cumamız mübarek olsun güzel bi söz

EMLEB

GÜZELER GÜZELİ KIZMM
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
555
23
118
s.a arkadaşlarım .......küçük bir söz yakarsa içini dost bildiklerin anlamazsa seni boşver dökme içini! koy alnını secdeye al eline tesbihi ondan başkası anlamaz seni aklına yanlızlık gelmesin mesafeler yalandır.acılar yüreğini bükmesin dünya imtihandır.sığın rabbine cezası bile lütüftandır.cumamız mübarek olsun .ama çook şükür yanlız değiliz burda kocaman bi aileyiz..Rabbim kimseyi yanlız bırakmasın

Vealeykumselam amin.
Sizinde cumanız mübarek olsun.
Duânızı beklerim.

burasi dua bölümü degil dert bölümü
kaldiki dini icerik yasak
hos biliyorsunuz ya
bile bile devam

Bunca derdin arasında bu konuyu görmek o kadar iyi geldi ki. Kötü yorumlara takılmayın lütfen. Konu kapanır muhtemelen, ama iyiki açtınız, hayırlı cumalar size de, Allah kabul etsin dualarınızı ve iyi niyetinizi :)

hos biliyorsunuz ya
bile bile devam

hoş bende dini vaaz vermiyorum zaten bi nasiat dert keder sıkıntıyla ilgili burasının ne bölümü olduğunuda yasaklarıda gayet iyi biliyorum ......

hos biliyorsunuz ya
bile bile devam

Dini içerik yasak diye Allah kimseyi yalnız bırakmasın, cumanız mübarek olsun demek de mi yasak? Gerçekten anlam veremiyorum bu tarz yorumlara. Kötü bir şey yazmamış ki. Okuyanın moralini yerine getirir, derdi sıkıntısı olanlara manevi destek verir tarzda iki cümle yazıvermiş. Nesi rahatsız etti sizi?

Dini içeriğin yasak olma sebebi nedir ki acep ? Site kurucuları Ateist mi ? Hadi ateistler diyelim , hristiyan , musevi , yada budist farketmiyor müslüman da olabilirler . Herşeye eyvallah ta neden dini içerikli yorumlar yasak ? hangi inanca yahut inançsızlığa sahip olursak olalım karşıdaki insana hayır kardeşim inançlarını köşeye itip öyle yorum yapacaksın ! demek neden ? Polemik çıkmaması için yazılıyordu oda bana ziyadesiyle saçma geliyor BDV de dahi polemik çıkıyor siyaset bölümü zaten polemikten geçilmiyor . Ozaman siyasette yasak olsun . Bireylerin inançları doğrultusunda yorum yapma konuşma hakkını elinden almak hangi demokrasi ve eşitliğe sığar ? Neyin düşmanlığı bu anlamıyorum ! Allah kelamının geçmesinden nası bu derece rahatsız olunabilir ki ? Kişi ateist olur anlarım ama herkes birbirinin inancına saygı duymak zorundadır dolayısıyla ateistte olsa diğer dinlerin mensubuda olsa bu karşıdaki insanlara sahib olduğun inancı dini düşünerek cevap vermen yasak deme hakkını verir mi ? Site kurucusu olunabilir editör admin olunabilir bizim sitemiz bizim kurallarımızda denilebilir . Ama işin etikliği tartışılır bence .

Son düzenleme:

Din allah ve kul arasında olduğu için olabilir mi!!

Ayrıca siyeset de yasak o neden yasak ben de bunu anlamıyorum işte..

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar herkese

İşte bundan yasak kimsenin kimseye saygısı yok sırf laf olsun diyende var konu içeriğine uygun yazanda. Bir birimizin düşüncelerine saygımız olmadan etraftan saygı bekliyoruz...

Son düzenleme:
Bu sitede alevilere, ateistlere, deistlere, müslümanlara, hıristiyan ve yahudilere ağır hakaretler ediliyorsa, hıristiyana, yahudiye kafir, aleviye abdestsiz, ateiste sen dinden ne anlarsın deniliyorsa, benim dinimden olmayan benden değil diyerek burada kurulan arkadaşlıklar konu din olunca anında bitip düşman olunuyorsa.

Yetmedi, ağır tahrik, tehditler olup üyeler birbirini mahkemeye veriyorsa dini konu açmakta yorum yapmakta yasak denir.
Din çok ince, hassas bir konudur, kimsenin dinine saygısızlık etmedik, saygısızlık edilmesine müsade de etmedik.

Admin olarak dinimi soracak olursanız hamd olsun müslümanım.

Yorumlar konular yasak dedik ama insanların birbirine hayır duası etmeleri için Dua bölümü açtık, orada dualar ne engelleniyor ne yasak deniyor, burası bdv, biri nişanlımla ilişkiye girdim dediğinde zina yapıyorsun ahirette yanacaksın diyorsa, biri sevgilim alkolik dediğinde sende zinakarsın deniyorsa, bu ülkenin yüzde doksanı müslüman denerek alevi bir kardeşim mezhebiyle ilgili birşey yazdığında dışlanıyorsa, ateist aşağılandığı için fikrini yazamıyorsa site dini konular yasak denir.

Saygılarımla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…