cupcake in cicileri:)

Zeynep8987

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
623
301
303
selam kızlar bunlar da benim cicilerim inşallah siz de beğenirsiniz
misafir yemek takımım ve misafir çatal bıçak setim;

Hisar çeyiz setimden parçalar

Eki Görüntüle 654323 Eki Görüntüle 654324 Eki Görüntüle 654325

Korkmaz tencere ve sahan setim
Eki Görüntüle 654328

misafir çay setim, günlük yemek ve kahvaltı takımım
Eki Görüntüle 654335 Eki Görüntüle 654337

mudodan aldığım tatlışlarımm; sos tencerelerim, makarna tencerem matruşka tuzluğum
Eki Görüntüle 654344

cats by luyano kediciklerim;

misafir kadeh takımım, kızartma tencerem, rendem, sarımsak rendem,can-canan çay kaşıklarım, english home bardak altlıklarım

kahvaltılığım kirli kaşıklığım çay kutum

kaşıklığım, yağlık-sirkelik, sıvı sabunluk, fırça

seramik kettle ım, peçete halkaları,dikiş kutum, vs...
Eki Görüntüle 654457 Eki Görüntüle 654460

dekoratif şeyler; mutfağım, banyom ve wciçin panolar, gelen misafir kapıları karıştırmasın diye :)

tablolar, çerçeveler, mutfağım için aldığım aydınlatma, anahtar asmak için kutu

fransız danteli mutfak takımım;önlük, tutacak vs, kuşlu fincan takımım, 6 lı dondurma kasesi, günlük şekerlik, mutfağım için aldığım saat
Eki Görüntüle 654494

çerezlikler, ıvır zıvır
Eki Görüntüle 654504

migros cicilerim

gecelikler, çamaşırlar; pierre cardin bornoz takımımız,
6 lı gecelik setim bunun krem rengi olanı, bihter gecelik, piere cardin çamaşırlar, pufiş terlikler, takı kutusu

Son düzenleme:
hepsi birbirinden güzel canım bayıldım gerçekten

aşkla mutlulukla kullanmak nasip olsun inş

Cupcakeee çok tatlı bir çeyizin var yaaaMakarna tenceresi kahvaltılık ve çay kutunu nereden ne kadara aldgını öğrenebilirmiyim :26:

Cupcakeee çok tatlı bir çeyizin var yaaaMakarna tenceresi kahvaltılık ve çay kutunu nereden ne kadara aldgını öğrenebilirmiyim :26:
canım benim çok teşekkür ederim seninki kadar tatlı olmasa da:) makarna tenceresi mudodan aldım sanırım 50 tl civarıydı canım, çay kutusu 20 tl kahvaltılık 30 tl ye aldım markası mom's kitchen

Yaa bunların hepsi çok cici, güle güle kullanın Mutfak, banyo ve wc panoların çok güzel, onları nerden aldın acaba?

Yaa bunların hepsi çok cici, güle güle kullanın Mutfak, banyo ve wc panoların çok güzel, onları nerden aldın acaba?
canım çok teşekkür ederim, onları ben de çok seviyorum ama galiba bir mağazada satılmıyor, tesadüf eseri ankarada gttiğim bir fuarda almıştım, soğuk porselenden yapılmışlar, el emeğiyle yapılmış şeylerdi o yüzden sadece orada gördüm

Şu mudo makarna tenceresinden bende çok almak istemiştim internete yazıp bir araştırayım dedim bir kaç yorum okuyunca maalesef vazgeçtim, ama çok beğeniyorum yaa..

Canım öncelikle hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. Misafir yemek takımın çay takımın kahve fincanların makarna tenceren soslukların kısaca herşeyini çok beğendim. Bir kelebek aşığı olarak takımlarını çok tuttum yaa:)

BA-YIL-DIMMMMM çok güzel canım çeyizlerin maşallah diyeyim... canım yemek takımını nereden ve ne kadara aldın öğrenebilir miyim? markası auratic galiba herşeyin çok güzel iyi günlerde kullan aşkla kullan....

herşeyin çok güzel çok cici bayıldım inan çeyizlerinde nickin gibi cupcake tadında canım aşkla kullan hepsini üç pano varya onlara bayıldım harikalar

Şu mudo makarna tenceresinden bende çok almak istemiştim internete yazıp bir araştırayım dedim bir kaç yorum okuyunca maalesef vazgeçtim, ama çok beğeniyorum yaa..
evet yorumlar maalesef öyle ama dekoratif olarak olsa bile mutfağımda bulunsun istedim:)

çok teşekkürler canım, ben de kelebek aşığıyım, beğenmene çok sevindim gerçekten:)

tamam tatlım çoook sağooll
rica ederim canım ne demek

Hepsi çoook sevimli
kittycim çok teşekkürler

canım çok teşekkür ederim evet markası auratic hisar bayisinden aldım yemek takımını... aslında fiyatı 2500 gibi birşeydi canım ama ben çeyiz setindeki takımı bununla değiştirip fark verdim, hisar çeyiz seti+yemek takımı 3500 tl tuttu

herşeyin çok güzel çok cici bayıldım inan çeyizlerinde nickin gibi cupcake tadında canım aşkla kullan hepsini üç pano varya onlara bayıldım harikalar
kansucum çok teşekkürler iyi dileklerin için, beğenmene çok sevindim:):):)

canım çeyizlerin çok güzel hepsine tek tek bakmaktan zevk aldım güle güle kullan inş
çok teşekkürler ayşegülcüm, amin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…