- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
önceden paranın değeri ??paramızı değersizleştimek,
ben haber başlığına takıldım daha çokneden koalisyon kurulursa istikrar olmazmı?
önceden paranın değeri ??
son 3 seneyi geç ama 13 sene öncenin para değerini kast ettin sanırmı
Önceden şahtı şimdi şahbaz oldu.
Ne bekliyorsun önceden harikaydık Özallar, Demireller, Çillerler mikemmeldi, halk çok mutluydu ama AKP geldi mafolduk dememi mi?
Yahu hepsinden uzun upuzun bu kaldı, onlar beceremedi bu becerdi daha beterini işte... Zamanları olsa onlar da yapardı...
Peki 7 haziranda neden milletin iradesine saygı duymamış?
Tek parti olursa istikrar olur demek tehdit değil de nedir?
şu an istikrar var mı
yoksa niye yok
yine bahçelinin 4 şartına gerimi döneceğiz
tamam bana kılıçdaroğlunu anlat bana bahçeliyi anlat onların vizyonlarını görmek istiyorum
7 hazirandan önce istikrar var mıydı?
Şartlar önemli, neden kabul edilmiyor peki?
En basitinden 17-25 aralık mevzusunda adı geçen bakanlar neden soruşturulmuyor, yargılanmıyor?
13 yıldır iktidar olup icraatleri ortada olan adamlarla, muhalefetin vizyonunu kıyaslamak mantıklı olur mu sence?
Muhalefetin vizyonu benim cebimdeki parayı, kredi borcumu, doları, altını, özelleştirilen kurum kuruluşları etkilemiyor, bizi sadece hükümetin icraatleri etkiliyor.
Onlar seçilir vizyonlarını ve yaptıklarını o zaman tartışırız.
Evet bu nispeten ılımlı bir "tehdit" olmus. O da Cumhurbaskani olarak tarafsiz kalmasi gerekliliginden herhalde.tehdite gel abla tehdite gelll en güncel tehditler burda yeni çıktı
evet komisyondan geçmemiş neden geçmemiş peki
bunun başka bi oluru yok mu yargı yolu kapandımı tamamen ?
ama bildirgelerinde ve misyonlarında bizi etkilemeleri ikna etmeleri gerekmez mi ?
neden sen söyle ?Neden geçmemiş?
Neden kabul edilmesi bu kadar korkunç bir talep bu peki?
tamamen değil, tekrar meclise gelebilir ama sadece meclisten geçebilir, zira onlar Bakandı. önce Meclis karar vermeli.evet komisyondan geçmemiş neden geçmemiş peki
bunun başka bi oluru yok mu yargı yolu kapandımı tamamen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?