Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cyclo-progynova kullanan varmi ne icin kullaniliyor bu tup bebekta
Anladim canim doktr ilk beyazdan basla dedi 15. Gun ara dedi peki ise yaradimi sende faydasini gordunmu estrofemde kullanicam ama dimi bu ilactan sonra
Anladim canim doktr ilk beyazdan basla dedi 15. Gun ara dedi peki ise yaradimi sende faydasini gordunmu estrofemde kullanicam ama dimi bu ilactan sonra
İnşallah canım hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize benim de 3. Deneme olacak 8 tane dondurulmuş um var inşallah tutar hayirlisiyla bol bol dua etmekten başka yapacak bir şey imz yok bugün bir dua duydum onu yapacam inşallah bitmeden hamile kalırsın Allah in izniyle dediler 41 gün fetih süresi okuyacaksin bir de duası var arkasinada onu okuyacaksin her dilediğin kabul oluyormuş
İnşallah canım hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize benim de 3. Deneme olacak 8 tane dondurulmuş um var inşallah tutar hayirlisiyla bol bol dua etmekten başka yapacak bir şey imz yok bugün bir dua duydum onu yapacam inşallah bitmeden hamile kalırsın Allah in izniyle dediler 41 gün fetih süresi okuyacaksin bir de duası var arkasinada onu okuyacaksin her dilediğin kabul oluyormuş
allah şimdiden kabul etsin canım dualarımızı bende geçen ay başlamıştım fetih süresi Meryem süresi yasin süresi kenzül arş duası bunları 41 gün okudum şimdi adetim bitsin bidaha başlıycam okudukça daha huzurlu hissediyorum kendimi allahıma daha yakın hissediyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkese sanada banada herkese anneliği nasip etsin inşallah