ben sana yazmadım. bir konuda suçlandım o mesaja yazdım.Bence ortada bir yanlış yok. Erdoğan Cumhurbaşkanı olduğu için mecburen öyle diyecek tabi ki. Yoksa içinden seviniyordur bir teröristi o şekilde gördüğü için.
Ayrıca oky farklı düşüncelerde olabiliriz ama ben fikrimi söylerken sana inat olsun diye söylemiyorum. Sadece kendi içimden geçenleri söylüyorum. Ben bunu devlet yapmamalı diyenlere de bişey demiyorum. Benim lafım terörist yanlıları var ya sitede onlara. Yazık diye teröristler için ağlayıp sızlayanlara.
Tamam o zaman yanlış anlamanı istemem.ben sana yazmadım. bir konuda suçlandım o mesaja yazdım.
yok canım. zaten ben yazımda acıdım falan yazmayanlardanım. sadece olayı yanlış bulanlardan. bize yakışmaz diyenleerden. karşımdaki canavar biz değiliz diyenlerden. birde misillemeden korkanlardan.Tamam o zaman yanlış anlamanı istemem.
Kakao da aynı şeyi yazmıştı.Ama unuttu ne yazdığını sizi suçladı.Ortamın havasına göre fikirleri değiştiği için çok da kaale almamak lazım.Birşey söyler karşılık alınca da canımlı cicimli üstünü örtmeye kalkar.Eğlendiriyor beni:)erdoğan benim düşüncemin aynısını söylemiş. bunun yanlış olduğunu.
hadi bunu dediğim için bana giren şahıs bekliyorum. erdoğanada yazın aynı şeyleri. hadii
batı hayranı olmak ülkesini polisini askerini sevmemek değildir. inanmıyorsan inanma. kimse senin önyargını kırmak mecburiyetinde değil zaten.Kimin ne dediğine değil,benim dinimde cesede işkence yoktur ben dinime bakarım o yüzden bu görüntüyü tasvip etmem. .bu onlara üzüldüğümü göstermez... ama arkadaşların tepkilerini bir yerde haklı buluyorum bu tarz haberlerde karşımıza çıkan şahsiyetler hep aynı batı hayranı kişiler diyim kibar olsun.
samimiyetinize inanmıyoruz.
inanamıyorum resmen bunu yazmış. ve dünde aynını yazdığım için beni suçladı.Kakao da aynı şeyi yazmıştı.Ama unuttu ne yazdığını sizi suçladı.Ortamın havasına göre fikirleri değiştiği için çok da kaale almamak lazım.Birşey söyler karşılık alınca da canımlı cicimli üstünü örtmeye kalkar.Eğlendiriyor beni:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...hli-araca-baglanarak-suruklendi.863509/page-7
Evet yazdı ve utanmadan sizi suçladı.Haline gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.inanamıyorum resmen bunu yazmış. ve dünde aynını yazdığım için beni suçladı.
ne olursa olsun bana kızıcaklar ama TÜRK ASKERİNE BU TARZ HAREKETLER YAKIŞMAZ..
sinirden gülüyorum hahahaha :)Evet yazdı ve utanmadan sizi suçladı.Haline gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.
aynenpkk leşini yerde sürüklemiş olmaları bana hiç birşey hissettirmiyor.İnsan yerine koyamıyorum ben pkk'lıları.
Kim ne yapıyorsa aynısını yaşasın bu hayatta diyorum sadece. Keşke askerler böyle bişey yapmasalardı kinlenip kinlenip askerimin canını yakmalarından korkarım ben sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?