Daddy

Ohooooo bunun anne versiyonu vardı bende
Sildim bı güzel
Kafam rahat eksikliginide hissetmiyomuyum hissetmeye yeni başladım
Ama o kadının bana insanmış gibi gorunecegini düşünmüyorum
Bildiğin düşman ya kadın
Belki senin baban yıne sonuç olarak iyiliğini istiyordur
Bende oda yok kotulugumu istedi her zaman suruneyim acı çekeyim hiç iyi olmayayım istedi kadın ya

benimde eşimin babası eşime düşman . kıskançlıktan ölecek. Ortada hiç bir neden yok . Psikologlar bazı bireylerde kendilerinden başka kimse mutlu olmayacak her şey onların olacak takıntısı ile yaşadıkları için kendi evlatları olsa da aslında sevdiklerini ama mutlu olmalarını istemediklerini diyorlar. Yani ölseniz üzülürler ama başarılı mutlu bir hayat yaşarsanız daha çok üzülürler

benimde eşimin babası eşime düşman . kıskançlıktan ölecek. Ortada hiç bir neden yok . Psikologlar bazı bireylerde kendilerinden başka kimse mutlu olmayacak her şey onların olacak takıntısı ile yaşadıkları için kendi evlatları olsa da aslında sevdiklerini ama mutlu olmalarını istemediklerini diyorlar. Yani ölseniz üzülürler ama başarılı mutlu bir hayat yaşarsanız daha çok üzülürler
Ne düşünüyor, ne hissediyor bilmiyorum. Sadece onunla aynı ortamda olmak istemiyorum. Olunca mutsuz oluyorum.

"Baba" mı? O da ne? Hiç tadmadım.

Ama ne zaman "baba" kelimesi geçse, ona olan kinim, nefretim, öfkem kabarıyor. Lanet gelsin ona.

Seni bilmem de, beni yaşattığı travma sonucu, yalan üstüne kurulu hayatı, aldatması.. tabiri caizse ne b*k varsa, hepsi onda toplanmış resmen, bu şekilde o kaybetti. Sinirden toplayamadım konuyu da. Neyse gittim.

Sevmesine seviyordur- sonucda eline dogdunuz. insan oglu bakip büyütdügü her varligi sever.
son zamanlarda tavirlarinizi begenmiyordur. artik sevimli minik kiz degilsiniz- babaaaaa diye boynuna atlamiyorsunuz, onu hayatinizin supermani olarak görmüyorsunuz. oda bunlarin farkinda- siz nasil onu gerikafali buluyorsaniz oda sizi züppe ve saygisiz olarak görüyordur.
adam sizi sevimli- akilli- sempatik bulmak zorunda degil. evet babaniz ama karakteri zit size.
siz nasil ona gicik kapiyorsaniz oda size kapiyordur. normal standart nesil catismasi. hemen hemen herkes yasiyor.

Sperm vermekle baba olunmuyor, sırf toplum baskısıyla çocuk sahibi olmanın sonuçları bu. Adam hazır değilken yapmışsa birde bencilse sevemeyebiliyor işte, daha ne örnekler var ve yaşlanınca inan bana kapına dayanıyorlar bana bak diye, önüne bak hayatını kur ve yaşa, bunudüşünerek hayatını mahfetme sakın.

Sperm vermekle baba olunmuyor, sırf toplum baskısıyla çocuk sahibi olmanın sonuçları bu. Adam hazır değilken yapmışsa birde bencilse sevemeyebiliyor işte, daha ne örnekler var ve yaşlanınca inan bana kapına dayanıyorlar bana bak diye, önüne bak hayatını kur ve yaşa, bunudüşünerek hayatını mahfetme sakın.
Kesinlikle hazır değilmiş. Bir işi yokken, askerliğini yapmamışken evlenmiş ve görücü usulü. Üzerine bir de bebek. Yani ben... Severek başlamamış yani aile olmaya.

Daha önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi biraz eski kafalı sanki babanız, inşallah meslek sahibi olur güzel bir evlilik yaparsınız sonra zaten kendi yuvaniz olduğunda daha az görüşürsünüz

Kesinlikle hazır değilmiş. Bir işi yokken, askerliğini yapmamışken evlenmiş ve görücü usulü. Üzerine bir de bebek. Yani ben... Severek başlamamış yani aile olmaya.
Aynen canım bak olayı çözmüşsün senin bebeklik zamanlarında yanında yokmuş çok erken yaşta baba olmuş o da sanırım bu durumu kabullenmekte baya zorluk yaşamış ve yaşıyor hala belliki

Ne gölgesi yetcekmiş, gölgesini akbil yerine otobüse okutabilirmiyiz, maddi manevi destek yoksa yerim dibine girsin annede babada
Orasi oyle tabii ama ben genel anlamda normal babalar icin dedim

Back
X