Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pucer83 mrb..ben de çok merak ediyorum bu doktoru.hakkında epey olumlu şey duydum ama.endişelenme.şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktanlütfen deneyimini bizimle paylaş
Adını hiç duymadığım bi doktor. Bende ameliyat olmadan önce böyle senin gibi sormuştum şu doktora ameliyat olan var mı diye ama yoktu. Doktoruna güveniyosan korkma hiç ..
kızlar dün ameliyat oldum ağrım sızım yok ama gözlerim çok morardı ve şişti.gözlerim neredeyse kapanacak çok moralim bozuk.ne zaman bu şişlikler inmeye başlar
merhaba kizlar benim 18. Gunum Cuneyt Ozek'e burun estetigi oldum fakat suan cok tedirginim zaten ameliyat sonrasi balon gibi sistim hala morluklarim var burnumda bantlarla dolasiyorum hala burnum acilmadi bantlar degisirken gordugum kadariyla kocaman bir burnum var suan cok pismanim burnum zamanla kuculur mu kizlar odem midir bilemiyorum elledigimde hic odem gibi gelmiyor kemigim falan gayet kalin