Cumhurbaşkanı Erdoğan: 1500 Liraya Alınmış Bardak Yok

Evet kendisi hiç yalan söylemez zaten dürüstlüğüyle nam salmış bir insandır, yok diyorsa yoktur, gözümle görsem inanmam artık
Misal "Savcida seref varsa tirlarda silah oldugunu ipatlar."

Misal "pkk ile gorusen serefsizdir"

Misal" tek dil demedim tek din dedim"

Misal "dokunulmazligi kaldiracagiz"

Bir cirpida aklima gelenler bunlar. Daha neleri var da bebem ağlıyor eyyorlamam bu kadder

Karanfilcim benim de ilk aklıma gelen "Camide içki içtiler" ve "Kabataş'ın görüntülerini izledim, cuma günü yayınlıyoruz" oldu. Başkanımız var dediyse vardır biz yanlış biliyoruzdur.

Bülent Arınç: İsraf konusunda karnemiz kırıktır
Bursa’da partisinin verdiği ahde vefa yemeğinde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmaz. 13 yıllık iktidarımızın her tarafı altın yazılarla, başarıyla doludur. Ama israf konusunda karnemiz kırıktır" ifadelerini kullandı.
Sitene Ekle

BURSA, (DHA)

Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde partilileriyle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, israf konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Arınç, yemek duası ile ilgili bir fıkra anlatırken israf konusuna değinerek, "İsrafın önünü alsak sizden vergi almamıza gerek kalmaz. 13 yıllık iktidarımızın her tarafı altın yazılarla, başarıyla doludur. Ama israf konusunda karnemiz kırıktır. Haberiniz olsun. 'Allah israf edenleri sevmez diyor. Belediye başkanı da, milletvekili de, anne baba olarak ebeveyn olarak siz de israf etmeyeceksiniz. Çocuk da israf etmeyecek. O pahalı ambalajlı şeylerden alıp da yarısını atmak, ekmeğin yenmemiş kısımlarını çöp tenekesine koymak, yemeği sünnetlemeden, ucundan alıp artık hale getirmek bizim inancımızda yok. Bizim inanç ve geleneklerimiz, ekmek kırıntılarını bile elimizi böyle ıslatıp kırıntıları ağzımıza atmaktan geçer. Eğer bu yemek duaları Türkçe yapılabilse bir kısmımız bundan ders alacağız. İnsanın ürpermesi lazım. Allah, israf edenleri sevmez. Peygamberimiz, ‘Bir akarsuda abdest alsan bile israf etme’ buyuruyor. Yarım saatlik yemek duasına ihtiyaç yok. Yemek duaları Türkçe olsa da, bir kısmımız bundan ders alacağız. İnşallah hocalarımız duyar. Arapça’nın ardından Türkçe birkaç kelime dua eder, ne söylediğini anlarız" dedi.

Evet canm ben calisan ureten bir kadinm bu hukumetten once calistigim yerde vergisiz kacak sokulan urunler vardi kimse hesap sormuyordu.Simdi hicbiri birsey getiremiyor denetim var.Tekel ozellesmeden onceki tir tir kaybolan ortadan yok olan urunler vardi bolge muduru yakin arkadasim ondan biliyrum.ozellestirme olunca hicbir yere kaybolmuyor o ucak tirin urunleri.Ufacik bir urununde fiyat olmasin cezasi var ben bile yedim 1700 tl ama benim hatamdi odedim.Ssk siz calistirildim yillarca elemanken simdi ssk siz calisan bulmak zor.Bundan 12 13 sene once istanbul 4 leven taksim metrosu vardi be metrobusu ne marmarayi lafa gelince ekmek arasi yolmu yiyecegiz diyorlar .Istanbulda olupda is bulamayan kusura bakmayinda is begenmiyor.Ben universite terkim ve hic bosta kalmadim hep calistim.calis calis az guven az azim kendi isimizi kurduk.onumuzdeki sene 10 sene olacak Allahima sukur.Ne acligi ne sefaleti ne yoksullugu o avmlere karsi cikanlar azicik dolassinlr o avmleri tikabasa dolu yer yok.Ac ya bu millet haniiii
Ben gsm isi yapiyorum adamin ustune giymeye kiyafeti yok 3000 tl lik telefon aliyor geliyor.Simdi ben bu insanlar ac mi deyim.Var olmaz mi sikintida olan onsanlarda var yardim soylenmez ama azicikta destek olmak lazim herkes bu destegi yapsa giyimdi gidaydi olan olmayana destek verse Allah onun bereketini size verir.Ben gezide yalandan ozgurluk icin bos isler yapmadim 2 cocugumla esimle ekmegimin pesine dustum.Gosteriyle bagirmakla zararla is olmaz icraatla is olur.
Benim bildigim bunlar sayacak daha bulurum aklimdakileri soyluyorum.

