• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cybex mios mu balious s lux mu yoksa inglesina aptica mı

flowerworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2022
189
17
48
26
Hanımlar cybex kullananlar memnun musunuz ve hangi modeli iyi sizce?inglesine apticaya da baktım o da hafif ve cık rahat duruyordu

Hanımlar cybex kullananlar memnun musunuz ve hangi modeli iyi sizce?inglesine apticaya da baktım o da hafif ve cık rahat duruyordu
Eezy s Twist2 var bende çok memnunum. Ben çok dikkatli kullanmadığım halde hiç bir yıpranması problemi olmadı. Dayanıklı ve sürüşü çok dengeli. Katlanması kullanimi da pratik. Ağırlık olarak da orta ayarda diyebilirim

Eezy s Twist2 var bende çok memnunum. Ben çok dikkatli kullanmadığım halde hiç bir yıpranması problemi olmadı. Dayanıklı ve sürüşü çok dengeli. Katlanması kullanimi da pratik. Ağırlık olarak da orta ayarda diyebilirim
Ama ilk seneler icinde uygun mu bana travel al diyoelar hep

Ama ilk seneler icinde uygun mu bana travel al diyoelar hep
Ana kucağını arabaya takabiliyoruz ilk 3 ay onu kullandim. 4. Ayda destekli oturur hale gelince de normal arabayı kullandik. Travel pişmanlık bence. Çok yer kaplıyor kullanımı zor ve çok ağır. Travel alanlar illaki başka bir araba daha alıyor bebek büyüdükçe. Ben tek arabayla bebeğimi 1,5 yaşına getirdim. Şimdi ikinci bebeğim olacak onda da kullanacağım

Back
X