Cüneyt Özdemir 'Kedicikleri' konuk etti!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Cüneyt Özdemir’in programı 5N1K’ya Adnan Oktar’ın kedicikleri, Ebru Altan, Didem Ürer, Aylin Kocaman, Damla Pamir ve Ceylan Özbudak konuk oldu. İzleyicilerin Twitter’dan sorular sorduğu programda kedicikler bazı sorulara kaçamak cevaplar verdi. Cüneyt Özdemir’in ‘Estetik doktorunuz var mı?’ sorusu üzerine kedicikler estetik yaptırmadıklarını belirttiler. Estetik sorusuna Aylin Kocaman “Olsa söyleriz. Bu sürekli sorulan bir soru. Hiçbirimizde estetik yok. Böyle bir şey olsa hastane kayıtları olur ve mutlaka bulunur. Estetiğe karşı değiliz. Gülay Pınarbaşı’nda estetik var ama o da hocamızla tanışmadan önce yaptırmış” şeklinde cevap verdi.Bir izleyicinin sorduğu maddi gelirlerini nereden sağlıyorlar sorusuna hepimizin işleri var diyen kedicikler, "İkindi namazının kaç rekat olduğunu biliyor musunuz?" sorusuna da kaçamak cevap verdiler. Didem Ürer "Ben 18 yaşından beri namaz kılıyorum. Hocamızla tanıştığımızdan beri. Arkadaşımız çok merak ediyorsa internetten ikindi namazının kaç rekat olduğuna ulaşabilir." dedi.

çok feciler ya kadın demeye bin şahit lazım erkeksi kadınlar

heryeleri şişmiş balon gibi

dudakları yüzlerinin yarısını kaplamış

kadınlar bakımlı olmalı gerekirse estetikte olabilir ama bu nedir böyle

Estetik olmadığına inanmıyorum şahsen, estetiğe karşı değilim, bende de var ama bu kedilerinki bariz..

Kediciklerr. onları izlerken pek keyif alıyorum gülüyorum komiğime gidiyorlarr.. zavallılarrr..

Ben de tam Kazenin dedigini yazacaktim.Artik nasil bilmiyorum ama cok genis bir avukat kitlesi var ve sadece net ortaminda kendisine hakaret,kufur vs edenleri resmen tarayip buluyorlar ve mahkemelik oluyorlar.Bir arkadasimiz olmustu mesela.O yuzden dikkat.

Erkek kedicikler de böyle. Adnan hoca tektip seviyor herhalde.

Adnan-Oktarin-aslanlari_1396813011.jpg

Bir haber sitesi Adnan Oktar`ın programıyla ilgili okuyucu yorum kısmını kapatıyordu her haberleri çıktığında.Mahkemeye veriyormuş herkesi haberiniz olsun.:KK22:

X