Cvp verin ltfen

istanbullu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
233
76
123
Almanya
Ya kizlar sevgilimden ayrilali 12 gun oldu ve hicbir sekilde iletisimimiz olmadi hatta faceden engelledi. Zaten umursamaz davraniyorum. Ancak 4 gündür sevgilimin kardesim dedigi kisi sürekli mesaj atiyor. Normal ama davranislari ayni sevgiliminkiler ayni sorulari soruyor hersey ayni. Bazen acaba sevgilimle mi konusuyorum yoksa bu kisi benden hoslaniyor mu diye soruyorum. 2 yil onceki sevgilimi ekledim ve normalde bana yazan kisinin bundan haberi yok ve ard arda sorular sormaya basladi oyuzden kuskulandm. Sizce o kisiyls yazismaya devm mi ediym

Sevgiline tekrar geri dönmeyi düşünüyor musun? ya da sevgiline karşı hala bir şey hissediyor musun? Böyle bir durum yoksa yazışman anlamsız olmaz mı?

Oysa da değilse de, senin yazışmayı kesmen en doğrusu. Keserken de eski sevgilinin adına X diyelim, X'ten ayrıldıktan sonra seninle konuşmaya devam etmek bana yanlış geliyor deyip bitir konuşmalarını. Eğer sevgilin, başkasının adından sana yazıyorsa bu onun hoşuna gidecektir, eğer bunları yazan kişi gerçekten eski sevgilinin kardeşim dediği şahıssa da yanlış anlaşılmaların önünü kesmiş olursun. Çünkü ileride iki türlü de, sevgilinin arkasından yakın arkadaşıyla birlikte iş çevirmekle suçlanabilirsin. :ssz:

yanlış anlamadıysam hem sevgilinizin kardeşi gibi gördüğü insanla konuşuyorsunuz hemde 2 yıl önceki sevgilinizi ekliyorsunuz..
aynı zamanda da aslında 12 gün önce ayrıldığınız sevgilinizi seviyorsunuz,barışmak istiyorsunuz...

hayır insan birini sever.. geri kalanıyla ilgilenmez ki :19:

arkadaşı, kardeşi ise neden size yazıyor olabilir?
ya sizi elde edip kötü bir kız olduğunuz imajını yaratmak için ya da hakikaten kardeşim dediği insana bir kazık atmak için...

hadi diyelim arkadaşı değil de sevgiliniz girip o hesaptan size yazıyor sizi denemeye kalkıyor (denediği için ayriyeten sinir olmak gerek de neyse)
ve sizde bu oyuna kendinizi alet ediyorsunuz...
ya da denemek değilse de bir şekilde sizinle yanlış bir yol üzerinden konuşmaya çalışıyor..

ve neyin nesidir, 12 gün önce ayrılmışsınız hala seviyorsunuz da neden 2 yıl önceki sevgili ekleniyor ?

ne bileyim bana göre şu an ortada pek çok yanlış var...
umarım da ben yanlış anlamışımdır..

Son düzenleme:
yanlış anlamadıysam hem sevgilinizin kardeşi gibi gördüğü insanla konuşuyorsunuz hemde 2 yıl önceki sevgilinizi ekliyorsunuz..
aynı zamanda da aslında 12 gün önce ayrıldığınız sevgilinizi seviyorsunuz,barışmak istiyorsunuz...

hayır insan birini sever.. geri kalanıyla ilgilenmez ki :19:

arkadaşı, kardeşi ise neden size yazıyor olabilir?
ya sizi elde edip kötü bir kız olduğunuz imajını yaratmak için ya da hakikaten kardeşim dediği insana bir kazık atmak için...

hadi diyelim arkadaşı değil de sevgiliniz girip o hesaptan size yazıyor sizi denemeye kalkıyor (denediği için ayriyeten sinir olmak gerek de neyse)
ve sizde bu oyuna kendinizi alet ediyorsunuz...
ya da denemek değilse de bir şekilde sizinle yanlış bir yol üzerinden konuşmaya çalışıyor..

ve neyin nesidir, 12 gün önce ayrılmışsınız hala seviyorsunuz da neden 2 yıl önceki sevgili ekleniyor ?

ne bileyim bana göre şu an ortada pek çok yanlış var...
umarım da ben yanlış anlamışımdır..

Ben önceki sevgilimle kesinlikle ilgilenmiyorum. ayrildigm sevgilimin canini yakmak derdim benimleyken istemedigi seyleri yapiyorum ve bunu basardigima eminim. Cunku benim kalbimi cok kirdi. Önceki sevgilimi kiskandigi icn ekledim.

O yada değil bence konuşmamalısın. Seni deniyor olabilir yada en kötü ihtimal arkadaşı sana yazıyor olabilir. Yani nerden baksan elinde kalıyor konu..

Onu hala seviyosan neden eski sevgilini ekliyosun ki? hemde ayriligin üzerinden uzun bir süre gecmemesine ragmen.
mesaj olayinda kesin sevgilindir yani konusmalari ayniysa seni test ediyodur

Evet kizlar dediginiz gibi o arkadasla iletisimimi kestim ama tuhafima giden sey bu konusmanin kesilmesinden hemen sonra sevgilim engeli kaldirdi bu bir tesaduf mu sizce

Sevgilinle konuşmuşsun zaten canım en azından mutlaka onun bilgisi dahilindedir ki sen konuşmayı kesince engeli kaldırmış. Bence de sen sessiz kal. Sana döneceğini hissettim ama hayırlısı neyse o olsun.

ben önceki sevgilimle kesinlikle ilgilenmiyorum. Ayrildigm sevgilimin canini yakmak derdim benimleyken istemedigi seyleri yapiyorum ve bunu basardigima eminim. Cunku benim kalbimi cok kirdi. önceki sevgilimi kiskandigi icn ekledim.

ayrıldıgın sevgılının, canını yakayım derken dustugun durumun umarım farkındasındır

Ben önceki sevgilimle kesinlikle ilgilenmiyorum. ayrildigm sevgilimin canini yakmak derdim benimleyken istemedigi seyleri yapiyorum ve bunu basardigima eminim. Cunku benim kalbimi cok kirdi. Önceki sevgilimi kiskandigi icn ekledim.

sonra buna da sevgi mi diyorsunuz?
yaptığınız erkek arkadaşınızı sinir eder ama değerinizi de düşürtür bana kalırsa...
hiç hoş bir düşünce değil... :50:

Konuşmayı kes...sana bi taktik her ne olursa olsun kimseyi e ekle ne konuş erkek arkadaşın eski sevgilini ekledigini gördügünde kıskanmıcak tam tersi daha da soguyacak

Tesadüf değil.

Sevgilin,sana trip yapmış ama bir yandan ne düşündüğünü merak etmiş.

Arkadaşının hesabından yazıp senin ağzını aramış.

(olabilir)

Eski sevgilim hicbir sekilde iletisime gecmiyor benimle ama bekliyorum.
Bi de bişey dikkatimi cekti rap , rock dinleyen cocuk iki gündür ferhat tunc ahmet kaya gibi müzikler dinliyor. Normalde hic tarzi degil yani tuhafima gitti.

Back
X