selam kızlar.ben saç dökülmesi için aktara gittiğimde bana bu yağ ile beraber 11 çeşit yağ verdi geçen sene.papatya yağı,hint yağı,tatlı badem yağı,sarımsak yağı,ısırgan otu yağı,kakao yağı,zeytin yağı,ylang yağı,kekik yağı,çörek otu yağı...hepsini bir lt kavonaza döktüm karıştırdım.tam 1 lt oluyor zaten.6 ay boyunca 2 güne bir banyodan sonra ya da saçımı yıkadıktan sonra kurutup bu yağı 2 tatlı kaşığı önce saç diplerine sonrada uçlarına güzelce masaj yaparak uyguladım.istediğin kadar bekletebiliyorsun belli bir süresi yok ,sadece kapatmaycaksınız hava alacak saçlar.sonra normal şekilde yıkayıp kurutuyorsunuz.bunu düzenli olarak 6 ay yaptım ve sonuç gerçekten çok iyi oldu.dökülmem kesildi ve diplerden hep yeni saçlar çıktı alnımda dahi:)sonra ara verdim.tam yarısı bu şekilde 6 ay gidiyor.şimdi ihtiyacım yok ama parlaması ve daha canlı olması için kalan yarısını kullanmaya başladım.sadece dökülmeyi kesmiyor çünkü.parlatıyor, besliyor, uzatıyor,saç çıkarıyor.daha ne istiyim :)ben memnun kaldım denemek isteyen olursa tavsiye derim.(dikkat edilmesi gereken temiz saça uygulanacak olması)