Oy kullanmayacağını söyleyen arkadaşlar!Kullanmadığınız her oy aslında tek bir adaya kullanılmış olacak anlamıyor musunuz? Yüzdeler ,kullanılan toplam geçerli oy sayısı baz alınarak hesaplanacağına göre ve o adayın destekçilerinin her biri mutlaka oy kullanacağına göre siz aslında ona oy kullanmış olacaksınız.Tepki olarak oy kullanmamak ,sadece ve sadece sonuçlar toplam seçmen sayısı üzerinden(oy kullanmış ya da kullanmamış) hesaplanıyor olsaydı bir mesaj verirdi,tepkiniz yerini bulurdu.Şimdiyse görünmez oylarınız olacak lütfen fark edin ve OY KULLANIN.
asla ve kat'a unutmadım burda savunacağım kişi kurum yada parti yok inşallah sorumlu olanlar bulunur ve cezaları kesilir
hakeza bü dünyada değilse bile sorumlusu 300 ve fazla canın katili :26:
RABBİM acılarına sabırlar versin
kanıta gelince ben herhangi bi yerin sorumlusu yöneticisi veya polisi değilim sizde netten bilgi alıyorsunuz bende sert dille konuşmanın lüzumu yok burda haklı çıkma gibi bi derdimde yok
ki haklı çıksam kaç yazar
ama bildiğim bişey var herkes yaptığının bedelini öder er yada geç
kim olduğunun önemi yok
Erdoğan ve İhsanoğlu arasındaki 22 fark!
9 partinin ortak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Yunan medyasına konuştu. 'Erdoğan'dan farkınız ne?' sorusuna da yanıt veren İhsanoğlu, dinin siyasetten ayrı tutulması gerektiğini söyleyerek, 'Hiçbir cemaatin mensubu değilim' açıklamasında bulundu.
hsanoğlu, Elefteros Tipos gazetesine verdiği demeçte, 'Erdoğan'dan farkınız ne?' sorusunu yanıtladı. İhsanoğlu, 'Dindar bir aileden geliyorum ancak İslamcı bir siyasetçi değilim, dinin siyasetten ayrı tutulması gerektiğine inanıyorum' cevabını verdi.
ERDOĞAN: Siyasetçi İHSANOĞLU: Diplomat
ERDOĞAN: Devlet Başkanı adayı. İHSANOĞLU: Cumhurbaşkanı adayı.
ERDOĞAN: Kendini aday göstertti. İHSANOĞLU: Aday gösterildi.
ERDOĞAN: Sadece Türkçe konuşabiliyor. Hitabeti iyi İHSANOĞLU: 5 dili iyi derecede konuşabiliyor.
ERDOĞAN: Uzun yıllar Türkiye'de siyaset yaptı. İHSANOĞLU: Uzun yıllar Küresel teşkilatlarda görev yaptı.
ERDOĞAN: İyi Kuran okur. İHSANOĞLU: Kuranı ezbere bilir. Hafız.
ERDOĞAN: 4 ay hapis yattı. 'Mağdur' oldu. İHSANOĞLU: Ailesiyle birlikte uzun yıllar sürgün mağduruydu.
ERDOĞAN: Hapis mağduriyetini kullanıp parti başkanı oldu. İHSANOĞLU: Mağduriyetini hiçbir zaman menfaati için kullanmadı.
ERDOĞAN: Şiir okur İHSANOĞLU: Kitap yazar
ERDOĞAN: Üniversite lisans mezunu İHSANOĞLU: Profesör
ERDOĞAN: Ağzı küfürlü külhanbeyi. İHSANOĞLU: Duruşu ve konuşmasıyla tam bir beyefendi.
ERDOĞAN: Hakkında sayısız rüşvet ve yolsuzluk suçlamaları var. İHSANOĞLU: Hakkında açılmış tek bir soruşturma bile yok.
ERDOĞAN: Kişisel değerler üzerinden ayrıştırıcı. İHSANOĞLU: Toplumsal değerler üzerinden birleştirici.
ERDOĞAN: Tehditle TÜRGEV Vakfı'na bağış topladığı iddiası var. İHSANOĞLU: Bozok Üniversitesi'ne 10 bin kitap bağışladı.
ERDOĞAN: Üniversite diploması var. İHSANOĞLU: Harward, El Ezher başta olmak üzere birçok üniversitede kürsüsü var.
ERDOĞAN: Ortadoğu'nun bugünkü felaket halinin mimarlarından. İHSANOĞLU: Türk-Arap ve İslam dünyasının gelişimi için ömrünü harcadı
ERDOĞAN: Sadece AKP'nin adayı. İHSANOĞLU: Birçok partinin ortak adayı.
