Saç Bakım Ürünleri Dabur Amla Saç bakım yağını kullananlar..

ben uzun zamandir duymustum ama hiç denemedim açikçasi bu yagi diger yaglarla karistirip kullanmayi dusunmustum 14 tl falan fiyati ben sadece içinde bektasi uzumu var saniodum netten baktiklarimda sadece bektasi uzumunden bahsediolardi :))) ama bende merak ediyorum banada bi aktar çok onermisti

bende geçen hafta aldım işte aktar çok ısrar etti bnu almam konusunda inş. saçlarım çabucak uzar.. 1 haftadır kullanıyorum bakalım artık bu arada kullananlar gerçekten etkili oluyo mu yazarsa çooook sevinicem :)

ben de bugün aldım saçlarım biraz daha uzasın istiyorum

baya büyük şişesi ve 12 tl ye aldım..

haftada 1-2 kez yapıcam bakalımm

aktardaki kız çok tavsiye etti.senden önce biri daha gelsi ona da önerdim dedi..

himm umarim ise yariyordur kizlar benimde fiyatinin uygunlugu ayrica da kullandigimiz diger yaglardan biraz daha farkli olmasi dikkatimi çekti bende en kisa zamanda gidince aktardan alicam =)

kızllarr 2 yıldır kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim,kuaför bile şok olmuştu saçımdaki farkı görünce,saçlarım platin sarı ve hayatımı kurtarrıyor diyebilirim,ben sadece mısır çarşısında bulabiliyorum,2 çeşidi var,yıpranmış saçlar için olan dabur amla gold

ben de yıllardır kullanıyorum ve çok memnunum. benim kullandığım yasemin kokulusu. bu sebeple hiç kötü koku sorunu yaşamıyorum. ama gold'u da denemek istiyorum. rahatlıkla alıp kullanın.

ama taklitlerinden sakının :1: türk kaynaklı internet satış sitelerinde daha önce hiç görmediğim bir şişede satılıyor. bana sahtesi gibi geldi. siz görsellerden aratın, ürünün çok çeşidi var ama az çok paket formatı ile ilgili fikriniz olur.

$dabur-amla-jasmine-hair-oil__33144_zoom.webp

$dabur-amla-gold-hair-oil__61065_thumb.webp

selam kızlar.ben saç dökülmesi için aktara gittiğimde bana bu yağ ile beraber 11 çeşit yağ verdi geçen sene.papatya yağı,hint yağı,tatlı badem yağı,sarımsak yağı,ısırgan otu yağı,kakao yağı,zeytin yağı,ylang yağı,kekik yağı,çörek otu yağı...hepsini bir lt kavonaza döktüm karıştırdım.tam 1 lt oluyor zaten.6 ay boyunca 2 güne bir banyodan sonra ya da saçımı yıkadıktan sonra kurutup bu yağı 2 tatlı kaşığı önce saç diplerine sonrada uçlarına güzelce masaj yaparak uyguladım.istediğin kadar bekletebiliyorsun belli bir süresi yok ,sadece kapatmaycaksınız hava alacak saçlar.sonra normal şekilde yıkayıp kurutuyorsunuz.bunu düzenli olarak 6 ay yaptım ve sonuç gerçekten çok iyi oldu.dökülmem kesildi ve diplerden hep yeni saçlar çıktı alnımda dahi:)sonra ara verdim.tam yarısı bu şekilde 6 ay gidiyor.şimdi ihtiyacım yok ama parlaması ve daha canlı olması için kalan yarısını kullanmaya başladım.sadece dökülmeyi kesmiyor çünkü.parlatıyor, besliyor, uzatıyor,saç çıkarıyor.daha ne istiyim :)ben memnun kaldım denemek isteyen olursa tavsiye derim.(dikkat edilmesi gereken temiz saça uygulanacak olması)

kızlar ben bulamadım burada aktarlara sordum ne diyorum diye suratıma bakıp kaldılar haberleri bile yok.İnternetten güvenilir bir site var mı temin edebileceğim ?
yardımcı olun lütfeennnn :44:

Ben hint yağı kullanıyorum bir yandan dax supergro bir yandan dabur amla yağı neyi alsam şaşırdım sonuç alan var mı ciddi anlamda belli bi zaman diliminde? fotoğraf koyarlarsa çok sevinirim öptüm

ama taklitlerinden sakının :1: türk kaynaklı internet satış sitelerinde daha önce hiç görmediğim bir şişede satılıyor. bana sahtesi gibi geldi. siz görsellerden aratın, ürünün çok çeşidi var ama az çok paket formatı ile ilgili fikriniz olur.

Eki Görüntüle 354282

Eki Görüntüle 354281

ARKADAŞLARRRRR ŞİDDETLE TAWSİYE EDERİMM MUKEMMEL BİR YAĞ..inanın buna alışınca heleki kokusuna ne zeytin yağı ne bilmem ne yağı gözünüz görmezz benden soylemesi.tek bir bitkiden çıkıo bu yağın özü o üstündeki elma gibi olan zamanla çeşitlendrmişler tabi burda pahalı ben 5 tl gibi bi fiyata getrttim hediye :)başka bi konudada bu yağdan bahsettim şimdi asıl konusunu görünce dayanamadım yazdım..
ayrıca hepsi gerçek onların canım sadece biraz içeriği değişmiş oda sanırım kokudan eskisi cam şişede we kapağı demirden oluo ben bebekken ablam we butun aile bireylerimiz bundan sürerlerdi çok eski bir üründür.türkiyeye yeni geldi yurtdışında çok fazla war bizede yurt dışında yaşarken bizim bi çok hintli çalışanımız wardı annem sormuş sizin saçınız nie böle güzel gur demiş onlarda bunu söylemiş hintli kadınların guzellik sırrı diyebilirm.çocukluktan ergenliğe kadar bunu her hafta annem sürerdi saçıma meliklerim bileğim kalınlığındaydı her biri.akrabama getirttim bi kaç ay önce 2 çeşidinden getrdi biri eski olan çok ağır bir kokusu war ama ben bayılıyorum o kokuya çocukluğumu hatırlıyorum o yıllarımı :) bide bademlisi war allahım olamaz öyle bir koku banyodan sonra wucuduma suresim gelio bebe yağı niyetine :) güzel hintli kızların saçlarına kawuşmak dileğiyle hoşçakalım :)mucukssss

Back
X