• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Cuma günü ibadet tatili için çalışma yapılacak'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
'Cuma günü ibadet tatili için çalışma yapılacak'
hurriyet.com.tr
30934832.jpg
Güvenlik Bakanı Faruk Çelik cuma günleri memura ibadet tatili için çalışma yapılacağını söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik memurların bu toplu sözleşmedeki kazanımlarını kameralar karşısında açıkladı. Kazanımlar arasında memurların Cuma günü ibadet tatili için çalışma yapılacağı da belirtildi. Memur-Sen toplu sözleşme teklifleri arasında 2 saatlik Cuma Namazı arasını da dile getilmişti.

NAMAZ ARASI

Memur-Sen, kamu görevlilerinin cuma namazı konusunda taleplere karşılamak için toplu sözleşme tekliflerine, namazı vakti izin süresi konusunu eklemişti. Teklif, kamu görevlilerinin günlük çalışmaya ara verme süresinin günleri için, Namazı vaktini de içine alacak şekilde 2 saat olarak uygulanmasını içeriyor.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/29877384.asp

bence böyle bişey olursa bu cumanın tatiline kadar gider, tatil severiz biz:confused:

Normal olanida bu zaten pazarlari nasil avrupada heryer kapali tatil Turkiye agirligi Musluman bir ulke oldugu icin Cuma tatilide gayet normal bana gore
Elif Elif haber konu dine gelir benden uyarmasi:KK70:
Polemik polemikk:KK33:

Normal olanida bu zaten pazarlari nasil avrupada heryer kapali tatil Turkiye agirligi Musluman bir ulke oldugu icin Cuma tatilide gayet normal bana gore
Elif Elif haber konu dine gelir benden uyarmasi:KK70:
Polemik polemikk:KK33:

Türkiye nüfüsü ağırlıklı olarak müslüman ama dışa bağımlı bir ülke olduğumuz için Avrupa ve Amerikaya göre saatlerimizi ve düzenimiz ayarlıyoruz.Cuma bizde tatil olursa pazar onlarda iş kaybını düşünemiyorum.Zaten resmi daireler kapanır özeller açık olur.

Türkiye nüfüsü ağırlıklı olarak müslüman ama dışa bağımlı bir ülke olduğumuz için Avrupa ve Amerikaya göre saatlerimizi ve düzenimiz ayarlıyoruz.Cuma bizde tatil olursa pazar onlarda iş kaybını düşünemiyorum.Zaten resmi daireler kapanır özeller açık olur.
Tabiki konu zaten memurla alakali haberde

Ya yorum yazıcam ama baştan sona dini olucak , hem konu gidecek hem ben..

konu dini konu değil ki canım, tüm memurları ilgilendiren bir tatil düzenlemesi
tabii düzenleme dini olunca yorumlar dinede geliyor ama kk da yasak olan bi tarz konu değil bence
neden banlanırsın onu anlamadım ama:KK48:

sankim bu konu kapanıcakEn Büyük KK

cumayı kılsakta kapansaydı bari:eek:

ne iğrenç bir espri yaptım .:KK53:..sabah sabah dengem bozuldu.şu şhowlardan dolayı:110::KK45::mad::rolleyes:

tartışma çıkarsa kapanır tabii, yoksa neden kapansın memurların özlük hakları konuşulamaz mı, kavga gürültü olursa kapanır, o standart bi uygulama zaten

konu dini konu değil ki canım, tüm memurları ilgilendiren bir tatil düzenlemesi
tabii düzenleme dini olunca yorumlar dinede geliyor ama kk da yasak olan bi tarz konu değil bence
neden banlanırsın onu anlamadım ama:KK48:
Yok sekerim alakasiz konular dine geliyorya onun icin dedim dine gelir diye simdi konuyu kaynatan cocuk olicim simdi

genelde özel sektörde sorun olmuyor zaten,
en azından 10 yıllık iş hayatımda cuma vaktini sorun yapan firmada çalışmadım.
memurlarada düzenleme getirilmesi iyi olur zannımca.

Neden sadece memurlar işçiler Cuma Namazına gitmesin mi ?
Benim kocamda gitsin Cuma Namazına ben bilmem yapacaksanız herkese yapın izni.

Neden sadece memurlar işçiler Cuma Namazına gitmesin mi ?
Benim kocamda gitsin Cuma Namazına ben bilmem yapacaksanız herkese yapın izni.
konuyu dıne getırmeden fıkrımı paylasmaya calısayım..
cuma namazı ıznıyse bunun memuru sırketı olamaz..
memurlarda musluman varda , özel sektörde yokmu ?
ayrıca neden hersey memura ? dogum ıznıydı , yasal ızındı , cuma ıznıydı vsvvss.. herseyde biz işçilere nazaran daha kardalar :KK12:

konuyu dıne getırmeden fıkrımı paylasmaya calısayım..
cuma namazı ıznıyse bunun memuru sırketı olamaz..
memurlarda musluman varda , özel sektörde yokmu ?
ayrıca neden hersey memura ? dogum ıznıydı , yasal ızındı , cuma ıznıydı vsvvss.. herseyde biz işçilere nazaran daha kardalar :KK12:
Aynen öyle kesinlikle noktasından virgülüne katılıyorum.
İşçi en çok emeği verir memur oturdugu yerden 3000 lira maas alır ama işçi akşam evde ayakları zonklar yazık günah.
İnsanlar artık görsün olanları çıkarsın sesini..

Ne saçma memurlar sevaba girsin benim kocam geri kalsın sırf özel bankada çalışıyor diye, kocama da tatil olsun banane

Ayarlama yapsinlar mumkunse.
Ben essek gibi cuma gunu namaz vaktinde derse girerken ibadetini yerine getireyim derken 1 bucuk derse girmeyip hak etmedigi parayi yemesinler mumkunse.Okul okulluktan cikiyor ahira donusuyor o saatte ogretmenler cumaya gidicek diye.

Back
X