D vitamini eksikliği gaz

beyzas97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2025
26
0
1
28
Merhaba D vitaminim 5.3 çıktı . Omuz , omuz altı , omurga , sol göğüs kafesimin ağrısı asla geçmiyor kardiyoloji göğüs hastalıkları dahiliyeye gittim hiç bişey çıkmadı . Doktorların verdiği D vitamini pek etkili olmuyor diyolar bi bilginiz varmı ? Ayrıca gaz sorunu çektim sabahları nefes darlığıyla uyanıyorum 2 hafta daha yeni atlatıyorum bu durumu yaşayan varmı ? D vitamin eksikliği bunları yaşatır mı?

d vıtamını eksikliğinden gaz sorunu hiç duymadım bende yaşadım kaslarım çok ağrıyordu sabah kalkamıyordum yorgunluktan devletin verdiği d vıtamınlerı ıyı yükselttı benımkını sıkıntı olmadı. Gaz sorunu için bi dahiliyeye gıdın duruma göre sizi gastrontolojıye yönlendirir

Gittim gittim şu an bende ondan kullanıyorum ama su ağrılar deli ediyo beni işin tuhaf kısmı yakınlarımızda hiç Gastroentoloji bölümü yok

Gittim gittim şu an bende ondan kullanıyorum ama su ağrılar deli ediyo beni işin tuhaf kısmı yakınlarımızda hiç Gastroentoloji bölümü yok
dahiliye yönlendirmesi lazım canım d vıtamını yükselene kadar ağrı olur onun için yapacak bişi yok çabuk yükselir inşallah saçta çok döker bu arada eksikliği

dahiliye yönlendirmesi lazım canım d vıtamını yükselene kadar ağrı olur onun için yapacak bişi yok çabuk yükselir inşallah saçta çok döker bu arada eksikliği
O saç dökülmesinin haddi hesabı yok zaten zombi gibi kalkıyorum sabahları

Devletin verdiği D takviyesinin pek etkisi olmuyo eczaneden özel alın diyenler var forumlarda onda kafam karıştı birazda

Az bence. Rutinde 10 kilo başına 1 damla olmalı. Düşükse daha fazla gerekir. Siz 60 kiloysanız günde en az 6-7 damla gerekir
İlçe gibi bi yerdeyiz doktorlar inanın çok ilgisiz hepsi büyün doktorlar baş tacı ama bazıları gerçekten savsaklıyo başından . Nutraxin magnezyum var elimde kullansam şu an bi sıkıntı olur mu aynı markanın D vitamini de var

nutraxin iyidir. Magnezyum d vitamini emilimini arttırır kullanın faydası olur. Nutraxin d vitamini de kullanabilirsiniz. Kaç kilosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…