ERDOĞAN: Malvarlığı dudak uçuklatıyor. İHSANOĞLU: Sade bir yaşamı var.
ERDOĞAN: Çocukları hakkında onlarca suçlama var. İHSANOĞLU: Çocuklarının ismi hiçbir kanunsuzluğa bulaşmadı.
ERDOĞAN: Halkın vergileriyle yol.köprü v.s yaptı. İHSANOĞLU: Kendi ilmi ile binlerce insan yetiştirdi.
ERDOĞAN: 'Kanunsuz kanun' çıkartacak kadar gücü var. İHSANOĞLU: Seçim sonuçlarını etkileyecek hiçbir gücü yok.
ERDOĞAN: Esad'ın silah zoruyla gitmesini istedi. İHSANOĞLU: Suriye'de kontrollü demokrasiye geçisi savundu.
Eki Görüntüle 1212851
en önemli fark da bu bence
Ekmelettin İhsanoğlu HalkTV canlı yayınını nefesimi tutarak izledim.
Bu listedeki tüm vasıfları sindirmiş bir şahsiyet.
Son birkaç yıldır çok gerildik, kaygılıyız, gülmeyi unuttuk adeta.
İhtiyaç duyduğumuz toplumsal huzuru fazlasıyla yansıttığını gördüm
Birçoğumuz ona gönül verdik ama hiçte adil şartlarda yarışmıyor maalesef.
İnşallah vicdanlar, bu adaletsizliğin maduriyetini giderecek.
Aziz Kocaoglu karsimda oturmus gazete okuyor su an
Gecerken gunaydin deyip gulumsedi bir de ^^
Tekme atmadi, hakaret de etmedi
Ekmelettin İhsanoğlu HalkTV canlı yayınını nefesimi tutarak izledim.
Bu listedeki tüm vasıfları sindirmiş bir şahsiyet.
Son birkaç yıldır çok gerildik, kaygılıyız, gülmeyi unuttuk adeta.
İhtiyaç duyduğumuz toplumsal huzuru fazlasıyla yansıttığını gördüm
Birçoğumuz ona gönül verdik ama hiçte adil şartlarda yarışmıyor maalesef.
İnşallah vicdanlar, bu adaletsizliğin maduriyetini giderecek.
valla ben ilk başta şüpheci yaklaştım filan hatta oy da kullanmayacaktım ama zaman içerisinde gördüm ki başbakanın o kadar avam, seviye yoksunu, hakaret içeren, hakkında hiçbir şaibe bulamayınca saksı, yok Türkiye doğumlu değil gibi saçma sapan şeylerden dem vuran bir insana karşı nezaketini, sükunetini son derece koruyan bir insan olduğunu görünce baya ısındım.
Özellikle hiçbir partiye bağlı kalmadan onu aday gösteren partilerin adını anmadan kendisi kişisel olarak bu yola baş koymuş biri olmasından dolayı insanlarla tek ek yüz yüze görüşmesinden çarşı pazar dolaşmasından korumalarla gezmemesinden dolayı. Bir tarafta CB adayı olmasına rağmen istifa etmeyip başbakanlık sıfatını koruyan seçilmesine kesin gözüyle bakıldığı için tüm iş adamlarından kurumlardan kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali trilyonlarca bağış elde eden, bunun yanında yine devletin korumalarını, makam arabalarını, helikopterlerini kullanarak il il rahatça gezebilen, çoğu medya kuruluşunu da elinde bulundurduğu için başta TRT olmak üzere birçok yerde İhsanoğlun'dan çok daha fazla reklamı dönen, partilileri de her kanalda cirit atıp bağımsız olması gereken bir insanı öven, dokunulmazlığını hala elinde tutan bu zırhla masumum naraları atan biri var.
Diğer yanda kendi imkanlarıyla miting yapmaya çalışan, bağış toplamak için halktan para dilenmeyen, meydanlarda seviyeyi düşürmeden bir CB adayına yakışır vakurluk ve beyefendilikle konuşan, kendi yapacağı hizmetleri antalatan başkalarına bulaşmayan, karalamaya çalışıp kirli siyasete ortak olmayan, devletin hiçbir imkanını kişisel çıkarları için kullanmayan, hakkında hiçbir yolsuzluk şaibe iddiası olmayan çocuklarının kendinin alnı ak bir insan var. Yani aslında herşey ortada kimin o makamı hak ettiği.
bu benim düşüncelerimi yansıtıyor .paylaşayım dedim..
oy kullanmayacak 37 kişi var...hala aynı düşüncedemisiniz merak ettim
okypete yukarıda görüldüğü üzere anlamlı mesajıyla güncel fikrini açıkladı.
Güncel fikri değişen başka arkadaşımız var mı ben de merak ediyorum miskamber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?