde olsun yeter senin sütünle kilosunu alır bebişin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah:nazar:

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin annesi..Bozma moralini minik kuş da hissediyor seni unutma..Rabbimin izni ile güzel haberlerini yazarsın buraya..İnş. sütün de çok olur bebişine de yarar çabucak tosun gibi olur o zaman da boşuna üzüldüm dert yaptım dersin canım..

Canım hiç sıkma canını Sen hayırlısıyla sağlıkla al kucağına bebeğini.Kiloyu da hiç dert etme.Ben 2250gr doğmuşum ki haftamı doldurmama rağmen.Ama anne sütü, mama derken valla turp gibi olmuşum.Allah yardımcın olsun doğumda:49:

canım hayırlısını die allah sağlık sıhhat versin eline almayı nasip etsin bırak zayıf doğsun bugün çok üzücü bir olay duydum seni etkilemek istemem o nedenle şükret bizde senin ve bebeğin için dua edelim ayrıca kordondan az beslenmesinin nedeni senin çok kilo almış olman olabilir bende buna benzer bi durum vardı doktor bana serumu iki elinle sıkarsan damla az gelir ama sıkmadan tutarsan normal akışında gelir die örenek verip kilomu korumamı söylemişti canım o nedenlede olabilir yaniii neyse olsun hayrılısyla saglıklı doğsunda gününden önce doğsun allaha emanet ol canım

sağolun kızlar hepinize çok teşekkür ederim.. doğuma saatlar kaldı ama geçmekde bilmiyor aynı zamanda.. hep bebeğime kavuşacağım için mutluyum ve heycanlıyım hemde onu benden alacakları içinde üzülüyorum.. bi yanda doğum korkusu bir yanda kızımın sağlığı.. sinir, stres, heycan, mutluluk, hepsi karıştı.. Allah ım herkese bebeğine sağsalim kavuşmak nasip eylesin..

üzülme canım Allah'ın izniyle hiçbişey olmayacak bebeğine...bak annem kızkardeşime hamileyken 25 kilo almıştı ama kızkardeşim doğa doğa kedi yavrusu kadar doğmuştu...hastanedeki hiçkimse ne rutin kontrolleri nede testleri yapma gerği duymmamış çünkü ölür demişler..kırkı çıkıncaya kadar biirz dikkat etmemiz gerkti sonrasında yaşıtlarından daha gzel gelişti hatta şimdi lisede okuyo maşallah kapı gibi kız oldu:1:beni tek eliyle sıksa suyumu çıkarır:nazar:düşün yani 175boyunda kilosu falan gayet iyi..kilosunu söylemiyo zilli söyllese onuda yazardım:1:.diyeceğim hiiiç korkma..yarın inşallah bebeğine kavuşacaksın onu düşün mutlu ol...dualarım seninle..

Canım kilo önemli degil.Saglıklı dogsun yeterki kiloyu sen bol bol emzirip aldırırsın.Dualarımız seninle canım yarın sagsaglim kavuşursunuz inş. birbirinize.Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz:54:

canım kiloyu takma sakın Allahın izniyle sağlıklı olsun yeter...Allahım yarın yarıdmcın olsun ebebğine kavuşma heyecanını yaşa bence birdaha bugünler belki gelmeyecek :16:

senin bebişin yine 2kilo 350gr ben 1kilo doğmuşumm :27: annem pazardan elma alıp eve dönüyorum gibi hissetmiştim der hep
Mevlam kızını sağlıklı büyütmeyi nasip ettsin inşallah

o kadarda iyi besleniyorum neden kordondaki kan akımı yavaşladı anlamıyorum.. en azından 3 kilo olsaydı içim rahat olucaktı :(

canım benimde son 4haftadır gelişimi yavaşladı 38 haftadıl olduk 2700gr üzülme kalbini ferah tut rabbim yardımcın olsun müjdeli haberler ver

destekleriniz ve dualarınız için çok sağolun kızlar.. cuma günü bebeğim dünyaya geldi :69: gece aspire oldu morarma yaşadı.. doğdu doğalıda inlemesi vardı yavrumun :43:bundan dolayı küveze aldılar üstüne bide sarılık olunca ancak pazartesi günü dönebildik.. Allah herkese sağlıklı sıhhatli yavrusuna kavuşmak nasip eylesin.. anne olmak çok güzel bi duygu.. Allah olmayanlarada versin..:nazar:

Back
X