Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Pro Üye
13 Nisan 2007
15.555
36.068
Dikkat! Bu başlık içeriği her zaman son mesaj eklenerek güncellenmektedir.

CUMA YARIŞMASI NEDıR?

Cuma Yarışması; zayıflama amacıyla 15 Mayıs 2007 de başlatılmış olan ve takımlar arasındaki rekabete dayalı bir yarışmadır.

Yarışmaya katılan takımlarda ortalama olarak 8-10 kişi bulunur. Bu kişilerden biri lider olarak seçilir. Lider kendine yardımcı da tayin edebilir.

Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma günleri 16:30 dur. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur.

Üyeler takım topiklerinde günlük beslenme detaylarını, spor faaliyetlerini ve yararlı bilgileri paylaşırlar.

Zayıflama Yarışmasına dahil olan topikler hakkında kısaca bilgi vereyim:


1- Zayıflama Yarışmasına Katılmak ısteyenler : Adından da anlaşılacağı üzere, yarışmamıza katılmak isteyen KK üyeleri sözkonusu topiğe girerek; kilolarını da içerir bir mesaj yazarlar. Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımlardan davet gelmesini beklerler. Dolayısı ile mesaj yazdıktan sonra verilen cevapları takip etmek gerekmektedir.


2- Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanı: Sadece yarışmacıların kullanabildiği bir paylaşım alanıdır. Organizasyonla ilgili görüşler, öneriler, değişiklikler bu topikte iletilir. Ayrıca bana herhangi bir bilgi iletilmek istenildiğinde bu topik kullanılır. Her Cuma takım liderlerinin (veya yetkililerinin) ilgili etaba dair kilo bildirimlerini yaptığı alan da burasıdır.


3- Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri : Her etap bitiminde, sonuçlar formata uygun olarak listeler halinde bu bölümde yayımlanır. Bu topikte mesajlaşma yapılamaz, sadece sonuç listeleri yer alır.


4- Zayıflama Yarışması Mezunları: Adından da anlaşılacağı üzere, yarışmada hedefine ulaşmış ya da ulaşmakta olan arkadaşlarımızın paylaşım alanıdır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki mesajımdan alıntı yapıyorum:
"Yarışma haftalık etaplar halinde yapılmaktadır. Her etap Cuma günleri biter. Cuma sabahı takım üyeleri tartılarak kilo bilgilerini takım topiklerinde paylaşırlar. Lider veya yardımcısı da bu bilgileri yarışma sistemine uygun bir şekilde paylaşım alanına ekler. Bu ekleme için son süre Cuma akşamı saat 21:00 dir. Takım kilo bilgisini vermek için, bu süreyi geçiren takım o hafta etap dışı olarak değerlendirilir. Bildiri 2 hafta üst üste yapılmazsa; takım diskalifiye olur. "

Bahsi geçen yarışma sistemine 2008 yılı itibariyle geçiş yapılmıştır.
Bütün takımların, sisteme uygun bir şekilde kilo bildirmeleri ŞARTTIR.

Sisteme ait mesajları burada yayımlıyorum. Hepsinin okunması gerekmektedir.


Manifesto-1:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=1710741&postcount=32


Manifesto-2:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=1756548&postcount=145


Manifesto-3:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=1818633&postcount=259



Ayrıca yeni sistemi, kendi takımına en başarılı bir şekilde uyarlayan 7. Takımdır. 7. Takım lideri kallistenin konuya dair mesajı:
http://www.kadinlarkulubu.com/showpost.php?p=1958706&postcount=450


Kurallara uyum sağlamamak yeterli diskalifiye sebebidir.

 
Son düzenleme:

TAKIM LıDERLERı LıSTESı


1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / aydasu / CEYDACAKMAK
3. Takım / ??
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / ferihann / BENBEN
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / yarisci / zalimi
8. Takım / azra_sila / çokoprens
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi

 
Son düzenleme:
KARAR DEFTERı


1- Her ay başında, başvuru topiği yeni üye alımı için açılacak. Takımlar kaç tane üye alacaklarını, takımlarının linki beraberinde topiğe yazacak. Alımlar tamamlandığında topik, bir sonraki aybaşına kadar kapatılacak.

