cyclo progynova KULLANANLAR VE KULLANMA NEDENLERİ

bernardo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
1.166
37
113
merhaba arkadaşlar. ben bu ilacı 3 ay kullanıcam. rahim iç zarında kalınlaşma olduğu için. bir doktor bunu kullanırken korunmamı söylemişti. fakat başka bir doktor da korunmamı söyledi. çünkü şimdi hamile kalsam bile düşük riskinin yüksek olduğunda bahsetti. sizlerde benzer sebeblerle bu ilacı kullanan var mı. kullandıysanız ne kadar süre sonra hamile kaldınız. benm mayıs sonunda tedavim bitecek. inşallah hemen hamile kalırım. çok güzel bir zaman benm için ama hayırlısı tabi

slm canım bende o ilaçı kulladım iki kutu iki ay yani benim dün bitti bende amaliyat sonrası kullanmaya başladım spiral var 9 gün sonra çıkartacak doktor ne olur bende tam bilemiyorum

dün yine lekelenmeye başladım. inşallah en kısa zamanda adetim sökülür. doktor bu ay normal adet olursun demişti.

bu arada hapdan mı bilmiyorum bende bir hafta biraz sancı oldu iki gün lekelenmem oldu daha sonra adet oldum bi hafta on gün falan çektim yani bi hapı düzenleyici demişler di daha çok düzeni bozdu bu hap bendeanlamadım :20::20::20:

bu arada hapdan mı bilmiyorum bende bir hafta biraz sancı oldu iki gün lekelenmem oldu daha sonra adet oldum bi hafta on gün falan çektim yani bi hapı düzenleyici demişler di daha çok düzeni bozdu bu hap bendeanlamadım :20::20::20:

benm şimdilik bi sıkıntım yok. cumartesi lekelenmeye başladım dün adetim söküldü. eskiden 1 haftayı geçiordu sökülmesi. inşallah iyi gelir ilaç da bir an önce hamile kalırım. allahım yardımcımız olsun

Back
X