bu ilaçla ilgili kafam çok karışık..şu an bu ilacı kullanıyorum fakat bu dönemde hamile kalmak tehlikeli mi bunu merak ediyorum.Aynı durumda olan arkadaşlar varsa yardımcı olup paylaşımda bulunursa sevinirim..şimdiden teşekkürler...
Bende 1ay kullandım.2.kutuya başladım.korunuyoruz bu 2ay.doktorum eger şüpheli bi beraberlik olursa ilacı kullanmayı bırak dedi.zararlı olabilir belki.sen ne için kullanıyosun ilacı.
bu ay aşılama yapılacaktı muayenede küçük bir kist çıktı o yüzden dr.bu ilacı verdi.adetin 2.günü tekrar muayene olup kist yokolmuş mu ona bakılacak.adaha sonra aşılama yapılacak.ama dr.bize korunun demedi biz de korunmadık...ya hamile kalırsam korktum şimdi....
Ben yarım rahimliyim.2tane kimyasal gebelik geçirdim.kist oluşmuş.hem kist için hemde rahmi gebeliğe hazırlasın diye verdi bu ilacı.korunun demediyse bi zararı yok demekki.bilemedim ki.
bana da vermişti bu ilacı.pkoluyum bebek istiyorum demiştim.tabi hamile kalamadım.zararı yok mu diye sorduğumda bir şey olmaz demişti.zaten yumurta geliştiren bir ilaç da değilmiş.sonra doktor değiştirdim.
bana da vermişti bu ilacı.pkoluyum bebek istiyorum demiştim.tabi hamile kalamadım.zararı yok mu diye sorduğumda bir şey olmaz demişti.zaten yumurta geliştiren bir ilaç da değilmiş.sonra doktor değiştirdim.
Bu ilacı veren doktorlar çok farklı şeyler söylemiş.biraz araştırdımda.hamilelige bi zararı olmaz diyende var.korunun diyende varmış.yinede doktorumuza güvenmektn başka yapıcak bişi yok.ilaç yüklemesine devam.zararlımı yararlımı belli deil