2- Toplam takım sayısı “12” yi geçmeyecek.

3- Takım üyeleri “izinli” görünmeyecek. Herhangi bir nedenle aramızda olmayan yarışmacılar “kilo vermemiş” gibi, takım kilo bildirim listelerinde rakamsal varlıklarına devam edecekler. Mazaret süreleri uzarsa, liderin inisiyatifinde “yeniden alınmak” kaydıyla yarışmadan çıkartılabilirler.

4- Takımlardaki üye sayısı “12” olarak belirlenecek. Yarışmaya girmeyi bekleyenleri de düşünerek; bu üye sınırı sayısına ulaşmak her takım için zorunlu olacak. Aylık alımlar bu sınıra göre yapılacak.

5- Haber vermeden, geçerli bir neden ileri sürmeden yarışmadan ayrılan yarışmacılar, bir daha yarışamazlar. Dolayısı ile konuyla ilgili bilgi paylaşımı esastır. Başvuru topiğinde, bu tanıma uyan arkadaşlarımızı gördüğümüzde gerekli uyarıları yazalım.

6- Her etap bitiminde, sonuç listelerinde, takımlardan bağımsız olarak bireysel sıralamada gösterdiğimiz "etap birincisi" unvanını alan arkadaşımız, etap bitiminde ve en geç Pazartesi gününe kadar olmak kaydıyla, sözkonusu etapta neler yaptığını, neyi değiştirdiği, hangi yönteme başvurduğunu... yani kısaca nasıl olup da o kiloyu verdiğini bizlerle paylaşacaktır. Konunun takibini, sözkonusu üyenin bağlı olduğu takım lideri ve/ya yardımcısının yapması gerekmektedir.

7 - "Geri dönmek üzere" ayrılarak yarışmaya ara veren yarışmacımızın kilosu döndüğünde nasıl bildirilecek?

ÖNEMLİ : Yarışmacı kilo alarak veya kilo vererek döndüğünde aynı kurallar işletilecektir.

Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo

Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir.

Örnek: Ayşe ve Fatma 190. etapta geri dönmek üzere ayrıldılar. Ayşe 70, Fatma 60 kilo. İkisi de, 5 hafta sonra yani 195. etapta geri döndüler.
Ayşe ara verdiği dönemde 2 kilo verdi ve 68 kilo olarak geri döndü:
Fatma ise bu dönemde 1 kilo aldı ve 61 kilo olarak döndü.

Ayşe ( 70 / 68 / 0,4 / %0.57)
Fatma ( 60 / 61 / -0,2 / -%0.33)


ÖNEMLİ: Kilo alarak dönen yarışmacı, aşağıda belirtilen nedenlerden ötürü kilo aldıysa yukarıdaki formül uygulanmayacaktır:
a) Hamilelik nedeniyle kilo almak
b) Hastalık / tedavi nedeniyle kilo almak







8 - 19 Aralık 2008 tarihinden itibaren kilo bildirimlerinde "Kardeş Takım Kontrol Sistemi" devreye girmiştir.
Kardeş Takım Listesi :
8.Takım - 6.Takım
4.Takım - 7.Takım
3.Takım - 14. Takm
12.Takım - 2. Takım
5.Takım - 13. Takım

Sistem Nasıl ışleyecek ?1. aşama: Takım listesini hazırladı. Kardeş takımın topiğine listeyi iletir. Kardeş takım kontrolünü yapar, onaylar. Hata varsa uyarır ve takım gerekli düzenlemeyi yapar. Böylece, liste kontrolü ve editi, takım topiklerinde bitmiş olur.

2. aşama: Kontrolü ve düzenlemesi biten kilo bildirim listesi Paylaşım Alanına yazılır. Yani paylaşım alanına eklenen listeler, işi bitmiş temize çıkmış listelerdir.

