Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cycles die bi program..Siz hangi programı indirdiniz
Evet doğru soyluosun inşallah en kisa zamanda hamile kalırım uzun zamandır istioruz insan beklemek ha bu ay oldu ha şu ay oldu demek de yoruo napalım nezaman gelicegini bebegim in Allah bilir bekliorum bendecanım bence pek programlara bakma .. eşinle iş yuzunden ayrı kalma gibi durumunuz yoksa gün aşırı lişkiyle devam edin Allah verdikten sonra mutlaka kalırsın.
önemli günler bi kaç gün üstüstede olabilir.
İnşallah canim inşallah sen nezamadir istiosun bebektez zamanda versin inşallah rabbim hepimize.
İnşallah canim inşallah sen nezamadir istiosun bebek
Kesinlikle bizde 8 senemize giricez beklioruz tedavi tedavi insanı yoruo ilaçlar catlama ignesi oldum doktor 2 ay beklicez dio şimdi yumurtalık larını yormayalim dedi bende yumurtam catlamiomus ve buyumuobizim 2.ayımız canım.
bakalım bu ay ne olacak ama şöyle 1.2.ayında kalanlara çok imreniyorum :)
çok güzel bi mutluluktur sanırım
Kesinlikle bizde 8 senemize giricez beklioruz tedavi tedavi insanı yoruo ilaçlar catlama ignesi oldum doktor 2 ay beklicez dio şimdi yumurtalık larını yormayalim dedi bende yumurtam catlamiomus ve buyumuo
Daha hala demedi doktor asilama ben soylicem artık asilama dieAllah şifa versin canım benim bi arkadaşımda öyle hatta bu siteye üye oda klomen kullanıyodu aşılama falan yaptırmıştı
Ramazan ayı biraz zor işden güçden owulasyon almadım alacağım ama bu ayıda atlatalım derken tesadüf gördüm merak ettim..Canım o programlar düzgün çalışmıyor adet döngüne göre tahmini belirliyor yumurtlama dönemini aslında gün aşırı ilişki olsa zaten kaöırmanızın imkanı yok ama gün aşırı ilişki imkanınız yoksa ovulasyon testi kullanın
Ewt adet tarih doğurganlık felan çok hoş deil mi.. Bi umut wallaA A ben herşeyi kaydedebiliyorsun çok güzel regl günü doğurgan gün alıntı ilişki günü bende yeni kullanıyorum ama çok memnunum şimdilik tavsiye ederim Can'lar yanıltmazsa çok iyi ovulasyon kadar garantili mi onu bilemem ama![]()