cuma günü hsg çekilecek :(

Ben anladım ki, bebek tedavisi o aşamalar falan öğrendikçe bilgimiz artıyor evet ama korkumuzda artıyor, her uygulama yada işlem inanın bünyeden bünyeye değişiyor, bende hsg çektirdim herşeyi bilerek gittim korktum, utandım ama bildiğim tek bişey vardı o da tüm bunlara bebeğim için katlanıyordum, evet zordu bağırdım ağladım ve canım çok acıdı ama geçti gitti işte, şimdi aynı durumu doğum için düşünüyorum, zor olsada oda geçecek inşaallah, bu arada ben hsg den hemen sonra hamile kaldım

Arkadasim nerde ve kaca yaptirdin.eger ozelze ozeli tercih etme sebebini ogrenebilrmiyim
İzmir şifa da yaptırdım, 445 tl ödedim. Sürekli gittiğim doktorum orda diye orda yaptırdım Can'ım, keşke sadece görüntüleme merkezi olarak çalışan bir yete gitseydim. Cihazlar genelde hastanelerde eski tip oluyormuş ve çok da can yakıyor.

Ben anladım ki, bebek tedavisi o aşamalar falan öğrendikçe bilgimiz artıyor evet ama korkumuzda artıyor, her uygulama yada işlem inanın bünyeden bünyeye değişiyor, bende hsg çektirdim herşeyi bilerek gittim korktum, utandım ama bildiğim tek bişey vardı o da tüm bunlara bebeğim için katlanıyordum, evet zordu bağırdım ağladım ve canım çok acıdı ama geçti gitti işte, şimdi aynı durumu doğum için düşünüyorum, zor olsada oda geçecek inşaallah, bu arada ben hsg den hemen sonra hamile kaldım
Can'ım hemen o ay mı hamile kaldın? Sağlıklı doğum yapar sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah.

Korkacak bişey yok kendini kasma rahat ol bende korkarak girmistim ama hic korktugum gibi olmadı anlatilanlar abarti

bu ay hsg çektiren bayanlar kaç kişiyiz acaba.şimdi bundan sonra hamilelik bekleyeceğiz.inş bıtır bıtır hamileyim yazılarımız buradan çoğalır.hamile kalanlar paylaşsın kızlar.bizede moral olur. :KK45:

Can'ım hemen o ay mı hamile kaldın? Sağlıklı doğum yapar sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah.
Evet canım o ay hamile kaldım,hemde tüplerim den biri tamamen kapalı diğeride yarı kapalydı, ameliyat olcaktm gün verceklerdi ,takdiri ilahi sürpriz oldu, Dr hsg sırasında kasıldğn için tüpler kapalı çıkmış ama açık dedi, zor bi hsg çekilmişti hatırlamak istemiyorum ama olsun bebiş için değer

Evet canım o ay hamile kaldım,hemde tüplerim den biri tamamen kapalı diğeride yarı kapalydı, ameliyat olcaktm gün verceklerdi ,takdiri ilahi sürpriz oldu, Dr hsg sırasında kasıldğn için tüpler kapalı çıkmış ama açık dedi, zor bi hsg çekilmişti hatırlamak istemiyorum ama olsun bebiş için değer
Oh maşallah. Gercekten mucize. Bebegin kiyamamiş ameliyat olmana. Ben de yeni cekildm doktor nrmal dedi her şey.

burada okumuştum birine dr. bir ay hamile kalma demiş.kounmamışlar o ayda hamile kalınca dr kürtaj yapmış :KK17:
ilk defa duydum bunu.
genelde çektirdiği ay hamile kalanların sağlıklı gebeliği oluyor. bu forumda çoğu kişi öyle.

Back
X