Son düzenleme:
13 yıllık iktidarımızın her tarafı altın yazılarla, başarıyla doludur. Ama israf konusunda karnemiz kırıktır. Haberiniz olsun. 'Allah israf edenleri sevmez diyor

arınç neden bu açıklamayı yaptı acaba seçmenleri bile akp nin ak kaşık olduğunu düşünüyorken

Arınç arayı bozdu ya, arayı bozmasa saraysız ülke mi olur diye başlayıp okkalı bir edebiyat yapar bu Sarayın önemini anlatırdı.

Arınç arayı bozdu ya, arayı bozmasa saraysız ülke mi olur diye başlayıp okkalı bir edebiyat yapar bu Sarayın önemini anlatırdı.
iyiki bozduda hakikat neyse onu söylüyor bari,hakikatte hükümetin tasarrufla uzaktan yakından ilgisi yok,sanki petrol zengini ülkeyiz,ha emekliye dar gelirliye zam yapılacağı zaman ekonoöinin bozkluğu akıllarına gel,yor nedense

Aslında hepsinin Arınç'ın Söylediklerine kafası basıyor da işlerine gelmiyor. Dediğin gibi aman şanımız olsun. cumhurbaşkanını survivor turabiye benzetiyorum.

Aslında hepsinin Arınç'ın Söylediklerine kafası basıyor da işlerine gelmiyor. Dediğin gibi aman şanımız olsun. cumhurbaşkanını survivor turabiye benzetiyorum.
aynen,eşim çocuğum hata yapsa söylerim söylerimki kendini düzeltsin,rte yi okadar pohpohladılarki,kendini çok farklı görüyordur bence,egosu inanılmaz tavan yaptı,bir insana yapılacak en kötü şey hatalarının üstünü örtmek aslında

Vergisiz ve kaçak sokulan ürünler halen mevcut. Hatta öyle ki gümrükte el konuşmuş olmasına ve imha edilmesi gerekmesine rağmen ihale yoluyla satışını yapıyorlar. Vatandaşın bu malı satmasının cezası var iken ihale yoluyla satmak hangi mantığın sonucudur ?

Bknz.http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/27733499.asp

Kaçak ve sigortasız çalıştırılanlar da halen mevcut. Hatta güzel de bir yol bulmuşlar. Müfettişler geleceği zaman çalışanı gezmeye gönderip durumu kurtarıyorlar. Geçmişte de bugün de ssksız çalıştırıldı iseniz şikayet etme hakkınız var. Geçmiş yıllarda ssk primi ödemek istemeyen işverenin sana 300 tl fazla maaş vereyim teklifini kabul edip yıllar sonra ssksı olmadığı için mağdur olup pişman olan da çok.

Tekelin özelleşmesi çok başka bir konu. Bu özelleştirme nedeniyle yaşanan kayıplar da ortada. Değerinin altında özelleştirme yaparak hali hazırda devlete ait olan bir kurumu satıp ; gelen geliri lüks makam otosu , gereksiz kamu harcamaları ile harcamanın açıklaması olamaz.

İş ve iş bulma ile alakalı başka bir konuda yazmıştım. Beğenmeme yok ortada. Aslında siz de biliyorsunuz yeniden anlatıp temcit pilavına döndürmenin lüzumu yok.

Avm ler dolu diyorsunuz. Neden peki ? Gerçekten baktınız mı kimin eli dolu , kim alışveriş yapıyor ? Her avm de bir market mevcut. Çoğu insanın eline 1-2 parça üründen oluşan market poşeti oluyor. Düşük gelirli için kışın avm ler gezip oyalanabileceği sıcak bir kapalı alan , yazınsa serin bir alan demek.

Avm ler de uygun fiyatlı fast food firmaları olmasa o kadar bir kalabalığı da göremezdik. Dışarıda herhangi bir lokantada yemek yediğinizde hesapta sürpriz yaşamanız olası. Zincir fast foodlar bu noktada dar gelirli için bir nebze kurtarıcı oluyor. Nasıl mı ? Bir kafede 2 çay içeceği tutara bir menü alıp arkadaşıyla 1-2 saat sohbet etme inmkanı buluyor , çayını tazeleyeyim diye taciz edeni olmadan.

Gsm işinde iseniz kullanımı kolay ve ucuz olan telefonların bankaların güvenli şifre programını dahi yükleyemediğini , sadece alo demeye yaradığını da biliyor olmalısınız. O telefonların çoğunun gsm şirketlerinin kampanyalarıyla alındığını da.

