- Konu Sahibi istanbullu34
-
Sevgiline tekrar geri dönmeyi düşünüyor musun? ya da sevgiline karşı hala bir şey hissediyor musun? Böyle bir durum yoksa yazışman anlamsız olmaz mı?
yanlış anlamadıysam hem sevgilinizin kardeşi gibi gördüğü insanla konuşuyorsunuz hemde 2 yıl önceki sevgilinizi ekliyorsunuz..
aynı zamanda da aslında 12 gün önce ayrıldığınız sevgilinizi seviyorsunuz,barışmak istiyorsunuz...
hayır insan birini sever.. geri kalanıyla ilgilenmez ki
arkadaşı, kardeşi ise neden size yazıyor olabilir?
ya sizi elde edip kötü bir kız olduğunuz imajını yaratmak için ya da hakikaten kardeşim dediği insana bir kazık atmak için...
hadi diyelim arkadaşı değil de sevgiliniz girip o hesaptan size yazıyor sizi denemeye kalkıyor (denediği için ayriyeten sinir olmak gerek de neyse)
ve sizde bu oyuna kendinizi alet ediyorsunuz...
ya da denemek değilse de bir şekilde sizinle yanlış bir yol üzerinden konuşmaya çalışıyor..
ve neyin nesidir, 12 gün önce ayrılmışsınız hala seviyorsunuz da neden 2 yıl önceki sevgili ekleniyor ?
ne bileyim bana göre şu an ortada pek çok yanlış var...
umarım da ben yanlış anlamışımdır..
ben önceki sevgilimle kesinlikle ilgilenmiyorum. Ayrildigm sevgilimin canini yakmak derdim benimleyken istemedigi seyleri yapiyorum ve bunu basardigima eminim. Cunku benim kalbimi cok kirdi. önceki sevgilimi kiskandigi icn ekledim.
Ben önceki sevgilimle kesinlikle ilgilenmiyorum. ayrildigm sevgilimin canini yakmak derdim benimleyken istemedigi seyleri yapiyorum ve bunu basardigima eminim. Cunku benim kalbimi cok kirdi. Önceki sevgilimi kiskandigi icn ekledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?