Cyclo progynova

Hayır. Doktorumun tarif ettiği şekilde adetin 5. Günü başladım ancak öncesinde başka bir ilaç kullandım düzensiz olduğu için adetim ,tam bir adet başlangıcı sayılsin diye

Hayır. Doktorumun tarif ettiği şekilde adetin 5. Günü başladım ancak öncesinde başka bir ilaç kullandım düzensiz olduğu için adetim ,tam bir adet başlangıcı sayılsin diye
Çok teşekkür ederim doktorum bana sadece bu ilacı verdi. Adetin ilk günü başlayacaksın dedi. Netten baktıgımda bazı yerlerde ilk günü bazı yerlerde 3 ve 5 günü yazıyordu. Kafam karıştı.

Yan etkileri oldu mu? Herkes şiştiğini kg aldığını yazmış.

Ben hiçbir yan etkisini yaşamadım. Aksine iştahımı kapattı ve yemeğe çok yüklenmiyorum bu durum da işime geldi tabi ki. Çünkü hormonlardan kaynaklı sanırım son zamanlarda kilonun önüne geçemiyordum.
Mutlaka dokturunuzun önerdiği şekilde kullanın. Bir bildiği vardır.

Çok teşekkür ederim sizede cok gecmis olsun. Muhtemelen benim adetim 2 gün sürdüğü icin ilk gün kullan dedi diye düsünüyorum. Adet oluyorum ama az sürüyor. Ve sanırım olduğum icin söktürücü vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…