Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken bizde nabzı ölçelim !

Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercihiniz hangi isim olur ?

• Ankete Katılan
    275
Tüm Kadınlar Kulubu üyelerine ve tüm Türk vatandaşlarına hayırlı ve huzurlu bir seçim dilerim

Daha mutlu olduğumuz seçimlerde olacak allahın izni ile..inşallah..daha aydın yarınlarda göreceyiz..inanıyorum buna..

yarın bu siyaset topiğinin halini düşünüyorum daa...............

umarım adeletli bi seçim olur..

çıkıpta durduk yerde hakaret olmazsa topikte sorun olmaz merak etmeyin
ama hakaretler yine havada uçuşur,koyunlar,köpekler,cahiller diye
gayet adaletli seçim olurda birileri yine oylarımız çalındı diye ağlarlar.

Son düzenleme:
[video=youtube;zZMrkJQRq-4]http://www.youtube.com/watch?v=zZMrkJQRq-4[/video]

değişen fikrimle beraber.... OY VER

Cnm zaten yedek oy pusulalari basildi car car konusmaya basladilar.kaybedeceklerini biliyorlar kilif ariyorlar iste.secim hileli olacak filan diye.bence yuzde 53 alicak RTE oyle hissediyorm.insallh olacak..

Cnm zaten yedek oy pusulalari basildi car car konusmaya basladilar.kaybedeceklerini biliyorlar kilif ariyorlar iste.secim hileli olacak filan diye.bence yuzde 53 alicak RTE oyle hissediyorm.insallh olacak..

son çırpınışlar canım,bırak oyalansınlar :)

propaganda yapmayalım lütfen
ya bunuda duydum ya,birde kk da uyarı yaparlar şimdi dendi :)
burası sosyal paylaşım ne alaka yani...

Son düzenleme:
Konu ne olursa olsun spor , politika vs konu fanatizmse , fanatizmin vicdanı yok ve bazı insanların bünyesindeki saklı ya da açık bir şeyleri ,zayıf noktaları tahrik ediyor , hipnoz altına alıyor ,ele geçiriyor sanki ve iklim müsait olunca o ego , o şey belki o şeytani nokta harekete geçip vahşi bir robota dönüşebiliyor ve ne yazık ki dönüştürebiliyor da . Politikayı ve çoğu politikacıyı tekin bulmuyorum ama ne olursa olsun oy kullanmam gerektiğini de biliyorum.

Allah yarın için hepimize sabır versin diyorum. Allah'tan ban sistemi eskiye döndü geçen seferki gibi olmaz

Neyse yarın erkenden gidip kullanırım ben de oyumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…