• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev sahibi ile yasadigimiz durum? Uzun ama okursaniz sevinirim

Ben olsam şimdiye kadar çoktan başka eve taşınmıştım. Bu kadar aksiyona gerek yok. Millet bir değişik oldu. Sanki herkesin silahı cebinde gibi. O riske hiç girmem.
Ben bu kadar cirkin olabileceklerini dusunmuyordum dunku telefon gorusmeme kadar.

Kiramiz en son sozlesme biterken 20 bin tl idi. Sozlesme bittiginde yeni kiraya verecegi bedel olan 30 bin tl ye yukseltti ve bizde yeterki sussun dedik kabul ettik. Onun derdi ben sizden sonra nasil kiraci bulucam hemen derdinde o banada oyle soyledi zaten
yeni kiracı bulsa alacağı kadar kira veriyorsunuz zaten
şu durumda ne ev boş kalmış ne kira kaybı var

bu kadar carlamasının nedenini anlayamadım düşününce ancak şu geliyor akla:

Edirne'nin dinamikleri nasıldır bilmiyorum, yaşadığınız yeri siz bilirsiniz 2 ay önce çıkmış olsaydınız tam yaz sezonu olacaktı o sezon istediği gibi kiracı seçebilecekti belki (mesela memur gibi) şimdi o şansı kalmamış olabilir belki, genelde insanlar kışın pek taşınmıyor.

ama bu kadar yazın çıkın istiyorduysa sözleşme bitiminde taşınmanızı yasal yolla talep edebilirdi.

şu anda yaptığı şey taciz

yeni kiracı bulsa alacağı kadar kira veriyorsunuz zaten
şu durumda ne ev boş kalmış ne kira kaybı var

bu kadar carlamasının nedenini anlayamadım düşününce ancak şu geliyor akla:

Edirne'nin dinamikleri nasıldır bilmiyorum, yaşadığınız yeri siz bilirsiniz 2 ay önce çıkmış olsaydınız tam yaz sezonu olacaktı o sezon istediği gibi kiracı seçebilecekti belki (mesela memur gibi) şimdi o şansı kalmamış olabilir belki, genelde insanlar kışın pek taşınmıyor.

ama bu kadar yazın çıkın istiyorduysa sözleşme bitiminde taşınmanızı yasal yolla talep edebilirdi.

şu anda yaptığı şey taciz
Evet evet yaz sezonu yeni ogrenciler calisanlar vs geliyor buraya ve evin konumuda cok verimli bir yerde. Sezon bitiyor diye bu kadar yirtinmasi. Bizden sonra bu donemde kiraci bulamayacakmis ve biz cikacagiz dedigimiz halde cikamadigimiz icin ekmegiyle oynamisiz onun.

Sozlesme bittiginde biz kendisine sorduk ev bitmedi suan cikamiyoruz bu ay kirayi atalim kalalim dedigimizde kendisi kabul etti iki ay once zaten. Kendisi kirayi attigimda sozlesmemin yenilendigini bilmiyor muydu sanki, kesin o an kiraci bulamadi bir ay daha bizden en azindan para alsin diye kirayi aldi sonraki ayda cikamadigimda tacizlere basladi

Back
X