Ve ne kadar ironiktir ki devletin gereksiz harcamalarına itiraz edilen bir konuda devletin yaptığını normal bulup vatandaşın elindeki 3000 tl lik telefonu eleştiriyorsunuz. Halbuki o telefonların çoğu 900 ila 1300 aralığında değişiyor mağaza indirimlerinde bildiğiniz gibi. Alan sanki 3 gün sonra atacakmış gibi davranmasak ne güzel olurdu aslında. Telefonu bozulmadan alanlar dahi eski telefonunu aile üyelerine veriyor , çünkü anne ,baba veya kardeşin telefonu bozulmuş.

Herkesin asgari geçinebilir gelir elde etmesi sağlanır ise yardım yapıyorum çok şükür , Allah bereketini bana verir diye düşünüyor olmazdınız. Neden bir insanın hayatını idame ettirmesi bir başkasından gelecek yardıma bağlı olsun ?

Asgari ücretin ne kadar önemli olduğu doğru anlaşılamıyor sanırım. Asgari ücret artmadığı müddetçe özel sektör işveren rahatlıkla asgari ücretin 300-400 tl üstü rakama kalifiye eleman çalıştırma imkanına kavuşuyor çünkü. Asgari ücret hepimiz için önemli anlamak istemesek de.

Geziyi bu konuya katmak yakışıksız olmuş. Gezi parkına gittiniz mi hiç ? O devasa ağaçların gölgesinde nefes aldınız mı ? İstanbul da ki nefes alınabilir alanı korumak , yüzyıllık ağaçları kurtarmak için gayret gösterdi o insanlar. İcraat için naif bir girişimdi. Kolluk kuvvetleri normal şartlarda vatandaşı korumakla görevlidir.

Kolluk kuvvetlerinin sosyal medyada bir sayfaları var. O dönemde üstlerinden gördükleri baskı ve yaşanan olaylar nedeni ile kaç polis arkadaşlarının gördüklerine dayanamayıp hayatından vazgeçtiğini paylaşmışlardı sayfalarında. Her olayın birden fazla yönü var. Ne yazık ki bu olayın her tarafı acı dolu.

Şu anda fark etmeseniz de boş boş bağırdığını sandığınız insanlar oraya gidemeyen insanlar için de mücadele verdi.

Son düzenleme:

Kendiniz cevap bulup yazamadınız mı da adamın doğru düzgün bir açıklama dahi yapamadığı haberi yayınladınız cevap olarak ?
Bu ülkede siyaset yapanlar, buraya "Kaçak Saray" diyecek kadar densiz bir duruma düşer mi?
Kimin bir saray yapılacağından haberi vardı ? Çekinecek bir durum yoksa neden halktan gizlendi ? O zaman o sarayı dikemezlerdi de ondan.Gizli yapılan bir şeyin adı kaçaklıktır.
Kasetle geldiği için bundan lider olmaz. Öyle liderlik kolay elde edilmiyor.
Konuyu değiştirmek için hemen saldırıya geçip lafı değiştiriyor.Konu başkasının liderliği değil , soru bu konuyu içermiyor.Kolay elde edilmediği doğru senelerdir bunun için çaba sarfediyordu. Medyamız özgür olmadığı için kendi kasetleri yayınlanamıyor .Yurtdışında ki videolarına bir göz atın.
Siz burayla ilgili altın kaplı veya altın klozet kapağı dediğiniz zaman ya burayı görmüş olacaksınız ya da sizin klavuzlarınız yanlış.
İçeri kimseyi almadığını da kendisi açıklamış oldu.Basın girebiliyor mu ? Girse hangi birini çekecekler.1000 odadan sade olan 2-3ünü gösterirler.
Dürüstlük siyasetin en önemli limanıdır
Siyasette dürüstlüğün olduğu ne zaman görülmüştür? Ağzından çıkanı kendi de bilmiyor.Siyasetçi olabilmek için iyi bir yalancı olmak gerekir.

Bu cevaplara uygun demeçler vermişse cevap olarak onu da kopyala+yapıştır yaparsınız artık.

yuh be yuh insanın boğazından 1500 tl'lik bardaktan su nasıl geçer 800 lira verip ev geçindirmesini beklediğiniz insanlar varken konu sahibi bir de mahkemeye verin demiş mahkeme hangi mahkeme ? kimi kime dava ediyoruz ??

yuh be yuh insanın boğazından 1500 tl'lik bardaktan su nasıl geçer 800 lira verip ev geçindirmesini beklediğiniz insanlar varken konu sahibi bir de mahkemeye verin demiş mahkeme hangi mahkeme ? kimi kime dava ediyoruz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…