Cüneyt Özek'e ameliyat olan yok galiba

pucer83 mrb..ben de çok merak ediyorum bu doktoru.hakkında epey olumlu şey duydum ama.endişelenme.şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktanlütfen deneyimini bizimle paylaş

Adını hiç duymadığım bi doktor. Bende ameliyat olmadan önce böyle senin gibi sormuştum şu doktora ameliyat olan var mı diye ama yoktu. Doktoruna güveniyosan korkma hiç ..

pucer83 mrb..ben de çok merak ediyorum bu doktoru.hakkında epey olumlu şey duydum ama.endişelenme.şimdiden geçmiş olsunopuyorumnanaktanlütfen deneyimini bizimle paylaş

Çok teşekkür ederim canım.Ameliyatım yarın 12de inşallah herşey yolunda gider ve sonuç güzel olur.Ameliyattan sonra herşeyi ayrıntılı bi şekilde yazarımm.

Adını hiç duymadığım bi doktor. Bende ameliyat olmadan önce böyle senin gibi sormuştum şu doktora ameliyat olan var mı diye ama yoktu. Doktoruna güveniyosan korkma hiç ..

sağol canım inşallah benim burnumda senın burnun gibi güzel olur.

cnm şimdiden çok geçmiş olsun
artık olumlu olumsuz bence hiç bi yorum önemli olmamlı senin için kararını vermişsin 2 gün kaldı demişsin ve de yarın ameliyata giriyosun hayırlısı olsun
kararını vermeden önce olsaydı değiştirmek kolaydı

Bende kendisini ismen tanıyorum.yaptığı operasyonlar hakkında bilgim yok.Bir gazetede asistanlık döneminde Michail Jackson'ın ameliyatına giren kişi olarak okumuştum.ıyidir herhalde.Ben de yeni oldum burun estetiği.Dr.um.Prof .Ahmet Seyhan.Ama artık karar vermişsin az kalmış süre.ıçini rahat tut.Herşeyin daha güzel olacağına inan....

kızlar dün ameliyat oldum ağrım sızım yok ama gözlerim çok morardı ve şişti.gözlerim neredeyse kapanacak çok moralim bozuk.ne zaman bu şişlikler inmeye başlar

kızlar dün ameliyat oldum ağrım sızım yok ama gözlerim çok morardı ve şişti.gözlerim neredeyse kapanacak çok moralim bozuk.ne zaman bu şişlikler inmeye başlar

Evet 3 günden sonra şişlikler morarmalar gözle görülür şekilde iniyo. 2 haftada hiç morluk kalmıyo ..

kızlar bugün 10.günüm yüzümdeki şişlikler ve morluklar gecti ama burnum hala şiş :) sonuçtan çok memnunum isteyen resimler&albümler bölümüne eklediğim fotolarıma bakıp yorum yapabilir :)

merhaba kizlar benim 18. Gunum Cuneyt Ozek'e burun estetigi oldum fakat suan cok tedirginim zaten ameliyat sonrasi balon gibi sistim hala morluklarim var burnumda bantlarla dolasiyorum hala burnum acilmadi bantlar degisirken gordugum kadariyla kocaman bir burnum var suan cok pismanim burnum zamanla kuculur mu kizlar odem midir bilemiyorum elledigimde hic odem gibi gelmiyor kemigim falan gayet kalin

merhaba kizlar benim 18. Gunum Cuneyt Ozek'e burun estetigi oldum fakat suan cok tedirginim zaten ameliyat sonrasi balon gibi sistim hala morluklarim var burnumda bantlarla dolasiyorum hala burnum acilmadi bantlar degisirken gordugum kadariyla kocaman bir burnum var suan cok pismanim burnum zamanla kuculur mu kizlar odem midir bilemiyorum elledigimde hic odem gibi gelmiyor kemigim falan gayet kalin

asllii nasıl oldun sisliklerin indi mi bende cüneyt beye ameliyat olmak istiyorum ama 2hafta izin alabiliyorum isten iyilesme suresi cok mu uzun sürüyor??tesekkurrrr

image.webp
canıııııım benim cildimle alakalı ödemim çok oldu ve dağılması da çok uzun sürdü bir ay boyunca burnum bantlıydı ve gerçekten en zor kısmı da o süreç 2 hafta izin sana çok rahat yeter zaten 5 günde ben gezmeye başlamıştım mor da olsa yüzüm cüneyt bey gerçekten harika iş çıkardı benim hala ödemim var ama şuanki haline bile bayıldım 30. günde çıktı bantlarım ve şuan çok memnunum bir tane de foto koyuyorum bak istersen.

Back
X