cvs'e gidiyorum.. :(

şimdi hatırladım ben başka bir doktora daha gittim, o da çocuğu 2 hafta ileri demişti, hatta cinsiyet kız demişti, bu da iyi bir hastaneydi, cihazı bozukmuş,ileri dediği için sorun etmemiştim de cihazda sıkıntı olabilir

ben pek anlamadım..
3 hafta geriden mi geliyor gelişimi ?
peki bu 3 hafta geriden gelmesine göre 13.haftadaki gelişimle uyumlu mu ?
yoksa ondada mı sorun varmış
su anda sat a gore 16 haftaligim ama 13 gorunuyor.. organlarda bi sikinti yok. sadece geriden geliyor. ama 12. haftada tam gunundeydi. ne olduysa son 1 ayda olmus..

Amniyosentez yaptırmayın. Ben kan testi yaptırdım almanyada olmama rağmen amerikaya gönderdiler. Risk görmedi doktor fakat burada her isteyen yaptırabiliyor. Aynısını türkiyede de yapiyorlar sanırım bi araştırın. Masraflı bir işlem ama risksiz ve %100 sonuç veriyor.

çözüm şu aslında , oğlum annem ve kendim için ne zaman profa gitsem hep memnun kaldım, iyi bir hoca bulup muayene olmanı öneririm, kesin ve net konuşuyor hocalar
EDIT:Amniyosentez yerine bana kan testi önerdiler, Alamanya ya gidecekti sonuçlar ben kabul etmedim çocuğumuzu istediğimiz için

sizde biyle bir durum yoktur ama.. benim 3 hafta gerilik icin genetik tani onerildi. bu da kan testleriyle mumkun olmuyormus

su anda sat a gore 16 haftaligim ama 13 gorunuyor.. organlarda bi sikinti yok. sadece geriden geliyor. ama 12. haftada tam gunundeydi. ne olduysa son 1 ayda olmus..

anladım başka bir doktora gittiniz mi ?
amniyosentezi bekleyin bence de korkulacak bir şey değil zaten ekrandan seyrediyorsunuz ..

gittim 3 farkli doktor bakti.prof.olan da ancak amniyo ile anlariz diyor..artik en kotusunu goze aldim zaten..en azindan bebegim 2 hafta daha benimle.. umarim..

sizde biyle bir durum yoktur ama.. benim 3 hafta gerilik icin genetik tani onerildi. bu da kan testleriyle mumkun olmuyormus

zaten genetikse normal bir durumdur..
bize hamile kalındığı zamanlarda bu tür testler olmadığı için bilinmiyor tabi ..
siz bütün testlerinizi sonuçlarınızı saklayın ..
torunlarınız için..

gittim 3 farkli doktor bakti.prof.olan da ancak amniyo ile anlariz diyor..artik en kotusunu goze aldim zaten..en azindan bebegim 2 hafta daha benimle.. umarim..
kader yaşamı ne kadarsa okadar olcak sanki bizim bir adım gitmeye senedimiz mi var?ultrasonda sağlıklı bebek şu an yanımda, kalp anomalili doğdu, sonu ne olursa olsun biz de mücadelemizi veriyoruz oğlumla, sonu ne olursa olsun ben onun annesiyim ve bu hiç değişmeyecek...Allahın dediği olur ve biz mücadelemizi verip kabul etmek durumundayız

Allah sifasini versin insallah.. cok gecmis olsun.. hicbir sey belli olmuyor.. her sey Allah tan..

18 haftalık hamileyken büyük kızımda kafatası boşluklarında eşitsizlik var denmişti.gelişim olarakda iki hafta geriydi ama organlarında problem yoktu çok şükür... Bi dizi test ayrıntı derken kızım şimdi 6 yaşinda hiç bir problemi yok Rabbime şükürler olsun. Bana o korkuyu yaşatan doktora hakkimi helal etmiyorum. Ve artık özel hastanelerin bunu kasıtlı yaptıklarını düşünüyorum açıkçası...

testlerin sonucu olumlu cikti da mi dogurmaya karar verdiniz peki? valla umut oldunuz bana..

testlerin sonucu olumlu cikti da mi dogurmaya karar verdiniz peki? valla umut oldunuz bana..
ben doğurmak noktasında kararlıydım o noktada bi soru işaretim yoktu. Test sonuçları olumlu çıktı ama o eşitsizlik kapanmadı... Kendi doktorum bi bebeğin organlarında sıkıntı yoksa ve bebek hareketliyse korkacak bişey yoktur demişti... Ama çok dua ettim ettirdim kontrollerimi hiç aksatmadım inşAllah sizinde sonucunuz güzel olur Rabbim yardım eder sağlıkla kucağınıza alırsınz.

Aminyosentezin %1 riski var öyle aman aöan birşey drgil halk kulaktan dolma bilgilerle devam ediyor geçmiş olsun benim de 15 gün geriydi iki hafta aynı cihazla ölçüm yapılıp geç döllenme denildi şimdi saglıklı 2 aylık bir kızım var harmony testler para tuzağı hiçbir testte %100 sonuç vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…