Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cybex mios mu balious s lux mu yoksa inglesina aptica mı
Eezy s Twist2 var bende çok memnunum. Ben çok dikkatli kullanmadığım halde hiç bir yıpranması problemi olmadı. Dayanıklı ve sürüşü çok dengeli. Katlanması kullanimi da pratik. Ağırlık olarak da orta ayarda diyebilirim
Eezy s Twist2 var bende çok memnunum. Ben çok dikkatli kullanmadığım halde hiç bir yıpranması problemi olmadı. Dayanıklı ve sürüşü çok dengeli. Katlanması kullanimi da pratik. Ağırlık olarak da orta ayarda diyebilirim
Ana kucağını arabaya takabiliyoruz ilk 3 ay onu kullandim. 4. Ayda destekli oturur hale gelince de normal arabayı kullandik. Travel pişmanlık bence. Çok yer kaplıyor kullanımı zor ve çok ağır. Travel alanlar illaki başka bir araba daha alıyor bebek büyüdükçe. Ben tek arabayla bebeğimi 1,5 yaşına getirdim. Şimdi ikinci bebeğim olacak onda da kullanacağım