- 30 Ekim 2013
- 20.304
- 56.934
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
canımız sagolsun canım napalım hayırla gelsınler ınsallahbenim bu ay gitti galiba pembe bi leke geldi az önce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımız sagolsun canım napalım hayırla gelsınler ınsallahbenim bu ay gitti galiba pembe bi leke geldi az önce![]()
aminnncanımız sagolsun canım napalım hayırla gelsınler ınsallah
Bende kullandım bu ilacı ilaç bitince 3 gün sonra adet oldum.sende durum ne?Bilmiyorum canim senin doktor ne zaman adet olursun dedi benim 5 gun oldu hala regl olmadimda
Ben 6. Gunu oldum yani dun cok sukur kistten kurtuldum :) sen ne icin kullandinBende kullandım bu ilacı ilaç bitince 3 gün sonra adet oldum.sende durum ne?
Ben 1 ay kullandım sadece adet düzenlemesi için verdi dr bu ay aşılama oldum bugün 12. gün beklemedeyimBen 6. Gunu oldum yani dun cok sukur kistten kurtuldum :) sen ne icin kullandin
Insallah olumlu sonuc alirsin ne zaman test yapacaksin :)Ben 1 ay kullandım sadece adet düzenlemesi için verdi dr bu ay aşılama oldum bugün 12. gün beklemedeyim
Perşembe gibi düşünüyorum test yapmayıInsallah olumlu sonuc alirsin ne zaman test yapacaksin :)
Bence okaar bekme canim 14. Gn yapPerşembe gibi düşünüyorum test yapmayı
ben kullandım canım hemen ve yogun bır sekılde adet oldum bence doktorunu ara bır sorben cyclo progynova adlı ilacı bir kutusunu bitirdim 7 aydır adet görmüyordum bu ilacı bitirdikten sonra 3 4 gün çok az kahverengi leke olarak geldi yani bu durumda adet görmüşmü oldum anlayamadım tekrarmı kullanmam gerekiyor siz tekrar kullandınızmı
evet canımpeki sizin ilk kutumuydu