Anladım teşekkür ederimKullanıyordum o zaman günde 3-5 tane günde gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkür ederimKullanıyordum o zaman günde 3-5 tane günde gibi.
Merhaba geçmiş olsun öncelikle ben de 2 ay önce göğüs ağrısı nedeniyle gittiğimde 1050 çıkmıştı akciğere kalbe hatta bacaklarıma bile bakıldı pıhtı var mı diye ama çıkmadı çok şükür. Sonra tesadüfen kadın doğum muayenesinde karın içimde bir miktar kan olduğunu ve iyileşme aşamasını pıhtılaşmaya başladığını anladık yumurta çatlarken bazen karın içine kanama yapabiliyormuş bazen hafif bazen şiddetli oluyormuş. D-dimer yüksekliğinin sebebini anlamış olduk ama. Belki sizin de böyle bir şey olabilir. Zaten kalp damar cerrahı da tek başına d-dimer yüksekliğinin anlamlı olmadığını söylemişti bana. Endişe etmeyin birçok fakör var bu değeri yükselten en önemlisi kalbiniz ve akciğeriniz temiz çıkmışMerhaba arkadaşlar benim d-dimmer 926 çıktı akciğerlere kalp ve tromboza bakıldı Allaha şükür temiz çıktı ama d-dimmer değeri düşmüyor doktor bazı insalanlarda normal diyo yüksek olması başka doktora gittim o değil diyo kime inanacamı şaşırdım bu durumu yaşayan varmi
Teşekkür ederim bide kadın doktoruna görüneyim o zaman cok kafama takıldı 1 haftadır bi sancı gelse ha diyorum embolimi gecircem simdi diye piskolojim bozuldu iyiceMerhaba geçmiş olsun öncelikle ben de 2 ay önce göğüs ağrısı nedeniyle gittiğimde 1050 çıkmıştı akciğere kalbe hatta bacaklarıma bile bakıldı pıhtı var mı diye ama çıkmadı çok şükür. Sonra tesadüfen kadın doğum muayenesinde karın içimde bir miktar kan olduğunu ve iyileşme aşamasını pıhtılaşmaya başladığını anladık yumurta çatlarken bazen karın içine kanama yapabiliyormuş bazen hafif bazen şiddetli oluyormuş. D-dimer yüksekliğinin sebebini anlamış olduk ama. Belki sizin de böyle bir şey olabilir. Zaten kalp damar cerrahı da tek başına d-dimer yüksekliğinin anlamlı olmadığını söylemişti bana. Endişe etmeyin birçok fakör var bu değeri yükselten en önemlisi kalbiniz ve akciğeriniz temiz çıkmış
Hamıle mısınız? Sancı falan yazmıssınız öyle düşündüm Gebelikte yükselmesi normal. Benimde baya yüksekti. Sonrasında da baya bı süre düşmedi. Bende korktum kac tane doktora gittim hepsı normal dedı.Teşekkür ederim bide kadın doktoruna görüneyim o zaman cok kafama takıldı 1 haftadır bi sancı gelse ha diyorum embolimi gecircem simdi diye piskolojim bozuldu iyice
Yok hamile.degilim sol göğsümün yukarsina sancı geliyo temizde cikti.hersey Allaha şükür ama.sanci neden geliyo ve deger neden yüksek o cok kafama takiliyoHamıle mısınız? Sancı falan yazmıssınız öyle düşündüm Gebelikte yükselmesi normal. Benimde baya yüksekti. Sonrasında da baya bı süre düşmedi. Bende korktum kac tane doktora gittim hepsı normal dedı
Üste ekleme yapmıştım böyle. Hamile değilken de baska nedenlerle yukselebiliyor. Benım panıgımı farkedınce doktor şey dedı" Bin tane deger arasından ona dıkkat etmeyız bıle, diğerlerinde sorun varsa onu degerlendırırız yoksa d dımmer önemli değil bızım için " DemıstıYok hamile.degilim sol göğsümün yukarsina sancı geliyo temizde cikti.hersey Allaha şükür ama.sanci neden geliyo ve deger neden yüksek o cok kafama takipli yok
Bende bi kac farklı doktora gittim biri bakılması lazım nerden geliyo diye dedi biri diyo bazı insanlarda normalmis ole olmasi internetde araştırdım pek iyi şeyler yazmiyo zaten netde kafamda bi taktımı takiyo iste panik oluyorum en ufak bi yerime agri gelse korku giriyo icimeÜste ekleme yapmıştım böyle. Hamile değilken de baska nedenlerle yukselebiliyor. Benım panıgımı farkedınce doktor şey dedı" Bin tane deger arasından ona dıkkat etmeyız bıle, diğerlerinde sorun varsa onu degerlendırırız yoksa d dımmer önemli değil bızım için " Demıstı
Bende öyleydim. Hele dogumdan sonra el kadar bebemı bırakıp hastane hastane bölüm bölüm dolastım. Hepsı sürekli gelme diyordu artık. Googlea bısey yazmayın zor biliyorum ama uğraşın. Elin kanasa öldün diyor orası iyice anksiyeteyı tetikliyor . Bakılması lazım diğer değerler önemli ki mutlaka bakmışlardır. Sorun görseler söylerler zâten. Gerçekten bana doktor biz onu onemsemeyız dedı kalp damar cerrahı kendisi. Dıgerlerınde sorun varsa bı ıhtımal onada bakarız ama tamamen o degere baglı kalıp hareket etmeyız dedı. Benim için gereksiz demişti.Bende bi kac farklı doktora gittim biri bakılması lazım nerden geliyo diye dedi biri diyo bazı insanlarda normalmis ole olmasi internetde araştırdım pek iyi şeyler yazmiyo zaten netde kafamda bi taktımı takiyo iste panik oluyorum en ufak bi yerime agri gelse korku giriyo icime
Ayy birazda olsa içim rahatladı sağolunBende öyleydim. Hele dogumdan sonra el kadar bebemı bırakıp hastane hastane bölüm bölüm dolastım. Hepsı sürekli gelme diyordu artık. Googlea bısey yazmayın zor biliyorum ama uğraşın. Elin kanasa öldün diyor orası iyice anksiyeteyı tetikliyor . Bakılması lazım diğer değerler önemli ki mutlaka bakmışlardır. Sorun görseler söylerler zâten. Gerçekten bana doktor biz onu onemsemeyız dedı kalp damar cerrahı kendisi. Dıgerlerınde sorun varsa bı ıhtımal onada bakarız ama tamamen o degere baglı kalıp hareket etmeyız dedı. Benim için gereksiz demişti.