cuma transferım var ve cok korkuyorum

aysemm88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2013
83
15
28
kızlar banada yardım edın 8 tane yumosumun 7 sı dollenmıs ve cuma transferım var nasıl bısey canım acıyomu....

canım normal muayene gibi tek farkı idrara sıkışık girmen telaş yapma sakin ol bebişin seninle buluşacak o gün :D

Hadi hayırlı olsun. Spektrum seni acıtmıyorsa (ki benim canımı acıtmıyor, bazıları da acıtıyor diyor) transfer esnasında hiçbir acı yok hatta çok heyecan verici bir an hiç korkma yumişlerin yerleşirken keyfini çıkar.

kızlar banada yardım edın 8 tane yumosumun 7 sı dollenmıs ve cuma transferım var nasıl bısey canım acıyomu....
hiç ama hiç korkma sadece o an güzelliğini yaşa ne kadar rahat olursan o kadar güzel geçer sadece o güne gülerek başla duanı yet transfer sonrası da olayı çok abartma kendine dikkat et yemeğini güzel ye dinlen

cok heyecanlıyım o rahım ağzına taktıkları sey acıtıyor bıde sıkışık olunca nasıl olcak kaçıran varmı ıdrarını ya

Hayirli olsun canim Cumartesi de benim transferim var bende korkuyorum simdiden Karnım gergin dua edin kızlar banada heyecandan bişey olcak

hiç acı yok bence rahimden ultrason çekmekten daha kolay bi işlem
zira ultrasonda ne kadar rahatsız oluyoruz..
bence stres ve sıkıntı yapma şimdi tek yapman gereken şey korku değil dua etmek..Rabbimm gönlüne göre versin..

Back
X