• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cupcake şekline şemaline hastayım ve Türkiye'de hiç bir şey yok

eklediklerim ebayden birkac tane sadece ve daha milyonlarca var ..bak simdi banada bulastirdin..bendede hello kitty takintisi var.bebegime bir sürü sey alip duruyorum ..sonrada satiyorum..hic zarar yapmadigim gibi bazan kar bile yapiyorum :(

Bu lipsticklerden 1 yıl kadar önce Gratis ten aldım:16:
Çok severek kullanıyorum hala vardır sanırım:34:

$mini-cupcake-lip-gloss.webp

ayy canlarım ya valla cok sağolunnn
heemen gratise gideceğim hafta sonu baktım ama göremedim.
pijama takımında ufak cupcake şeklinde bişe var ama benim dediğim cok yoğundu her yerinde vardı.
cok cok teşekkür ederim sanda.
bugun boya alıp boyayacagım:D

Bugün alışveriş merkezinde küçük bi kızda cupcake li çanta gördüm çokkk tatlıydııı aklıma sen geldin:1::1::1:
Sinemaya yetişmeye çalışmıyo olsam kesin annesine sorardım nereden aldığını:52:

Buna benziyordu:
$37202683.webp

Bugün alışveriş merkezinde küçük bi kızda cupcake li çanta gördüm çokkk tatlıydııı aklıma sen geldin:1::1::1:
Sinemaya yetişmeye çalışmıyo olsam kesin annesine sorardım nereden aldığını:52:

Buna benziyordu:
Eki Görüntüle 335236

haha supersin arkadaşım.
kızlar bugun gratis torium şubesine gittim çikolat aşeklinde olanlardan aldım cupcake yoktu...:(ayy bide cupcake deyince anlamıyorlar!

arkadaşlar cupcake şekline hastayım. kavanoz perde kumaş vs yurtdısında bunlardan cok var
bu hafta sonu UMUTSUZ EV KADINLARI bu haftasonuki bölümünde yaseminin ustunde cupcakeli gecelik gorduma radım taradım hangi firmaya ait bulamadım lutfen turkiyede bole şeyler nerelerde satılır. tepe homede buldum süs ve tuzluk biberlik hemen aldım
tanesi 18 tl ıdı saçma bir fiyata ama dayanamıyorum kumaş kaplık perde vs her ne var ise lutfen soyleyiniz. benim gibi bole hastalar varmı:(...
Eki Görüntüle 332768 Eki Görüntüle 332769 Eki Görüntüle 332770 Eki Görüntüle 332771

Umutsuz Ev Kadınları'ndaki sabahlığı yanlış hatırlamıosam Koton'da görmüştüm..Umarım doğru hatırlıyorumdur:)

ben de geçen hafta koton'da gördüm yasemin'in sabahlığını bu topic aklıma geldi, fiyatı 59.90 dı sanırım ama gerçekten güzeldi, sabahlık kullanıyor olsaydım alırdım, çok tatlı:16:

Back
X