Allah onlari eksik etmesinçok şükür.
kılıçtaroğlu ve bahçeli orda oturdukça biz daha çokkkkk kazanırız.
dansmaure yine milletin zekasıyla alay etmeye başladınız..Bıkın artık şu tavırlardan bi lütfen..
bu basmakalıp tebriklere fazla takılı kalmamk lazım..Süleyman Demirel bile arayip tebrik etmis Cumhurbaskanimizi...onada tebrikler...
YA SORMA KONTES valla hiç beğenmedim aradığımı bulamıyorum...nolcek böleYa bu forumun yeni hali ne böyle bir bende mi böyle görünüyor
Gerçekten çok kötü geldi bana :SYA SORMA KONTES valla hiç beğenmedim aradığımı bulamıyorum...nolcek böle
ne zamandan beri böyle? ben 2 haftadır senelik izindeydim bir açtım bu sabah her şey değişmiş..Gerçekten çok kötü geldi bana :S
ayyyy ne güldüm senin alabildiğin bişi varsa ne mutlu sana hadi byesrayaa arkadaş benden alıntı yapmasan iyi olur..ben senden yapmıyorum senden negatif elektirik alıyorum nedense...
İpek ben de seçim zamanı foıruma bakayım dedim kapalıydı...Bir baktım bugün degişmişne zamandan beri böyle? ben 2 haftadır senelik izindeydim bir açtım bu sabah her şey değişmiş..
arkadaşlar, takipler falan hiç bir şey yok
esra biraz yaklaşma daha çok yeni anlarsınyaaayyyy ne güldüm senin alabildiğin bişi varsa ne mutlu sana hadi by
ben de şeye takıldım; Ekmelledin'in dediğine "aldığımız rakam önemli bir orandır" buna benzer bir şey dedi dün gece. yani detayların ne önemi var ki hatice değil netice önemliyken sınıfta kalmışken bu kritik gereksiz
yok canım ya napcam onu bana sizler yetersinizesra biraz yaklaşma daha çok yeni anlarsınyaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?