cyclo-progynova ve dostinex kullananlar

ESMERIM81

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
439
154
323
iyi akşamlar arkadaşlar.iki aydır düzensiz ve lekelenme şeklinde adet oldum, dra gittik cyclo-progynova ve dostinex verdi.dostineksi daha önce kullanmıştım.
cyclo-progynovayı ilk kez kullandım ancak 1 hafta oldu biteli,dünden beri lekelenme oldu adet olamadım.bu şekilde olup tedaviye başlayan var mı acaba,yardımcı olusanız sevinirim

hap bittikten sonra 1 hafta içinde adet görmeye başlıyosun zaten ilk günler lekeli oluyo sonra sökülüyo hemen.

çok teşekkür ederim cevap için.peki lekelenme bikaç gün mü sürdü sizdede.dünden beri az lekelenmem var, ilaç biteli yarın tam 1 hafta olacak

iyi akşamlar arkadaşlar.iki aydır düzensiz ve lekelenme şeklinde adet oldum, dra gittik cyclo-progynova ve dostinex verdi.dostineksi daha önce kullanmıştım.
cyclo-progynovayı ilk kez kullandım ancak 1 hafta oldu biteli,dünden beri lekelenme oldu adet olamadım.bu şekilde olup tedaviye başlayan var mı acaba,yardımcı olusanız sevinirim

ben dostineks kullandım.yaklaşık 2 yıl boyunca.hafta da 2 adet..süt hormonu(prolaktin)düsenleyici.ayrıca dr um bu ilacın yumurta kalitesini artırıcı etkisi olduğunu söylemişti.

Back
X