- Konu Sahibi Cookie_Dough
-
Peliminotam uzun zamandır konuşamadık seninle nasıl gidiyor hazırlıkların az kaldıı
Hoşgeldiniz bebeklerimmm
Ezgitomm valla ya ne zamandır konusamadıkÖzledim seni bebeğim benim Sen ne güzel olmussun nişan eğlencesinde öyle. Çoook beğendim, nazar dualarımı eksik etmedim kuşum, maşallah kocaman
Bizim hazırlıklar tam gaz devam ediyor diyebilirim... Çeyiz ha toparlandı ha toparlanacak kıvamdaVakit bulup küçük ev aletlerimi almaya gidemiyorum Haftasonu halledicez galiba evde yer kalmadığı için aşkımın evine götürcez ama yoksa bizimkiler beni de çeyizlerimi de atıcaklar evden
Onun dışında mobilya ve gelinlik telaşımız var şu ara.. Ay sonu İstanbula mobilyacıya sonra İzmir'e gelinlik bakmaya gidicez
Çook az bi vaktimiz kaldı yarın çift haneli rakamlara düşüyoruz inanamıyorum hala
Zamanımızı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyo
Sizde ne var ne yok bakalım prensesimmm? Nasıl geçiyor tatlı nişanlılık, hareketlenme veya tarih koyma mevzusu var mı meraklardayım Ezgiiimmm
ezgitom, ablacığa yakın tutun evinizi. bu arada bebişe isim bulundu muuu? bulundu da ben mi kaçırdım yoksa.
pelişimm tatlı tatlı heyecanlarınıza hep tatlılar, gülümsemeler, mutluluklar bulaşsın inşallah canım benim.
yakın tutucaz zaten inşallah nurayım.nişanlıcığımlan aynı yerde oturuyoruz biliyosun orada doğup büyüdük ve ayrılmayı düşünmüyoruz. bebişimizn adı defne olucak teyzesiii
Ezgimmm inşallah herşey gonlumuze gore olur bebeğim benimbeğenmene çok sevindim fıstığımmmdualarını eksik etmezsin bilirim Allah razı olsun iyi yüreklim benim.
oo kızımız gelin olmuş gidiyor demekinşallah mobilya ve gelinlik istediğin gibi olur canım benim.diğer ufak eşyaları dert etme evlendikten sonrada alırsın eksikleri. mutluluğunuz tam olsun yeter. düğün mekanı belli mi Pelinim?mutlaka bellidir de ben kaçırmışımdır
Valla biz liseli aşıklar gibiyiz.zaten öyleydik nişandan sonra daha bi farklı olduk maşallahımız varçok özlemle bekledik bugünleri o yüzden tadını çıkarıyoruz kuzum:))) şimdilik herşey çok güzel yani. tarih içinde ablam dışında herkes bu sene olsun diyor.onunda üzerine gitmek istemiyorum hamile çünkü biliyorsun.bana çok düşkün.evli ama aynı binadayız hep beraberiz ayrılmak zor geliyor..bakalım şimdilik beklemeye devam ediyorum.
ezgitom, ablacığa yakın tutun evinizi. bu arada bebişe isim bulundu muuu? bulundu da ben mi kaçırdım yoksa.
pelişimm tatlı tatlı heyecanlarınıza hep tatlılar, gülümsemeler, mutluluklar bulaşsın inşallah canım benim.
oy adıyla büyüsün bebiş. çok güzel.
aşağıda bi tubiş var. çok özledimmm onuuu. gelse ya buraya, öyle kapıda durmasaaa
sağolun teyzeleriiiiÇok güzel bir topik olmuş ki aşk dolu mutlu paylaşımlarımız olsun inşalllah
Ezgim ne güzel bir isim maşalllah
Yazdım yazdım... MAsama iş arkadasım oturdu ve herseyi mahvetti mozilla sayfamı kapattı
Ezgimmm inşallah herşey gonlumuze gore olur bebeğim benim
Nişandan sonra özgürlüğün vermiş olduğu o rahatlıkla daha bi farklı oluyo herşey bizde yaşıyoruz o duyguyu bebeğimNişandan 2 gun öncesine kadar beni caddede değil arka sokakta bırakırdı Aybik
Ama atlattık hepsini
Düğünümüz kır düğünü olucak Ezgimmmm. Güzel mayıs ayında yemyeşil çimlerle kutlucaz evliliğimizi inşallah :123:
Hava koşulları da çok güzel olur da rüyalarımdaki gibi olur düğünüm umarımm
Sizde ortak bi kararla belirlersiniz bebeğim düğün tarihini ablan doğumu bi halletsin de
Amiiinnn lokumumm inşallah hepimiz çok mutlu olucaz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?