D vitamini eksikligi

Gonul599

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
17
0
1
35
Merhaba arkadaslar.6 ay once dogum yaptim.D vitamini eksikligi cikti.2 gundu basim dönüyor.Doktor d vitamininden oldugunu soyledi.ilac yazdi.Aranizda boyle olan varmi ?ilac kullanip d vitamini yukselen varmi ?yardimci olursaniz sevinirim

Doktor söylemiş ya zaten sebebini. İlacınızı kullanırsanız düzelir elbette benim de çok düşüktü düzeldi.

Geçmiş olsun. Bende 10 ay önce doğum yaptım, d vitaminim hiç yok gibi diyebilirim. Şimdi haftada iki kapsül alıyorum. Henüz bir etkisini göremedim umarım yoluna girer. Yorgunluk çok var, aynı zamanda TSH de oynamış oda geçicidir umarım.

o d vitamını eksikliğinin o kadar çok yan etkisi var ki ,

tabiki içmeye devam et ,

Ilac icince artiyormu degerleri ?benimde bas donmesi var asiri.her an dusecek gibiyim.depresyon bir yandan.cok kotu hiss ediyorum.2 cocuk kucuyu 6 aylik daha :((((

Merhaba arkadaslar.6 ay once dogum yaptim.D vitamini eksikligi cikti.2 gundu basim dönüyor.Doktor d vitamininden oldugunu soyledi.ilac yazdi.Aranizda boyle olan varmi ?ilac kullanip d vitamini yukselen varmi ?yardimci olursaniz sevinirim
Dogru dozda ve dogru kullanirsan yukselir tabi. Bas donmen varsa demir eksikligi de neden olmuş ola bilir. Durumun duzelmezse demire de baktir derim

Ben mini kapsül kendi kafama göre aldim D vitamini cünkü insulin direnci var bende o önlüyormus ama bas dönmesi ilk defa duydum bence yine kan ver herseyine bakilsin

D vitaminini mutlaka sabah saatlerinde mi almaliyiz?yani oructan dolayi bu ara mümkun degil ya tabiki ne yapmamiz gerek bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Back
X