3. aşama: Sona kalan takım dona kalmaz. 12 takımız. 1. takımdan başlayarak her takım sırayla bu işi üstlenir. Bundan sonraki bildirim 19 Aralıkta. O etabın liste hazırlayan takımı 1. takımdır. Sonraki etap 2. takım, sonraki etap 3. takım... Ben bu sırayı takip eder ve ilgili takım liderine sorumlu olduğu haftayı iletirim. Böylece, sonuç listelerini hazırlama işi her takıma 12 haftada bir gelmiş olur ki bu 3 ay demek.. Fena değil hani.. :KK66:)

4. aşama: Bütün listelerin, kontrolü editi vs.. sonrasında temiz halde paylaşım alanında yayımlanması için son süre, Cuma günleri 16:30 dur.

5. aşama: O hafta sıra hangi takımdaysa Cuma akşamı 21:00 kadar listeleri yayımlar.


"Herhangi bir mazaret ileri sürmeden, yukarıdaki şartlarda bildirim yapmayan takımlar kapatılacaktır."


9 - MEZUNıYET KARNESıNE HAK KAZANMA:
11 Ocak 2010 tarihi itibariyle mezuniyet karnesine hak kazanma konusunda yeni bir uygulama başlatılmıştır.
Bu tarih itibariyle, hedef kilosunun minimum %80 ine ulaşmış arkadaşlarımız karne almaya hak kazanacaktır. Örneğin 100 kilo ile yarışmaya başlamış ve hedefinin 80 kiloya inmek olduğunu söylemiş olan bir arkadaşımız, en az 16 kilo (hedefin %80 i : 20*0.80=16) vermiş olmalıdır ki mezuniyet karnesi alabilsin. Bu konudaki denetim, takım kaptanına aittir.
Bu kararın uygulamaya geçilebilmesi için, takım kaptanlarının, takım üyelerinin hedeflerini biliyor olması gerekmektedir.

Hedefinin %80 ine ulaşmış üyemizin mezuniyet karnesi talebi, takım kaptanınca, ilgili etabın Cuma sonuç listesinde beyan edilmesi gerekmektedir.




10-Cuma zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder.

Açıklama :
  • Yukarıda yazılı kararlar, “öneri” niteliğinde paylaşım alanında takım liderlerinin onayına sunulup, geçerli oyu sağlayarak “karar” niteliği almış önerilerdir.
  • Alınan kararlara uymak ve takım içi iletişimi sağlamak zorunludur.
  • Takım toplam mevcudunun, yarıdan bir fazlası “geçerli oy” tanımıdır. (11 takımda 6 lider veya yardımcısı oyu yeterlidir. Takım sayısı 12 olduğunda, oy sayısı 7 ye çıkacaktır.)
  • Öneriler ve oylama sayılarıyla ilgili bilgiler linkte mevcuttur.
[/B]
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cuma yarışması sonuç listelerini hazırlama programı

27 Ağustos 2010 *** 171. Etap *** 6. Takım
3 Eylül 2010 *** 172. Etap *** 7. Takım
10 Eylül 2010 *** 173. Etap *** 13. Takım
17 Eylül 2010 *** 174. Etap *** 14. Takım
24 Eylül 2010 *** 175. Etap *** 1. Takım
1 Ekim 2010 *** 176. Etap *** 2. Takım
8 Ekim 2010 *** 177. Etap *** 3. Takım
15 Ekim 2010 *** 178. Etap *** 4. Takım
22 Ekim 2010 *** 179. Etap *** 5. Takım
29 Ekim 2010 *** 180. Etap *** 6. Takım
5 Kasım 2010 *** 181. Etap *** 7. Takım
12 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
19 Kasım 2010 *** 183. Etap *** 13. Takım
26 Kasım 2010 *** 184. Etap *** 14. Takım




 
Son düzenleme:
bende tek başına kilo veremeyenlerdenim nasıl aranıza katıla birim :KK3:veneden hiç bişeye cevap verilmiyo anlamadım
 
bende tek başına kilo veremeyenlerdenim nasıl aranıza katıla birim :KK3:veneden hiç bişeye cevap verilmiyo anlamadım

