- 19 Mart 2015
- 841
- 333
- 33
- 34
- Konu Sahibi PempeeMavii
Korunma vermedi doktorum bana sadece 5 gun iliski olmasin demistiburada okumuştum birine dr. bir ay hamile kalma demiş.kounmamışlar o ayda hamile kalınca dr kürtaj yapmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korunma vermedi doktorum bana sadece 5 gun iliski olmasin demistiburada okumuştum birine dr. bir ay hamile kalma demiş.kounmamışlar o ayda hamile kalınca dr kürtaj yapmış![]()
Arkadasim nerde ve kaca yaptirdin.eger ozelze ozeli tercih etme sebebini ogrenebilrmiyimcanım ben 17.11.2015te çektirdim. çok da canım yandı bugün toparlanabildim. dün de yattım.
İzmir şifa da yaptırdım, 445 tl ödedim. Sürekli gittiğim doktorum orda diye orda yaptırdım Can'ım, keşke sadece görüntüleme merkezi olarak çalışan bir yete gitseydim. Cihazlar genelde hastanelerde eski tip oluyormuş ve çok da can yakıyor.Arkadasim nerde ve kaca yaptirdin.eger ozelze ozeli tercih etme sebebini ogrenebilrmiyim
Can'ım hemen o ay mı hamile kaldın? Sağlıklı doğum yapar sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah.Ben anladım ki, bebek tedavisi o aşamalar falan öğrendikçe bilgimiz artıyor evet ama korkumuzda artıyor, her uygulama yada işlem inanın bünyeden bünyeye değişiyor, bende hsg çektirdim herşeyi bilerek gittim korktum, utandım ama bildiğim tek bişey vardı o da tüm bunlara bebeğim için katlanıyordum, evet zordu bağırdım ağladım ve canım çok acıdı ama geçti gitti işte, şimdi aynı durumu doğum için düşünüyorum, zor olsada oda geçecek inşaallah, bu arada ben hsg den hemen sonra hamile kaldım
Siz nerede çektirdiniz?Korkacak bişey yok kendini kasma rahat ol bende korkarak girmistim ama hic korktugum gibi olmadı anlatilanlar abarti
Hayır çünkü ben bayağı acı çektim, abartmıyorum da inanın.Siz nerede çektirdiniz?
Ben ankarada zekai tahir burak devlet hastanesinde cektirdimSiz nerede çektirdiniz?
Geçmiş olsun, ben çok ağrı çektim. Sizde de c kollu röntgen cihazı mı kullanıldı?Ben ankarada zekai tahir burak devlet hastanesinde cektirdim
Ne kullandıklarını bilmiyorum bakmadımda sormadimda stresdenGeçmiş olsun, ben çok ağrı çektim. Sizde de c kollu röntgen cihazı mı kullanıldı?
Evet canım o ay hamile kaldım,hemde tüplerim den biri tamamen kapalı diğeride yarı kapalydı, ameliyat olcaktm gün verceklerdi ,takdiri ilahi sürpriz oldu, Dr hsg sırasında kasıldğn için tüpler kapalı çıkmış ama açık dedi, zor bi hsg çekilmişti hatırlamak istemiyorum ama olsun bebiş için değerCan'ım hemen o ay mı hamile kaldın? Sağlıklı doğum yapar sağlıkla bebeğini kucaklarsın inşallah.
Oh maşallah. Gercekten mucize. Bebegin kiyamamiş ameliyat olmana. Ben de yeni cekildm doktor nrmal dedi her şey.Evet canım o ay hamile kaldım,hemde tüplerim den biri tamamen kapalı diğeride yarı kapalydı, ameliyat olcaktm gün verceklerdi ,takdiri ilahi sürpriz oldu, Dr hsg sırasında kasıldğn için tüpler kapalı çıkmış ama açık dedi, zor bi hsg çekilmişti hatırlamak istemiyorum ama olsun bebiş için değer
ilk defa duydum bunu.burada okumuştum birine dr. bir ay hamile kalma demiş.kounmamışlar o ayda hamile kalınca dr kürtaj yapmış![]()
Sağlıklı haberlerini alalım Can'ım. İnşallah ağrısız sancısız geçer.aralık'ın 2 sine randevu verdiler bana
hadi hayırlısı...
teşekkür ederim arkadaşım... inşaallah...Sağlıklı haberlerini alalım Can'ım. İnşallah ağrısız sancısız geçer.
teşekkürler...İzmir şifa da yaptırdım, 445 tl ödedim. Sürekli gittiğim doktorum orda diye orda yaptırdım Can'ım, keşke sadece görüntüleme merkezi olarak çalışan bir yete gitseydim. Cihazlar genelde hastanelerde eski tip oluyormuş ve çok da can yakıyor.