cyclo - progynova kullanan varmı?

ben de bu ilacı kullanıyorum ve kullanırken kilo aldım, zaten kilo alabileceğimi doktorum da söylemişti ama ilaç bitince gidiyor mu kilolar? kullananlar bilgilendirebilir mi :(

Bilmiyorum canim senin doktor ne zaman adet olursun dedi benim 5 gun oldu hala regl olmadimda

ben cyclo progynova adlı ilacı bir kutusunu bitirdim 7 aydır adet görmüyordum bu ilacı bitirdikten sonra 3 4 gün çok az kahverengi leke olarak geldi yani bu durumda adet görmüşmü oldum anlayamadım tekrarmı kullanmam gerekiyor siz tekrar kullandınızmı

ben cyclo progynova adlı ilacı bir kutusunu bitirdim 7 aydır adet görmüyordum bu ilacı bitirdikten sonra 3 4 gün çok az kahverengi leke olarak geldi yani bu durumda adet görmüşmü oldum anlayamadım tekrarmı kullanmam gerekiyor siz tekrar kullandınızmı
ben kullandım canım hemen ve yogun bır sekılde adet oldum bence doktorunu ara bır sor

Yeni
Ay merabalar kızlar bende kullaniorm bu ilacı progynova yi adet düzensizliği var 8 aylık evliyim korunmasz güzel ilişkimiz var Dr adet düzenleyin diye bu ilacı verdi hormon tembel calisiomus fakat son 2 adet hapım kaldı ama su 2 3 gündür midem çok bulanio ve arada başım donuo ilacın etkisi midir yoksa bebis mi :))

Bende kullanıyorum Yumurtam çatlamıyormuş İki aylık verdi ilaç bir ay geçti Henüz adet görmedim Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı çok acil cevap

Back
X