Forumda paylaşıma yeni başlamışsınız ilk mesajınız


ben aranıza yeni katıldım dediklerinizi yapıcam umarım faydası olur


ikinci mesajınız da neden hiç bir şeye cevap verilmiyor olmuş, hangi soruya cevap vermemizi istiyorsunuz anlamadım ortada soru yok ki...

ayrıca mesaj yazdığınız yerlere dikkat edin, şu an yazdığınız yere bir bakarmısınız sizden başka gelip lambur lumbur bir şey yazmış mı?
 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
15 Ekim 2010 *** 178. Etap *** 3. Takım
22 Ekim 2010 *** 179. Etap *** 4. Takım
29 Ekim 2010 *** 180. Etap *** 5. Takım
5 Kasım 2010 *** 181. Etap *** 6. Takım
12 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 7. Takım
19 Kasım 2010 *** 183. Etap *** 8. Takım
26 Kasım 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
3 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
10 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
17 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
24 Aralık 2010 *** 188. Etap *** 3. Takım
31 Aralık 2010 *** 189. Etap *** 4. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo /
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / ferihann / BENBEN
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / çokoprens
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi
 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
15 Ekim 2010 *** 178. Etap *** 3. Takım
22 Ekim 2010 *** 179. Etap *** 4. Takım
29 Ekim 2010 *** 180. Etap *** 5. Takım
5 Kasım 2010 *** 181. Etap *** 6. Takım
12 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 7. Takım
19 Kasım 2010 *** 183. Etap *** 8. Takım
26 Kasım 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
3 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
10 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
17 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
24 Aralık 2010 *** 188. Etap *** 3. Takım
31 Aralık 2010 *** 189. Etap *** 4. Takım


TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo /
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / ferihann / BENBEN
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / çokoprens
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 9. Takım
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
29 Ekim 2010 *** 180. Etap *** 5. Takım
5 Kasım 2010 *** 181. Etap *** 6. Takım
12 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 7. Takım
19 Kasım 2010 *** 183. Etap *** 8. Takım
26 Kasım 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
3 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
10 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
17 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
24 Aralık 2010 *** 188. Etap *** 3. Takım
31 Aralık 2010 *** 189. Etap *** 4. Takım
7 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
14 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım
21 Ocak 2011 *** 192. Etap *** 7. Takım
28 Ocak 2011 *** 193. Etap *** 8. Takım


TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo / ?
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / takyon / ?
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / çokoprens
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 9. Takım
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

[/QUOTE]
 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
26 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
3 Aralık 2010 *** 183. Etap *** 9. Takım
10 Aralık 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
17 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
24 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
31 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
7 Ocak 2011 *** 188. Etap *** 3. Takım
14 Ocak 2011 *** 189. Etap *** 4. Takım
21 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
28 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo / ?
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / takyon / ?
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / çokoprens
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 9. Takım
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
26 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
3 Aralık 2010 *** 183. Etap *** 9. Takım
10 Aralık 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
17 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
24 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
31 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
7 Ocak 2011 *** 188. Etap *** 3. Takım
14 Ocak 2011 *** 189. Etap *** 4. Takım
21 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
28 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo / ?
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / takyon / ?
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / AySeCeYlLiN
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 9. Takım
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
26 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
3 Aralık 2010 *** 183. Etap *** 9. Takım
10 Aralık 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
17 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
24 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
31 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
7 Ocak 2011 *** 188. Etap *** 3. Takım
14 Ocak 2011 *** 189. Etap *** 4. Takım
21 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
28 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo / hatice_84
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / takyon / ?
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / AySeCeYlLiN
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 9. Takım
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI
26 Kasım 2010 *** 182. Etap *** 8. Takım
3 Aralık 2010 *** 183. Etap *** 9. Takım
10 Aralık 2010 *** 184. Etap *** 13. Takım
17 Aralık 2010 *** 185. Etap *** 14. Takım
24 Aralık 2010 *** 186. Etap *** 1. Takım
31 Aralık 2010 *** 187. Etap *** 2. Takım
7 Ocak 2011 *** 188. Etap *** 3. Takım
14 Ocak 2011 *** 189. Etap *** 4. Takım
21 Ocak 2011 *** 190. Etap *** 5. Takım
28 Ocak 2011 *** 191. Etap *** 6. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo / hatice_84
4. Takım / ırem&Özge / meyvenull
5. Takım / takyon / ferihan
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / AySeCeYlLiN
9. Takım / bucakmagduru / zemus
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - 9. Takım
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

