Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Me güzel ben tüp bebekle hamıle kaldım dusuk oldu pcoyum adet olmadım dıe verdı ıns bende hamıle kalırımSuan 26 haftalik.hamileyim
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1polikistik over Sendromu olan cyclo progynova kullanıpta hamile kalan varmı ?
1 erkek çoban çökerten otu kaynatıp içeçek (1 bardak )2 günde 1Me güzel ben tüp bebekle hamıle kaldım dusuk oldu pcoyum adet olmadım dıe verdı ıns bende hamıle kalırım
[/QUOTE]. Pko olup cyclo progynova kullanıp hamile kalan var mı ? İlacın bitmesine bir kaç gün kala hamile kalmak mümkün mü bu durumda olan kimse var mı? İlacim biteli dört gün oldu dün adet oldum sandım lavaboya gidince ağrıdan ölüyordum bugün hiçbirşey yok anlamadım birşeyyardım edin lütfen
Cyclo Progynova kullanırken hamile kalan varmış ,işte canlı örnekSelam bu ilaci kullandim ve kullandigim ay hamile kaldim.ben 30 yasindayim.ve dr menopoz baslangici demisti.2.gebeligim bu benim kizom 3.5 yasinda ve neredeyse dogru duzgun korunmamistik.bana klomen verdi catlatma yapti.yumurtalarin tembel buyumuyor dedi.daha sonra yumurta buyutme ignesi yapacam dedi o ay esimle aram bozuktu ve ben arrik ara vermek istedigimi soyledim dr a.oda bu ilaci verdi adet duzenleyici olarak.o ay 1 defa esimle birlikte oldum ve hamile kaldim simdi 18 hf gebeyim.kafadan cikarip rutin hayatina bakinca oluyormus.denemeni tavsiye ederim.