• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cunda'da herşey dahil otel

Ms.Eda

Annedir yüreği
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2006
1.290
1
116
47
İstanbul
Kızlar haftasonu tatile çıkmayı düşünüyoruz ve ben Cunda'ya gitmeyi düşünüyorum: Herşey değil gittiğiniz, bildiğiniz bir otel varmı. Ben, eşim ve birde 2.5 yaşında bir kızımız var. Geçen sene Ören'de hiç denize giremedik çok doğuktu Cunda nasıldır bilenler varsa bilgi vermelerini isteyeceğm.
 
öncelikle cunda çok güzel bir yer herkes gidip görmeli diye düşünüyorum herşey dahil bir otele rastlamadım biz bir pansiyonda kaldık pansiyonu bulmadan merkezde bi kaç otelle konuştuk oda kahvaltı fiyatları kişi başı 120 130 tl civarında oldukça pahalı yani biz pansiyona sadece oda fiyatı 50 tl ödedik en uygunuydu temiz bir yerdi aynı zamanda cunda ya gidip deniz restaurantta yemek yiyin hem herşey çok güzel hem fiyatları uygun kesinlikle tavsiye ederim taş ev de çayınızı kahvenizi için ada lokmasını saimin yerinde yiyin zaten en uzun kuyruk orda kavun içi dondurma yiyin sakızlı ve karadutlu dondurmadan mutlaka olsun patriça da denize girin güzel bir işletme var orda kişi başı 10 tl ödüyorsunuz şu bodrum ve çeşme plajlarında gördüğğmüz localardan var otopark kano ve loca bu fiyata dahil yiyecek içecek dahil değil tabi ama fiyatları uygun çok sığ bir koy değişik bir yer gece eğlenmek isterseniz bi kaç yer var ama rum tavernesı severseniz moshos tu sanırım orayı tavsiye ederim biz daha sonra ayvalığa geçtik şeytan sofrasına ve sarmısaklıya gittik birde ayvalık çarşıda güler pastanesine mutlaka uğrayın harika lor tatlısı varbildiklerinizden çok çok farklı üstüne sakızlı dondurmayla şahane oluyor tabi sakızlı kurabiyelerinden de almayı unutmayın gitmeyi düşünenler için çok güzel bir haftasonu olacaktır..
 
edacım bu arada gittin mi merak ettim senin yorumlarını

Bende gittim canım, Akçay'a diye yola çıkıp , Sarımsaklı (ki bir gece kaldık denizi güzel ama çok kalabalık, karmaşık beeğenmedik), Ayvalık derken Cunda'da karar kıldık iyiki de öyle yapmışız. Çok beğendik ve çok keyifli bir tatil geçirdik, eşim senyede Cunda'ya gidelim diyor, sen Cunda'yla ilgili yazılacakları bir güzel yazmışsın.Biz bayramdan bir hafta evvel gittiğimiz için yer bulmakta zorlandık derken Basel Otel de kaldık, oda kahvaltı sistemiyle çalışyor. Çok temiz, mütevazı ve harika bir işletmecisi olan bir otel Saylerinde tatilimiz daha da güzelleşti (yasemin hanım).

Patriça yı tekrar vurgulamak istiyorum herkesin bildiği bir yer değil mutlaka gidilmeli en çok oraya bayıldım. Biz herşeyd ahil bir otel arıyorduk ama iyi ki bulamamlışız her akşam dışarıda yemek yedik Cunda sokakları akşamları çok güzel, biz arka tarafları tercih ettik sakin, keyifli. Mutlaka fasıla gidin. Bizim otel değirmenin oradaydı, değirmene çıkın akşamüstü çay keyfi manzara ve değirmenin ortamı çok güzel. Eşim gibi erken kalkmayı seviyorsanız sabaha kadar eğlencenin sürdüğü merkezi erkenden bomboş gezebilirsiniz.
 
Back
X