4 Şubat 2011 *** 192. Etap *** 7. Takım
11 Şubat 2011 *** 193. Etap *** 8. Takım
18 Şubat 2011 *** 194. Etap *** 13. Takım
25 Şubat 2011 *** 195. Etap *** 14. Takım

4 Mart 2011 *** 196. Etap *** 1. Takım
11 Mart 2011 *** 197. Etap *** 2. Takım
18 Mart 2011 *** 198. Etap *** 3. Takım
25 Mart 2011 *** 199. Etap *** 4. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / Neslihan
3. Takım / Semo / hatice_84
4. Takım / meyvenull / hasretim34
5. Takım / takyon / ferihan
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / zalimi
8. Takım / azra_sila / AySeCeYlLiN
13. Takım / ad1 / Melzeyit
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - ?
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 
puskutcum 7.takimin kaptani benim artik ve kaptan yardimcisida Saferan...zalimi nete giremedigi icin kaptanligi ben devis almistim. buraya bildirmem gerektiginide bilmiyordum:KK17::KK17: simdi meyvenull'den ogrendim :KK17::KK17:
 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

4 Şubat 2011 *** 192. Etap *** 7. Takım
11 Şubat 2011 *** 193. Etap *** 8. Takım
18 Şubat 2011 *** 194. Etap *** 13. Takım
25 Şubat 2011 *** 195. Etap *** 14. Takım

4 Mart 2011 *** 196. Etap *** 1. Takım
11 Mart 2011 *** 197. Etap *** 2. Takım
18 Mart 2011 *** 198. Etap *** 3. Takım
25 Mart 2011 *** 199. Etap *** 4. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / jnaz
2. Takım / akrep33 / ?
3. Takım / Semo / hatice_84
4. Takım / meyvenull / hasretim34
5. Takım / takyon / amonra
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / kirmizigul06 / Saferan
8. Takım / azra_sila / AySeCeYlLiN
13. Takım / ad1 / neyneyse
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - ?
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 

GÜNCELLEMEDİR
CUMA YARIŞMASI SONUÇ LİSTESİNİ HAZIRLAMA PROGRAMI

4 Şubat 2011 *** 192. Etap *** 7. Takım
11 Şubat 2011 *** 193. Etap *** 8. Takım
18 Şubat 2011 *** 194. Etap *** 13. Takım
25 Şubat 2011 *** 195. Etap *** 14. Takım

4 Mart 2011 *** 196. Etap *** 1. Takım
11 Mart 2011 *** 197. Etap *** 2. Takım
18 Mart 2011 *** 198. Etap *** 3. Takım
25 Mart 2011 *** 199. Etap *** 4. Takım



TAKIM LİDERLERİ LİSTESİ
1. Takım / makeup / bucakmagduru
2. Takım / akrep33 / ?
3. Takım / hatice_84 / seebu
4. Takım / meyvenull / hasretim34
5. Takım / takyon / amonra
6. Takım / Naz / kirazz_z
7. Takım / kirmizigul06 / Saferan
8. Takım / azra_sila / AySeCeYlLiN
13. Takım / ad1 / neyneyse
14. Takım / aynalar / elifezgi


KARDEŞ TAKIM LİSTESİ
1. Takım - ?
2. Takım - 7. Takım
3.Takım - 14. Takm
4.Takım - 7.Takım
5.Takım - 13. Takım
6. Takım - 8.Takım

 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X