• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CYTOTEC KULANANLAR

Efhel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2025
2
0
1
24
Merhabalar.24 yasindayim biri 23 bir 9 aylik olmak uzere 2 bebegim var sıkı korunup cok dikkat etmeme ragmen yine hamile oldugumu ogrendim. Türkiye'de kürtaj 10 haftanın üsstu için yasal değil cytotec ilacını kullanan var mı nasil bir surecten geciliyor ve kesin sonuc veriyor mu bunu yapmayi hic istemiyorum ama 2. gebeligim zaten istenmeyen gebelikti bu bebegi dogurmak hem kendim hemde cocuklarim icin iyi bir secim degil lutfen bilgisi olan yazsin

Merhabalar.24 yasindayim biri 23 bir 9 aylik olmak uzere 2 bebegim var sıkı korunup cok dikkat etmeme ragmen yine hamile oldugumu ogrendim. Türkiye'de kürtaj 10 haftanın üsstu için yasal değil cytotec ilacını kullanan var mı nasil bir surecten geciliyor ve kesin sonuc veriyor mu bunu yapmayi hic istemiyorum ama 2. gebeligim zaten istenmeyen gebelikti bu bebegi dogurmak hem kendim hemde cocuklarim icin iyi bir secim degil lutfen bilgisi olan yazsin
Hem Senın hem cocukların ıcın ıyı olmadığından nasıl emınsın belkı o bebek bıseylerın mucızesı olacak Senın ıcın bunu bilemezsın rabbım sana okadar korundugun halde vermısse o bebegı demekkı bı sebebı var unutma bunu o bebegı aldırırsan Allah korusun dıgerlerıne yada sana bısey olmayacağını nerden bılıyosun nacızane fıkrımı soyledım karar Senın ama kıyma derım belkı cok guzel guzellıkler mucizeler senı beklıyodur cana kıymak nedemek bak benım gıbı bebek ısteyıp olmayan bırsuru kadın var yapma derım vıcdanını dinle

Ya haklısınız istemiyorum zaten ama daha ilk bebegim kucucukken ikinciye kaldim ikinci bebegimde cok kucuk onlara haksizlik olmuyor mu Allah size versin isteyen herkese versin ama iki taneyle ustelik evde yardimcim varken basedemiyorsam 3 tane ile nasil edeyim

Back
X