Cvs-amniyosentez-gebelik sonlandırma

Melina melina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
727
529
53
Bugün ikili test için gittiğim perinatolog,hiç güzel haberler vermedi,dünyamın başıma yıkıldı ğı gün bugün oldu..
Bebeğin pozisyonu çok düzgün değil dedi,biraz hareket edince ölçüleri tam alabildimi emşn değilim,arka arkaya felaket haberlerini sıraladı,oysa ne umutlarla gitmiştik,mutlu mutlu ağzımız kulaklarımızda eşimle

Beyinde ödem var dedi
Burun kemiği yok dedi
Ense kalınlığı 6 çıktı
Kalp atışı 180 dedi
İç organları dışarıda dedi....

Geriye olumlu ne kaldıki o an zaman durdu sanki ,ne denir bu durumda ne diyeceğimizi bilemedik,kromozom bozukluğu olabilir dedi,bunların hepsi mümkün olabilirmi?

Cvs yapılanilir yada amnıyosentez yada rapor hazırlayım sonlandırabilirsimşz dedi,ben ne yapayım hanımlar ne karat vereyim nereye gideyim bilemiyorum,
Yaşımdan dolayı risk vardı ama tüm riskler in hepsi çıkıncanca ne diyeyim, Allah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum,başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyorum ama sonuç değişirmi,bir mucize olurmu , hiç umudum yok ama çaresiz kaldım,sizlerinde fikrini almak istedim..

Canım bende bir tane değilki sorun,doktora baksan sağlam biryeri yok
Cok var boyle ornekler ama arkadaşım dogum yapana kadar bebegin kafasinda birsey var dendi kolu yok dendi ama cocuk sapasaglamdı yani bilmiyorum bi yere daha gidin en azindan kesinlestirirsiniz icinizi ferah tutarak gidin Rabbim size bagislasın

Amin canım,başka bir perinatoloğa daha gideyim diyorum,yaz gününde kar yağmasını beklemek gibi,kendimi en kötüsüne hazırlıyorum ama nasıl olacak bilemiyorum,k0rtaj da olmuyormuş,12 haftalık olunca doğum yapar gibi olacakmış,nasıl olacak sa

Allah hayırlısını versin hakkınızda. Zaten başka bir uzmana daha gitmeyi düşünüyormuşsunuz mutlaka gidin. Perinatologlar da tabi ne görüyorlarsa söylüyorlardır illa ki ama 1 kişinin dediğine göre hareket etmemekte fayda var. Bize dışardan konuşmak kolay ama Sizde olabildiğince soğuk kanlı olmaya çalışın kendinizi yıpratmayın Allah en doğrusunu en hayırlısını versin inşallah.

Allah yardımcınız olsun bende farklı şeyler yaşadım bebeğim hastaydı sonlandırdım bu kararı vermek zor açıkcası burda kimse sana sonlandır veya devam et demeye hakkı yok..kalbinden ne geçiyorsa onu yap derim aöa iyi bi perinatoloji uzmanına daha gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…