S simge21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2008 11 0 86 Diyarbakır 29 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi simge21 #1 izmir de amniyosentez yada cvs yaptıracam nerde yapmalıyım sizce ücretleri ne kadar ? ikili testim 52:1 çıktı(((
izmir de amniyosentez yada cvs yaptıracam nerde yapmalıyım sizce ücretleri ne kadar ? ikili testim 52:1 çıktı(((
H herseyduzelirmi Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 3.356 2.255 173 Ankara 30 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi simge21 #2 simge21 .!.: izmir de amniyosentez yada cvs yaptıracam nerde yapmalıyım sizce ücretleri ne kadar ? ikili testim 52:1 çıktı((( Genişletmek için tıkla... ben ilk hamileliğimde yaptırdım. benimde riskim seninki kadardı. ben devlette yaptırdım. ücret ödemedim. korkulacak bir işlem değil. çok komay
simge21 .!.: izmir de amniyosentez yada cvs yaptıracam nerde yapmalıyım sizce ücretleri ne kadar ? ikili testim 52:1 çıktı((( Genişletmek için tıkla... ben ilk hamileliğimde yaptırdım. benimde riskim seninki kadardı. ben devlette yaptırdım. ücret ödemedim. korkulacak bir işlem değil. çok komay