- 15 Eylül 2012
- 8.430
- 6.896
- 398
Ben o abla gibileride anlamıyorum malesef.
Burda CHP ye cumhurbaşkanı seçilmiyor ki partiden biri aday gösterilsin.
Kaldı ki sosyal demokrat bir parti herkese aynı mesafede olmalıdır, insanları İslamcı, hristiyan veya zenci diye ayırmamalıdır.
Farklı sebeplerle oy vermek istemeyenlere saygı duyarım, tabii ki zorla oy kullanacak halleri yok, ama sebep bu olmamalı.
Kendi adıma Koyun diye tabir ettiğim bir seçmen yok karşımda, korktuğum tekşeyde eleştirilmeyen, sorgulanmayan bir tek adamın bulduğu güçlü hergün dahada kibir sahibi olması, dolayısıyla "Yargı'da yürütme de yasamada benim "tavrı.
Onun nasıl bir lider olacağını bilmiyorum ama, diğerlerinin nasıl lider olacağını çok iyi biliyorum...
Benim esas endişem oy sayımı, yani oy çalımı. Yerel seçimlerden sonra adaletli bir seçim olacağına zerre inancım yok.
genç bakışa bağlanan avukatı dinlediniz mi? belediye seçimlerinde otobsülerle huzurevinden yaşlıları ve zihinsel özürlü yüzlerce kişi getirmişler. müşahitler soru sorunca cevap veremeyen adını bilmeyen ışığa oy atacağız diyenlere oy kullandırmışlar. kadın karşı çıkmış, şöför kadını dövmeye kalkmış falan filan.
ankara'da çankaya hariç tüm sandıklar açılmışken nasıul öne geçtiklerini unutmadık.
bu seçimi de gasp edecekler gibi.
Türkiye'nin en çok girilen haber sitelerinden biri olan Rota Haber, 30 Haziran'da başlattığı, Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketinden çok tartışılacak sonuçlar çıktı. İnternete giren kullanıcıların oy verdiği anketin sonucunda Çatı aday ekmeleddin İhsanoğlu ilk turda seçiliyor ve 12.Cumhurbaşkanı oluyor.
30 Haziran'da başlatılan ankette şu ana kadar 77175 kişi ve oy kullandı.
Rotahaber'in anket sonuçları şöyle:
CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ankete katılan 52833 kişinin oyunu alarak yüzde 68,46 oranıyla ipi göğüsleyen isim oldu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 18067 kişinin oyunu alarak yüzde 23,41 oranıyla 2. sırada yer aldı.
HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş da 3429 kişinin oyunu alarak yüzde 4,4 oranıyla 3. sırada yer aldı.
Ankete katılan 2850 kişi de henüz karar veremedi ya da 10 Ağustos'ta oy kullanmayacak..
http://secimanketi.tv/haber/cati_aday_ekmeleddin_ihsanoglu_bu_ankete_gore_ilk_turda_seciliyor-1428
Bu secimlerin sonunda bir takim kisiler "oh canima degsin, catla da patla" diyemeyecekler gibi gorunuyor, biz de oyle umuyor ve bekliyoruz. Bu secimlerde Turk ulusunun basina Cumhurbaskani olarak gecmek isteyenlerden ikisi "Turkum" bile diyemiyor, aralarindaki tek Turkum diyen Ihsanoglu'dur, yalniz o halki tek bir isim altinda esit olarak toplayip kendisi de bu milletin bir ferdi oldugunu ifade edebilmistir, en az on degisik irkin bir araya gelerek olusturdugu yuce Turk milletinin basina gelecek Turkiye Cumhurbaskanini secerken bunu da aklinizdan cikarmayin e mi.
Türkiye'nin en çok girilen haber sitelerinden biri olan Rota Haber, 30 Haziran'da başlattığı, Cumhurbaşkanlığı Seçim Anketinden çok tartışılacak sonuçlar çıktı. İnternete giren kullanıcıların oy verdiği anketin sonucunda Çatı aday ekmeleddin İhsanoğlu ilk turda seçiliyor ve 12.Cumhurbaşkanı oluyor.
30 Haziran'da başlatılan ankette şu ana kadar 77175 kişi ve oy kullandı.
Rotahaber'in anket sonuçları şöyle:
CHP ve MHP'nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ankete katılan 52833 kişinin oyunu alarak yüzde 68,46 oranıyla ipi göğüsleyen isim oldu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 18067 kişinin oyunu alarak yüzde 23,41 oranıyla 2. sırada yer aldı.
HDP'nin adayı Selahattin Demirtaş da 3429 kişinin oyunu alarak yüzde 4,4 oranıyla 3. sırada yer aldı.
Ankete katılan 2850 kişi de henüz karar veremedi ya da 10 Ağustos'ta oy kullanmayacak..
http://secimanketi.tv/haber/cati_aday_ekmeleddin_ihsanoglu_bu_ankete_gore_ilk_turda_seciliyor-1428
Bu secimlerin sonunda bir takim kisiler "oh canima degsin, catla da patla" diyemeyecekler gibi gorunuyor, biz de oyle umuyor ve bekliyoruz. Bu secimlerde Turk ulusunun basina Cumhurbaskani olarak gecmek isteyenlerden ikisi "Turkum" bile diyemiyor, aralarindaki tek Turkum diyen Ihsanoglu'dur, yalniz o halki tek bir isim altinda esit olarak toplayip kendisi de bu milletin bir ferdi oldugunu ifade edebilmistir, en az on degisik irkin bir araya gelerek olusturdugu yuce Turk milletinin basina gelecek Turkiye Cumhurbaskanini secerken bunu da aklinizdan cikarmayin e mi.
Saraylım internet anketlerinde sonuç hep böyle.
Burdaki ankete baksana,yerel seçimlerdede internet anketlerine baksan %35 lerde Erdoğan ın oyu.
Demekki adamın seçmen kitlesinin bir kısmıı internet kullanıcısı değil.
Şu cümlene sonuna kadar katılıyorum bu arada.
sen anketlerin nasıl yapıldığını bilmiyorsun galiba . hiç sana sordular mı kime vereceksin diye. o dediğin anketlerde internet üzerinden yapılıyor. gayet iyi internet kullanıyorum merak etme
sen anketlerin nasıl yapıldığını bilmiyorsun galiba . hiç sana sordular mı kime vereceksin diye. o dediğin anketlerde internet üzerinden yapılıyor. gayet iyi internet kullanıyorum merak etme
Bu arada şu üslubunuzu değiştirirsseniz iyi olur pembe.
Burda kavga bile ederken insanlar birbirne SİZ diye hitap ediyor,biraz terbiyeli olalım olur mu?
Karşınızda asker arkadaşınız yok.
terbiyeyi senden öğrenecek değilim. siz deyince de siz biz kim diyorsunuz. bide onu açıklamak zorunda kalıyorum. haddini bil
Şu konuşmayı dinleyene kadar oy kullanmayacağım demiştim. Bir kaç kez buraya da yazdım. Oyumu da kullanmayacağım şeklinde ankete katıldım..
Önyargılarım kırılıyor sanırım. Türklerin çektiği acıları ağzına alan biri çıktı sonunda...
Henüz kesin kararlı değilim, tüm konuşmalarını dinleyeceğim İhsanoğlu'nun...
[video=youtube;LyHj8yCAdW0]http://www.youtube.com/watch?v=LyHj8yCAdW0[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?